Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 78 279
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
Не разбрах дали приказвате за запушване на двете ноздри или само на едната. Да запушвате и двете ноздри няма голям смисъл. Но да се запушва първо едната, после другата - редувайки ги, е основна дихателна практика и помага за балансиране на ин и ян в тялото.

# 106
Не разбрах дали приказвате за запушване на двете ноздри или само на едната. Да запушвате и двете ноздри няма голям смисъл. Но да се запушва първо едната, после другата - редувайки ги, е основна дихателна практика и помага за балансиране на ин и ян в тялото.

Във варианта който аз съм дал се запушват и двете, и моя источник е сигурен  bowuu мисля че и това има значение - когато се прави редуването със задържане между вдишванията и издишванията. иначе има и варианти само с редуване. Според мен е по-добре със задържане и поне аз така го правя и работи добре.

# 107
Някой ще пише ли писма до Кармичното ръководство? Аз писах лятото и сега пак ще пиша. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455899.msg13536782#msg13536782

Също ще си направя и това посрещане на Духа на Коледа, което всъщност доста съвпада с това, което правя така или иначе - още едно доказателство за мен лично, че преди много години човечеството е имало едни учители.  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455899.msg13535124#msg13535124
аз гледам да  не пропускам 23-то число от месеца, но миналия месецпропуснах.пропуснах и 8-ми декември -четенето на Розарии наМайка Мария, пропуснах и 18-ти- работата за облекчаванетокармата на Планетата. Изобщо.....не знам защо така ми се получи, явно много съм се потопила в материалното в края на годината, а не бива.....сега особено са най-силните дни, в които можем да работим

# 108

Във варианта който аз съм дал се запушват и двете, и моя источник е сигурен  bowuu мисля че и това има значение - когато се прави редуването със задържане между вдишванията и издишванията. иначе има и варианти само с редуване. Според мен е по-добре със задържане и поне аз така го правя и работи добре.

Е то може да се задържа и без да се запушват ноздрите с ръце. Ако това имаш предвид и ти.  Peace

# 109
Vox populi , тази техника е на Учителя Дънов май  newsm78 , той има страхотни техники за дишане и балансиране. Скоро ги споделих с моя татко ,  той ми каза, че като ходел на йога на младини им ги предавали същите. Практикувал си ги без да ми ги каже, мислил че не ме вълнуват тези неща Wink Та сега аз на 33 той на 64 се срещнахме в духовните неща  Laughing Та той над 30 години работи с тази техника и определено е в кондиция и здраве в сравнение с неговите връстници.
А Вокси си е готин  Peace

В момента енергията е много силна и е права АссолИ ВилАр , че не е лошо да поработим

# 110
  • Tам през Атлантическия океан

В момента енергията е много силна и е права АссолИ ВилАр , че не е лошо да поработим
Ми да,  не случайно  Wink около Кледа се случват чудеса  Grinning

# 111
Аз само лятото писах и определено се чувствам много по-напред с доста неща. Сега ще напиша отново, имам нужда от помощ да доизчистя други неща. И да, сега е време, в което се изсипва доста енергия, поне в тези традиции, за които аз знам (което изключва източните, не знам как е там).

АссолИ ВилАр , нямах представа, че всеки месец може да се пише... Но на мен и само лятното писане ми помогна.  Simple Smile

# 112
  • София
Ритуал на 20 декември – 16 лунен ден (в 20:12 вълшебна минута)

Този йероглиф се произнася „щян му”

Вземаме жълта хартия.
Отгоре пишем йероглифа.
След това пишем своята молба, желание.
После изгаряме хартията, а пепелта разпиляваме до нашата Небесна канцелария

http://www.magicwish.ru/forum/17-560-20

Ето още йероглифи, според желанието Ви.Изберете си.

http://www.magicwish.ru/forum/13-606-1

http://www.magicwish.ru/forum/17-560-46#312560

Важно е да запомните, че на 20/21 декември тази година - 16 лунен ден, е един от
най-мощните

Пожелавам тази елха да влезе във всеки дом!

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 00:40 от nvesela

# 113
  • София
КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА

- прави се на 25 декември, в 12:25( вълшебна минута)!
     2010 Събота - 20 лунен ден  

Разпечатайте на лист хартия „Колелото на късмета” и между дръжките на „Колелото на късмета”(може и вътре), пишем с червен молив (или флумастер) своите желания.
След това кажете над него 27 пъти:

„Пускам Колелото на късмета за изпълнение на моите желания”

Сгънете листа с рисунката навътре и го поставете на изолирано магическо място.Съхранявайте го докато желанията се изпълнят.
Ритуалът може периодично да се повтаря,за да му добавите магическо ускорение.

http://www.magicwish.ru/forum/17-560-45#311499    Сообщение # 664

# 114
  • Tам през Атлантическия океан
nvesela часа на ритуала бг. време ли е  или руско ?

# 115
Днес е Игнажден. На този ден се почита антиохийският епископ свети Игнат Богоносец, осъден на смърт заради християнската си вяра и хвърлен на лъвовете. От Игнажден започват и коледните и новогодишни празници. Според народното поверие на този ден е началото на новата година, затова в някои области на България го наричат Нов ден. И понеже е нова година, много важно е какъв човек ще влезне пръв в къщата, добър или лош. От това зависи каква ще е цялата година. Човекът, който пръв влиза в къщата, се нарича "полезник". На този ден не се дава нищо в заем, за да се запази изобилието и плодородието в семейството.
  bouquet

# 116
nvesela часа на ритуала бг. време ли е  или руско ?

когато  е указан час, винаги е местно време

# 117
  • на брега на морето
Скъпа Лени, с цялото си сърце ти благодаря за всичко, което направи тук за нас. Благодарна съм на случая, който ме срещна с теб!

# 118
На този ден не се дава нищо в заем, за да се запази изобилието и плодородието в семейството.
  bouquet
Днес имам вноска по кредита си, да взема да я просроча, че да дойде изобилието и плодородието в семейството ли?!  Wink

# 119
  • София
Преди малко на път за офиса намерих 10 лева  Simple Smile
Днес е Игнажден и пари на заем не се давали. А за намерените пари на този ден някой нещо знае ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт