Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 78 298
  • 714
  •   1
Отговори
# 165
Леле добре, че попитах ..... simplyaven - благодарна съм ти!  bouquet Спаси ми цялата идея Wink Отивам да пиша ..... Simple Smile

Аз мисля, че го бях написала в поста преди, дано не съм пропуснала.  Rolling Eyes

# 166
Здравейте феи! Имам едно въпросче - какво да направя с късметите от миналогодишната баница? Понеже аз винаги си ги пазя през цялата година, а тази година освен това ми се и сбъднаха. И тъй като онзи ден имахме служебно парти послучай празниците и съответно както си му е реда имаше и баница с късмети, реших да си прибера късметчето (много е хубавичко  Laughing) Но ми се струва, че трябва да освободя място за новите късметчета. Та при положение че миналогодишните са се сбъднали какво да правя с тях? Мина ми през ума да ги изгоря, но....незнам  newsm78. Има ли някакви традиции по въпроса. А също и за несбъдналите се късметчета.
Благодаря ви  Hug

# 167
Леле добре, че попитах ..... simplyaven - благодарна съм ти!  bouquet Спаси ми цялата идея Wink Отивам да пиша ..... Simple Smile

Аз мисля, че го бях написала в поста преди, дано не съм пропуснала.  Rolling Eyes

Написала си го мила, но аз така се омотах...  Blush Обещавам да съм по-концентрирана ..., а и по-запозната с фазите на луната- все още ги бъркам, но за радост вие сте тук да ни осветявате пътищата непознати още   bouquet БЛАГО-ДАРЯ!!!! Simple Smile

# 168
  • София
На 21.12.2010 г , вторник, в 10:16 часа, Лунно затъмнение

Още информация за затъмнението на 21 Декември.

Преди затъмнение е благоприятно за тридневен пост(изключват се животински храни,семена, ядки).Този период е по-добре да прекарате в една спокойна атмосфера, да не се предприемат активни действия и важни решения.
Половин час преди началото на затъмнението е желателно да се запали свещ, обикаляйки с нея жилището в посока на часовниковата стрелка, четейки любимата си молитва.Огънят очиства добре дома от негативна енергия.
По време на затъмнението кажете(наговорете) на свещта(или по-добре запишете на хартия) за това, което ви обърква живота и от това, от което искате да се освободите.Изповядайте се пред Огъня.
Свързването на Слънцето с Раху, а Луната с Кету, по време на затъмнение свидетелства за това,че събитията и промените придобиват кармичен характер, животът е изпълнен с нов смисъл, възникват нови цели и насоки на развитие, идва ново съзнание за своя път и съдба.У вас може да възникне абсолютно нова идея, но над нея преди това трябва много да се потрудите.
Случайна среща или запознанство ще ви помогнат да научите много важна и необходима информация.Може да получите предложение за нова работа, но може да бъдете и уволнен.
Може да бъдат променени отношения с родственици, братя и сестри.

Когато Луната е свързана с Кету, това говори за необходимостта от корекция на допуснатите грешки.

Не трябва да разчитате единствено на Небесните сили,а е необходимо активно да действате.Тогава светлите сили, светлото начало и светлите хора от миналото ще дойдат на помощ в необходимия момент.

В тази луна се залага вашата нова лична кармична програма.
Ако я изпълните, ще събирате богат урожай.

По време на лунно затъмнение може да се освободите от болести,вредни навици, комплекси,слаби страни и др.  

Раху и Кету са двата полюса на Луната. Те символизират основните противоположни същности на човешкото същество. Раху и Кету не съществуват реално като другите седем планети, а представляват точка на пресичане на линията, по която се движи Луната, с еклиптичните линии на движение на зодиакалните съзвездия, тоест точка на пресичане на траекторията на Луната с траекториите на другите планети. Тези полюси са важни за астролозите, астрономите и нумеролозите, тъй като принадлежат към Луната, чието влияние върху емоциите на човека е много силно. Полюсите не са фиксирани в космоса, а са променливи и непоследователни. Понеже Раху и Кету не са реални същности, тяхното влияние е различно в зависимост от разположението им в рождената карта на индивида.
Раху управлява хората, родени на 4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви ден от всеки месец, както и тези, чието число на съдбата или името се свежда до 4. Качествата на Раху се проявяват най-ясно при хората с число на душата 4.
Раху е северният полюс на Луната. Характеризира се с активна и разрушителна сила, действаща неблагоприятно главно на ментално ниво. Подложени на влиянието на Раху, хората изпадат в мързел, летаргия, имат нелогични постъпки, вземат необмислени решения. В такъв случай те лесно изпадат в раздразнение, обхванати са от страст за разрушаване на всичко около себе си. Раху им внушава съмнения, страхове, враждебност. Тези хора са много потайни, но и бунтари, шпиони, като обикновено са на страната на злото. Те са егоистични, черногледи, неулегнали. Дело на Раху са опитите за самоубийство и някои болести, които трудно се откриват и лекуват.
Раху обаче има и благотворен аспект и надарява подвластните си с талант на творци: живописци, писатели, художници и др. Прави ги физически привлекателни и красиви, може да им донесе слава и успех, помага им да проявяват ума и твърдостта си. Когато е свързан с Юпитер или Венера, Раху прави любимците си много интуитивни.

http://www.magicwish.ru/forum/17-341-9

# 169

Написала си го мила, но аз така се омотах...  Blush Обещавам да съм по-концентрирана ..., а и по-запозната с фазите на луната- все още ги бъркам, но за радост вие сте тук да ни осветявате пътищата непознати още   bouquet БЛАГО-ДАРЯ!!!! Simple Smile

Е, няма проблем, само се зачудих аз пък дали съм го написала, да не мислиш, че си единствената разсеяна?  Laughing

Дано не е в графата несериозно, но покрай много ритуали за пари и желания, все си мисля, че има място и за празненства.  Grinning Ето тук намерих някои забавни факти и съвети за следващата китайска година - на Котката/Заека (ей ме на!): http://www.magicwish.ru/forum/24-74-280440-16-1288964848 (пускам по-сбит превод с по-важното)

"Новата година в китайския календар този път ще започне на 3-ти февруари и ще продължи до 22-ри януари 2012. Какви ще бъдат главните й особености - Белият Заек (кой е чел скоро Алиса? Wink ) създава по-благоприятна обстановка за всички начинания и дела, тъй като е дипломатичен, умерен и мек в подхода си. Добре дошъл след една трудна 2010 година на активния, но брутален Тигър. 2011 обещава да бъде интересна особено по отношение на вътрешния ни свят. Много неща ще се случват зад кулисите и ще трябва да държим сетивата си широко отворени, за да не пропуснем своя шанс. Интуицията ще играе много важна роля.

Белият Заек (Котка) е нежно и чувствително животно, затова трябва да се постараем да не го обиждаме с агресивни мисли, изказвания и действия. Много астролози характеризират годината като балансиран, относително сантиментален и уверен период, но непредсказуеми ситуации могат да отслабят тази позитивна енергетика, след което би било извънредно трудно да се върне късмета. Затова бъдете уверени, но и умерени. Белият Заек не обича алчността, но одобрява планирането. Съсредоточете се на достижими обозрими цели и няма да останете разочаровани. При такова отношение от ваша страна Белият Заек ще ви донесе сюрпризи, вероятно надвишаващи очакванията ви.

В любовта Белият Заек ще донесе нежност, доверие  и безопасност, но новата любов родена в такава година може да бъде деликатна като пеперуда и лесно разрушима. Резки спадове в настроението на партньорите са възможни също, умереност е отново ключовата дума.

В какво да посрещнем новата година на Белия Заек?  Grinning
За самия празник най-актуални ще бъдат всички оттенъци на червеното и синьото, и разбира се - бялото във всичките му нюанси. Тоалети съпоставими с черно-бяла фотография, с леко ретро звучене ще се харесат на Белия Заек също.  Grinning

В грима се съсредоточете върху очите, а устните оставете естествени. В бижутата залагайте на среброто и платината през цялата година, на вечните брилянти (или цирконии), кристал и в общи линии - прозрачни светли камъни и бял метал.

Ако сте поканени на карнавал, естествено заложете на заешки или котешки костюм. Героите от Алиса в страната на чудесата ще доведат чудеса и във вашата година!  Mr. Green

Как да я посрещнем?
Пухкавата и ласкава Котка (Заек) обича купоните. Макар и въоръжена с нокти, тя е ласкава и гушкава.  Grinning И годината ще бъде лоялна, мека и стабилна като цяло.

Не забравяйте да увесите на елхата монети увити във фолио, които след новогодишната нощ носете в портфейла си, за да ви носят пари. А в 12 часа бъдете готови с най-заветното си желание! Под елхата освен подаръците , не забравяйте и няколко моркова за домакина! Украсете масата си с металически елементи/салфетки/пайети/метални вази, подарете/купете за себе си и близки пухкави пантофи с котешки/заешки муцунки, сложете поне една фигурка на котка/заек в дневната, където прекарвате най-много време и празнувате и разбира се, на масата си отделете ястия за Заека/Котката - салати със зеле и моркови, ябълки, рибни блюда, пиле, като естествено избягвате на всяка цена готвен заек.  Naughty "

Само да уточня, че статията е и хумористична, а пък и съчетава празнуването на традиционната Нова Година с китайските символи, тъй че който спазва стриктно източните традиции, сигурно ще има други виждания.  Grinning

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 06:18 от simplyaven

# 170
Сетих се и за две техники, които на мен много ми помагат, когато зацикля и нещата никак не ми се получават, а техниките не ми идват отвътре.

Едната е описана в тази тема http://www.magicwish.ru/forum/8-553-1 - в общи линии се базира на дълбоко вкорененото ни вярване, че от каквото най-много се страхуваме, то ще ни се случи. И... започваме да се страхуваме от каквото искаме - аз примерно ужасно се страхувам, че ще имам толкова много пари, че няма да знам какво да ги правя; ще взема да доживея до 120 години и ще имам толкова челяд и внуци и правнуци наоколо, че къщата ще ми отеснее; а пък тя къщатааа... ами мног ме е страх, че тази на Средиземно море ще е тесничка, страх ме е още повече пък да не е и на два етажа с градина, че и много ме е страх пък градинарят да не се преуморява.... И така. Усмихнахте ли се? Това е целта!  Grinning

Втората е пак т руския сайт, но не мога да я намеря сега и се състои в задаване на учудени въпроси/чудене по принцип: Ама как е възможно да съм толкова красива? Не разбирам какво се случва, та винаги да получавам каквото искам! Е, може ли все на мен тези огромни суми в портфейла/сметката/картата?  Mr. Green

# 171
  • София
Лени, благодарности и поклонза усилията  bouquet
Колко приятни изненади в темата, особено атмосферата Grinning Благодаря на всички, които направихте така, че да се завърне духа на добронамереност  bouquet

# 172
Добро утро и прекрасен ден на всички Simple Smile
Аз вчера си започнах хороспока, и направо го привърших, като разбира се оставих под всеки месец по два реда, за допълване.
Разгърнах фантазията и мечтите си и много, много се забавлявах Simple Smile
А тази нощ спах като пън, от давна не ми се е случвало. Само веднъж се събудих, и имах чувство че съм някъде другаде, може би точно там където искам толкова много да бъда. Тази нощ беше странна, първо луната беше много голяма, беше светло и някак си спокойно. Надявам се не само при нас. Децата спаха също, което е странно за тях по пълнолуние. Да видим довечера как ще е със затъмнението.
Благодаря ви, за всичко споделено, което ме кара да се чувствам прекрасно и спокойно.

# 173
  • София
Ау, а сега преди началото на затъмненето късно ли е да се започне?

# 174
# 175
  • София
Здравейте момичета,
искам да споделя с вас, че напоследък срещам все повече хора, които са така да се каже от новата ера, духовни, извисени и извисяващи се.
Срещам ги случайно и без причина, та да споделя последната ми история.
Возих се в такси снощи и шофьора ми разказва следна случка, случила му се съвсем скоро. Качил един младеж, видимо добре изглеждащ, закарал го до тях и на слизане младежа го попитал дали вярва в чудеса. Шофьора отговорил твърдо "Не". След това момчето му посочило чисто ново БМВ паркирано пред входа и му подал ключа и талона и му казал "честито"  Simple Smile.
И сега човека се радва на чисто нова кола, която каза че си кара вечер като прибере от работа "да и се порадва". Grinning

Много добре се почуствах от тази история  Grinning.

Весели празници и много любов ви пожелавам!

# 176
  • Бургас
Сетих се и за две техники, които на мен много ми помагат, когато зацикля и нещата никак не ми се получават, а техниките не ми идват отвътре.

Едната е описана в тази тема http://www.magicwish.ru/forum/8-553-1 - в общи линии се базира на дълбоко вкорененото ни вярване, че от каквото най-много се страхуваме, то ще ни се случи. И... започваме да се страхуваме от каквото искаме - аз примерно ужасно се страхувам, че ще имам толкова много пари, че няма да знам какво да ги правя; ще взема да доживея до 120 години и ще имам толкова челяд и внуци и правнуци наоколо, че къщата ще ми отеснее; а пък тя къщатааа... ами мног ме е страх, че тази на Средиземно море ще е тесничка, страх ме е още повече пък да не е и на два етажа с градина, че и много ме е страх пък градинарят да не се преуморява.... И така. Усмихнахте ли се? Това е целта!  Grinning

Втората е пак т руския сайт, но не мога да я намеря сега и се състои в задаване на учудени въпроси/чудене по принцип: Ама как е възможно да съм толкова красива? Не разбирам какво се случва, та винаги да получавам каквото искам! Е, може ли все на мен тези огромни суми в портфейла/сметката/картата?  Mr. Green

Прочетох руската тема за този ритуал, много е надъхваща и позитивно звучаща. Можем и ние да си направим такава и там да се страхуваме. Как мислите? Слънчев ден и слънчево настроение ви желая. Страхотна си  simplyaven.

# 177
  • морето, сините вълни...
Усмихнат ден момичета!
Моя днес е такъв от сутринта....

това от името на един любим рожденник.
и за принца на Клеми - собствен , да си посреща приятелите, да играе и расте здраво и умно дете, за гордост на мама и тате.

Днес ми се случи още нещо, което увеличи усмивката ми.... Преди време пътувайки в автобуса, доплатих на една жена билетчето (че се оказа че държи евро и няма никакви други пари). Днес тази жена ме намери, за да ми върне левчето. Не се познаваме, аз дори не я помнех като визия.... А тя ме търсила, през цялото това време.... Паричките се върнаха при мен отново, сигурно и други прекрасности ме търсят за да ми се представят  Laughing
По Коледа стават чудеса!

# 178
Здравейте феички, съвсем ви изтървах от поглед. Ще наваксвам през почивните дни  Hug

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 14:15 от Пит

# 179
Как да разбера в кой дом ми е затъмнението?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт