Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на публикацията за светлината и тъмнината?
Какво представлява петото измерение?
Какво представлява ритуалът в 20:00?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на публикацията за светлината и тъмнината?
Публикацията обсъжда концепцията, че противоположностите съществуват заедно, като се посочва, че светлината се възприема благодарение на тъмнината. Тази идея се разширява до други двойки противоположности като ден и нощ, мъжки и женски пол, сила и слабост. Всички качества, способности, добродетели и недостатъци съществуват едновременно. Цитат от Хорхе Букой подчертава тази идея и публикацията получава положителни отзиви от потребителите.
-
Какво представлява петото измерение?
Петото измерение се свързва със състоянието на съзнанието, където духовната сила играе решаваща роля. В това измерение работят медитацията, въображението, мисълта, словото и творчеството. Състоянието на безметежност е от съществено значение в петото измерение, като се подчертава, че реалността около човека се променя в зависимост от неговото духовно състояние.
-
Какво представлява ритуалът в 20:00?
-
Какво представляват изпитанията и даровете на майсторството?
-
Какво може да доведе до неправилно дишане?
мисля че и това има значение - когато се прави редуването със задържане между вдишванията и издишванията. иначе има и варианти само с редуване. Според мен е по-добре със задържане и поне аз така го правя и работи добре.
, той има страхотни техники за дишане и балансиране. Скоро ги споделих с моя татко , той ми каза, че като ходел на йога на младини им ги предавали същите. Практикувал си ги без да ми ги каже, мислил че не ме вълнуват тези неща
Та сега аз на 33 той на 64 се срещнахме в духовните неща