Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 78 287
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
Днес полазници си бяхме аз и детето - с пълни торби се прибрахме, естествено.
Като никога реших да се съобразя с поверието да не се дават пари назаем на Игнажден.
И в момента, в който отказах да дам пари, ми стана некомфортно. Стана ми едно такова мъчно, криво, съжалих, че съм отказала. Rolling Eyes

# 151
Е да зависи на кой бряг си  Peace

# 152
simplyaven, свещичката, която оставяш на прозореца - за цяла нощ ли? И аз го прочетох това за свещ на перваза, ама си е страшно да се остави за цяла нощ без надзор. newsm78

# 153
Ако е чаена в собствено капаче - да, не ме е страх. Слагам я и в отделен метален свещник като купичка, от него няма как да изтече нещо. А по-голяма свещ - само докато си легна.  Peace

Бианка, аз все си мисля, че което ни кара да се чувстваме некомфортно няма как да е нашето. Без значение какви са традициите и поверията.  Simple Smile

# 154
Бианка, аз все си мисля, че което ни кара да се чувстваме некомфортно няма как да е нашето. Без значение какви са традициите и поверията.  Simple Smile
И аз избягвам да правя неща, които ми докарвам неприятно чувство.
Но тъй като нямам проблем с това, да отказвам заеми, чак се очудих на обзелия ме дискомфорт.

От толкова много техники, подходящи за утрешния ден, накрая или няма да направя нито една или ще направя от всички една, ала Бианка.
При всички случаи обаче  ще напиша писмо до Кармичното ръководство.

# 155
МОже би моментът е такъв - Коледа, да сме добри, да сме щедри... В този случай малко се разминава Игнажден с предколедния дух. Май-май.  newsm78

Аз утре си слагам една богааата маса, наричам си я за пълна година, паля си свещите и чакам да отмине взривоопасната Луна.  Grinning

# 156
Лунното затъмнение е утре, 21-ви в 23:48 по Гринуич, значи в България ще е към 22:00. Тази година съвпада със зимното слънцестоене, да видим какъв ще е резултата.  Thinking
Това добре ли е /според вещите питам, аз за себе си съм го нарекла Wink/?

# 157
За всекиго различно. На мен ми се пада в един... хм... леко притеснителен дом в хороскопа, но аз вярвам, че всичко е за добро.  Grinning При всички случаи е двойно ударение върху цикъла смърт-живот.  Peace

# 158
Отплеснах се и забравих да похваля дихателната техника, дадена от Вокс.
Нужни са ми около пет минути, за да се почувствам напълно релаксирана  /такова действие има върху мен/. Освен това по някакъв начин ме заземява, тук и сега.
 Помага ми да избягам от някои неприятни емоции, които изживях тези дни.

# 159
Момичета - кокичета Simple Smile Кога е следващото новолуние, че да започвам да си пиша хороскопа сценарии за 2011?  Whistling

Бианка, мисля че дишането помага и за концентрация .... аз съм леко завеяна ( може и да е от любов), но някак си успявам да си събера мозъка  Heart Eyes

# 160
И аз искам да попитам, кога е времето за следващия ритуал със желанията..

# 161
Здравейте   bouquet ... на всички Ви изпращам много позитивна енергия -- невероятни сте  Peace

Благодаря Ви за прекрасната тема, при вас цари хармония и любов -- все едно сте в друго измерение  Hug

Днес е красив ден -- нека всичките снежинки покрай нас се превърнат в положителна енергия за целият свят  Praynig

Споделям нещо с вас което прочетох на скоро и много ми хареса:

„Вече овладяхме енергията на вятъра, на морето, на слънцето.
   Но денят, в който човек успее да овладее Енергията на любовта, ще е толкова важен,
   колкото и откриването на огъня.", Пиер Теяр дьо Шарден /Pierre Teilhard de Chardin/

Heart Eyes

# 162
Момичета - кокичета Simple Smile Кога е следващото новолуние, че да започвам да си пиша хороскопа сценарии за 2011?  Whistling

Хороскопът се започва на нарастваща луна! Днес - последен шанс. Може да го завършите по всяко време до Нова Година, но се започва на нарастваща луна!

# 163
Леле добре, че попитах ..... simplyaven - благодарна съм ти!  bouquet Спаси ми цялата идея Wink Отивам да пиша ..... Simple Smile

# 164

Бианка, мисля че дишането помага и за концентрация .... аз съм леко завеяна ( може и да е от любов), но някак си успявам да си събера мозъка  Heart Eyes

Аnaximandra, на 4-ти януари е новолунието. Успех!

Дишането помага за концентриране. Ползва се и като метод за въвеждане в медитация. Има различни видове дишане като всеки вид носи различни усещания. Има дишане с цел релакс, както и има дишане, което цели да енергезира тялото. Бих препоръчала Наука за дишането. Някой друг мисля, че беше споменал тази книга преди мен.

Общи условия

Активация на акаунт