Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 78 303
  • 714
  •   1
Отговори
# 180

Луната в момента е в 1⁰ и 26" в рак
виж си в личния хороскоп в кой дом ти се пада това

допълвам - затъмнението е настъпило в 29⁰ и 20" в близнаци

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 14:07 от Herzen

# 181
Е, не че мога да го изчисля в кой дом ми е затъмнението ( имам си натална карта и малко разбирам от нея) , но това какво значение има?? Любопитно ми е какво може да се разбере по него! Моля споделете Wink

# 182
  • София
Ритуал за изпълнение на желание по Фън Шуй

За този ритуал Ви е необходимо фигура на кон ( за предпочитане конят да е устремен нагоре).
Необходимо е да напишете на червена хартия желанието си, в сегашно време, като вече изпълнено.
Например:

„Намерих си мечтаната работа”

„Аз получих премия”

Хартията с желанието поставете под фигурката на коня и я сложете в югоизточния сектор на стаята или апартамента.
Ритуалът трябва да се направи в първия лунен ден.

Фигурката се оставя на указаното място до настъпване на Пълнолуние.
Счита се, че в продължение на 21 дни вашето желание трябва да се изпълни.

http://www.fantasiya.net/publ/magija_ispolnenija_zhelanij/ritualy_na_ispolnenie_zhelanij/zagadyvaem_zhelanija_po_fen_shuj/24-1-0-133

# 183
trinity и аз се интересувам от миналогодишните късметчета , какво се правят и аз държа едни късметчета от години  Embarassed Мили феи ако някоя от вас знае нека пише. Hug

# 184
# 185
Днес сутринта се събудих в снежна тишина. За първи път е толкова спокойно всичко по време на пълнолуние.

И мен ми е интересно какъв е смисъла да изчисляваме къде е била луната по време на затъмнението в наталната ни карта? Какво значение има?

# 186

Vox populi - БЛАГОДАРЯ! С това докосна така болезнени за мен моменти. БЪДИ ЗДРАВ!!!

# 187
Смисълът е, че в този дом можете да очаквате край/начало; загуба/печалба.  Peace

КОйто иска да пише хороскоп, евентуално пробвайте и днес, докато се води още пълнолуние, защото от утре Луната започва да намалява и вече не става.  Peace

lili-lilian , радвам се, че ти харесва.  Hug Но няма нужда от отделна тема, ти сама можеш да си ги казваш тези неща, да те усмихнат и да раздвижат малко нещата около теб.  Grinning

# 188
Vox, много благодаря за статията. Това особено ми хареса "Това лунно затъмнение е подходящ момент за освобождаване от това, което не сме, което не искаме повече в живота си, което ни пречи да се развиваме или да се чувстваме истински пълноценни личности." и искрено си го пожелавам  Peace
sv_harmony, аз доколкото разбрах, домът в който е затъмнението, се активизира. Да ме прощават и поправят разбиращите, ако греша Crazy При мен е в 1-ви...май   Peace

# 189
Момичета,тук много пъти се задава въпросът къде да си слагаме листчетата с желанията какво да правим с тях и т,н. Аз знам една техника приятелка я донесе от ЮАР-бях я написала с влизането си в темата за да ви се отблагодаря,ама тъй като бях нова едва ли сте се впечатлили,а тя си е добра.
И така купуваме си една красива кутия в сребрист или сив цвят-метална, сребърна или друга да ни харесва,слагаме я върху червена кърпичка също красива копринена или от друг материал с подходящият размер и ги поставяме непосредствено до входната врата върху шкафа какъвто има в почти всяка къща.Когато имаме някакво желание пишем го на листче-започваме с думите  "Благодаря ти,че"желанието в сегашно време и го пускаме в кутията.Когато желанието се изпълни вадим листчето и там вече на който както му харесва-горим, хвърляме -аз пиша благодаря и хвърлям за да се освободи място и енергия за други желания.Предимството на тази техника е ,че кутията може да си стои и никой гост няма да задава въпроси защо е там-изглежда ,а и е като украса на интериора.
Днес реших да си пусна в нея трите желания за които говорим,а и да си я поразчистя отдавна не съм го правила.И какво установих -много от желанията са ми се сбъднали   bouquet,други са в процес  bouquet,а най пълно изпълнени са тези,които съм писала само по веднъж  bouquet.БЛАГОДАРЯ

# 190
А, забравих за късметчетата от баницата - аз ги хвърлям. На мен все ми се изпълняват, затова много внимавам какви ги пиша вече.  Grinning

# 191
Радвам се, че открих темата.
Има много интересни неща и много полезна за мен информация.
Днес започнах да си правя хороскоп и почти го написах и видях, че срока бил до вчера. Сега какво да правя?

# 192
Sipmlyaven благодарение на теб вече си имам започнат хороскоп-сценарий Simple Smile Много съм радостна и до Нова година ще си го доусъвършенствам и ще напиша каквото душа ми иска Wink
Колкото до късметчетата само да споделя,че много обичам да ги пиша в рима, нещо от рода не " Куфарите стегни, на почивка в чужбина отиваш ти" или " Здраве, щастие, късмет, добре ще ти върви напред!", "Имот ще ти се връща - ще имаш нова къща", "В работата ще ти върви по мед и всяка стъпка ти носи късмет!" т.н

# 193
didoni , два поста по-нагоре.  Peace

Аnaximandra , дано всичко се случи дума по дума за твое и общо добро!  Hug В Готварския съм пуснала тема с късметчета, ела да напишеш и твоите да помогнем на всички, които си нямат!

# 194
simplyaven и Starlight, благодаря за отговорите!   bouquet

didoni, важно е че хороскопа е правен с желание. Луната все още е пълна, така че си го правила хороскопа, когато енергиите са били в много висока точка. Радвай се на хороскопа, който си направила. И не се притеснявай кога е бил срока. Писала си го по-много добро време.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт