ОДЗ 100 гр. София Люлин 10

• 40 297
  • 418
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте
прочетох, че от понеделник всички училища в София излизат в грипна ваканция, а дали са казали нещо в градината, че в момента сме болни и не ходи на градина.

# 106
И ние сме болни  , имаме бележка до 1 , ако не ви е късно в понеделник мога да попитам ... Simple Smile

# 107
О, не ми е късно, и без това педиатърката каза да си стои малката у дома поне до сряда. Благодаря  bouquet

# 108
Мъжа ми каза, че ще работят, нямат обявена ваканция, даже ще има театър.

# 109
и на нас не са ни казали все още искрено се надявам да отшуми бързо този грип

# 110
  • В сънния Люлин, прибулен...
Тази вечер към 19 ч. се обадих на госпожицата със същия въпрос. И тя ми каза за театъра и че до момента никой не е обявявал грипна ваканция.

# 111
А какъв е този театър , дали се отнася и за яслената група и кога ще е ?

# 112
3 лв ще струва на дете посещението. В понеделник имайте под ръка, ако се отнася и до яслената група, няма да пропуснат да ви ги поискат  Laughing
В 11:00 или 11:30 (не запомних точно) в понеделник  Peace

# 113
В 10, 45 е театърът.

# 114
Момичета, какви са отзивите на дечицата за театъра, че малката е болна и сме си у дома Cry

# 115
В четвътрък има от 18 ч. родителска среща. Предполагам, че е за цялата градина - ще се провежда в помещението на групата.

# 116
veihaivei  много благодаря за полезната информация  bouquet

# 117
hellebore   bouquet

Как ще процедирате за родителската среща? Мъжа ми се прибира към 20 ч
Ако отида да взема детето и остана за родителската среща с него и повечето родители подходят по същия начин, ние ще успеем ли да си чуем приказката? Или трябва да предвидя човек вкъщи да оставя детето и да се върна в градината за срещата?  Shocked
Ако пък останем двамата и има и други деца от какафонията не виждам ка ще се уточним, че после и ще се прибираме... уморени...

Повтарям, инфото за родителската среща е сигурно за 1А. Майчета на дечица от другите групи да търсят инфо за потвърждение!!!

# 118
И във вторите групи родителската среща ще е в четвъртък от 18.
Не мисля, че ще се толерира майчетата да са заедно с децата, все пак ще се върши работа- информация, вземане на решения и т.н., все такива работи. Може да се провери дали ще има дежурен помощник-възпитател за някаква смесена група от деца, коите няма на кого да бъдат оставени. Можете да предложите на учителките...

# 119
Да споделя опита от предишната градина: там на родителската среща бяха и децата, тъй като нямаше как човек да вземе детето, да го остави вкъщи и отново да се върне. Малката пак беше болна и ходи таткото, но каза, че е било голяма лудница #Crazy Не вярвам и сега да е по-различно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт