Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 78 285
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
Anaximandra, Hugмного ми хареса притчата и поуките от нея.   bouquet   

За Игнажден,освен това, което сте написали знам и,че е важно,кой ще влезе пръв в къщата - хубаво е да е с пълни ръце,добър човек,весел,щастлив-такава ще е и годината в къщата.Знам и че намирането получаването на пари в този ден е хубав знак.
И като стана дума за намерени неща,все се каня да ви питам-миналата седмица си загубих ръкавицата,нищо особено случва се,но след 3 дни някой я оставил на пощенската ми кутия.Взех си я изпрах я веднага, отогава виси на простира и се чудя какво да я правя.За хубаво ли се върна или.....Интуицията ми нищо не говори,мога спокойно да я хвърля,обаче ако е на късмет?Какво ще кажете?

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 14:25 от Sweta

# 136
  • Русе
  Има неща,които не могат да се загубят. Дошли са при теб с любов и затова им се радвай. Синът ми носеше една шапка,подарена от наши приятели - много енергийни и позитивни. Губихме я няколко пъти в планината и винаги се завръщаше при нас. За ръкавиците ,често губим със синът ми по някоя. Като остане една никога не я хвърлям, а я пъхвам в някой джоб на яке. Често съм приятно изненадана когато облечена набързо в студа открия ръкавичка. Освен това често слагам 2 различни ръкавички. Защо пък трябва да са еднакви на двете ръце. newsm78

# 137
Момичета,
 първото нещо, което се сетих като я прочетох бе, че трябва да я споделя с вас!!! Понякога имаме нужда да си напомняме тази притча.... Аз лично се научих да не слушам дори най-близките си, макар те да ми желаят доброто. Отказвала съм се от мечти - а то било толкова просто - Бъдете глухи за негативни съвети.... сърцето знае най-добре - ако то се чувства щастливо - значи сте на прав път!

Много се радвам,че успях да ви настроя деня в добра насока Simple Smile Вярвам,че както ти започне деня - така ще бъде до вечерта Simple Smile Сполайте!  Hug  Hug  Hug

# 138
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
ОБИЧАМ ВИ!

Давате ми сили в така труден за моето семейство момент. Дори и днес не пропуснаха "ПРИЯТЕЛИТЕ ДА ПОМИСЛЯТ КАК ДА НИ СМАЖАТ" и ми се обадиха с много неприятна за нас вест Cry
Моля ви ПОМОГНЕТЕ МИ!

# 139
Amber,   bouquet   разсея ми леките притеснения,които имах.Свалям я и си я нося.

# 140
  • София
Днес прочетох цялата нова тема и направих преди малко ритула с изписване на нещата, от които искам да се оттърва. Изгорих листа като го запалих и пуснах в едно гьовече да догори. Той се изпепели без едно ъгълче, което съдържаше " от лъжа", та допълнително го горих с клечка. Дали това да го тълкувам като трудности с отърваването от лъжата или е просто съвпадение?
Много ми помагате и огромно от мен Благо Даря

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 18:49 от Вени*

# 141
  • София
Цитат
Starlight'
nvesela, защо не се взема нещо намерено на кръстопът? Аз не съм намерила парички /все още Wink/, но ще ми е полезно да зная

Както писах и в предишния пост,  прочетох  го в руски форум.Техните препоръки  са във връзка с това, че има ритуали, при които се "изхвърля " на кръстопът, за да се освободиш "от нещо" и затова не е хубаво да се взема.

# 142
А трите желания в седмицата преди 21.12 пишете ли ги на лист? И ако да-какво правите с него-изаряте го или го прибирате?   bouquet

И двата варианта са ОК, както и вссеки друг, който на теб лично ти допада. Слушай сърцето си!  Peace

joya , аз също харесвам такива техники, обичам да си пиша личната приказка.  Hug

Вени* , на мен също ми остана едно парченце пък от желанията, свързано с пари и предполагам, че може би ще иска повечко усилия, някоя допълнителна техника, затова ще си го напиша и в хороскопа, и ще си го залепя на картата на желанията.  Blush

Благодаря, че ми напомнихте за Игнажден! Тъй като вкъщи няма изгледи да дойде който и да е днес, аз ще отида с детето на пазар и ще се върнем с пълни дисаги. Мисля на влизане да хвърля вътре и монетки, ей така за изобилие.  Grinning

# 143
Записана.

# 144
Днес има пълно лунно затъмнение, а и пълнолунието наближава. Предполагам затова има и толкова ритуали дадени за този ден. А и е празник днес. Колко неща накуп!

# 145
Много се радвам, че темата стана отново предишното уютно местенце  Hug По едно време дори не ми се влизаше. Но, важно е че вече всичко е наред. Благодаря ви за новите техники които споделяте   bouquet А сега ще си пиша желанията  Laughing

# 146
Днес за първи път писах сценарий и определено и занапред ще продължавам с тази техника.Най-хубавото е,че се чувствам сигурна както никога досега и знам,че нещата ми ще се наредят така както си ги пожелах.Утре смятам да си напиша 3 желания и на отделен лист нещата, от които искам да се освободя и ще ги изгоря.
Благодаря за всички неща,които споделяте момичета   bouquet

# 147
Лунното затъмнение е утре, 21-ви в 23:48 по Гринуич, значи в България ще е към 22:00. Тази година съвпада със зимното слънцестоене, да видим какъв ще е резултата.  Thinking В нашите сайтове пък ни съветват да виснем по прозорц ите в ранното утро, значи при вас към следобяда. Но при всички случаи е на 21-ви, затова е цялата мобилизация - пълно лунно затъмнение + winter solstice.  Grinning

Аха, на източния ни бряг ще започне към 3 сутринта (към 9 сутринта ваше време) и ще трае около три часа: http://www.huffingtonpost.com/2010/12/19/lunar-eclipse-2010-winter_n_798862.html - на английски е, но часовете се виждат по-надолу в статията. А то било и първото от векове насам да съвпада със слънцестоенето, истерията е пълна!  Grinning

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 19:32 от simplyaven

# 148
За бг го дават на 21-ви , ама аз гледам отвъд океана, а там е на 20-ти. А е и пълнолуние пак днес. Почвам със желанията.  Laughing

# 149
Пълнолунието е затъмнението, тоест те съвпадат. Най-ранният час, в който сянката на земята ще започне да пада на Луната (пълна луна) го дават 1:33 сутринта при нас на 21-ви. Само на Западния бряг ще се падне на 20-ти, те са още няколко часа назад, затова.  Peace Лондон го дават 23:48 слънцестоене и влизане на Слънцето в Козирог на 21-ви.  Grinning Ето и тук надолу е декември: http://www.seasky.org/astronomy/astronomy_calendar_2010.html  Ето го и Централното Европейско време: http://www.fullmoon.info/en/fullmoon-calendar.html  Ето го разбито и по фази, но понеже се пада при вас по светло, май няма да може да се види, освен като започне: http://www.fullmoon.info/en/lunareclipse_2010.html

Общи условия

Активация на акаунт