Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 78 287
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
Честит Празник момичета. Дани пише, че не трябва да даваш пари анзаем, а ти ще погасяваш такъв  Laughing И аз се чудя, днес в 19.00 часа ми предстои подписване на договор за наем и естествено даване на пари, дали да не отложа за утре  ooooh!, какво ще кажете?

# 121
zari_a, то и твоето не е даване назаем, така че не би трябвало да те притеснява Peace
mijjjka, според мен похарчи сумата за нещо, което ти носи радост Hug
И още нещо от традициите за този ден:
За неженените: който сънува през нощта, за него ще се омъжи.
Жени, които не са родили, на този ден спазват забраната да не работят, за да е по-леко раждането им.

# 122

За неженените: който сънува през нощта, за него ще се омъжи.

това в нощта срещу Игнажден или довечера  4470

за Нади шодан - няма никава нужда да се запушват двете ноздри,
само се задържа дишането
това е може би най-елегантната дихателна техника
запушването я прави някакси силова........

да си кажа, че и на мен много ми харесваше mijjjka като пускаше новите теми

# 123
 ooooh! Записвам се и се връщам назад да чета!

Честит празник и само хубави хора да ви полазват Simple Smile Темичката е придобила чудесен дух, благодаря ви!

nvesela
, благодаря за новите ритуали  Hug !

# 124
Лени благодаря за труда и за голямото ти сърце  Heart Eyes
Voxi благодаря, че се появи и се надявам да останеш  Hug

# 125
Честит Игнажден на всички! Бъдете Благословени, вие и семействата ви! Hug
Хубав празник е днес, мисля да спазя голяма част от традициите!
Момичета, не мога да ви насмогна! Темата е толкова богата и зареждаща! Току що пратих писмо до "Дядо Мраз", Благодаря ЛениHug Heart Eyes
nvesela, допадна ми Коледния ритуал, от предната тема, Благодаря!  Hug
Сега започвам да чета новата тема, която расте прогресивно... Wink
Хубав ден ви желая! Heart Eyes

# 126
Имало едно време една групичка от малки жабчета, които решили да си организират надбягване. Целта им била да се изкачат на върха на една много висока кула. Долу, около кулата, се събрала голяма тълпа да наблюдава състезанието и да аплодира участниците. И състезанието започнало...

В действителност, никой от тълпата не вярвал от сърце, че малките слабички жабчета ще достигнат върха на кулата. Чували се изказвания, като например :
- Ооо, пътят е толкива труден! Те НИКОГА няма да достигнат върха!...

Или пък:
- Не, НЯМА НАЧИН да достигнат върха! Кулата е толкова висока!...

И малките слабички жабчета започнали да се скапват. И се отказвали. Едно по едно...

...Освен онези, които с бодра крачка продължавали да се изкачват нагоре и нагоре. А тълпата продължавала да крещи:
- Толкова е трудно! Никой няма да успее!!!

И все повече жабчета се уморявали и се отказвали.
...Но ЕДНО продължавало нагоре, и нагоре, и нагоре...
- Това НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ!

На самия край всички други вече се били отказали да изкачват кулата. С изключение на онова мъничко жабче, което след неимоверни усилия, единствено успяло да стигне до върха! Тогава всички други жабчета естествено поискали да разберат, как точно ТОВА жабче е успяло да го направи. Един от участниците попитал малкото жабче, как то, което е успяло, е намерило нужните сили, за да достигне върха?

Оказало се, че... Победителят бил ГЛУХ!!!

А поуката от тази приказка е:
Никога не слушай негативните коментари или песимистични изказвания на другите! Подминавай ги, защото те те отдалечават от твоите най-красиви мечти! Онези, за които жадуваш и които носиш в сърцето си!

Никога не забравяй за силата, която носят думите! Защото всичко, което чуваш или четеш, повлиява на действията ти.

Винаги бъди позитивен! Остани ГЛУХ, когато хората ти казват, че ТИ няма да успееш да осъществиш целите и мечтите си!

Винаги мисли:
АЗ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ! И действително ЩЕ УСПЕЕШ!

С пожелание за една чудна седмица - и не забравяйте - бъдете глухи за негативните и песимистични думи на близки, приятели и непознати - просто следвайте СЪРЦЕТО СИ  - то ще ви каже истината  Hug  Hug  Hug

# 127
  • София
Цитат
Desss
nvesela часа на ритуала бг. време ли е  или руско ?

Desss
Часът на ритуала е бълг. време.

Преди малко на път за офиса намерих 10 лева  Simple Smile
Днес е Игнажден и пари на заем не се давали. А за намерените пари на този ден някой нещо знае ли?  newsm78

mijjjka
В руските форуми съм чела, че намерени пари веднага трябва да се изхарчат за нещо лично. както го е казала също Starlight'
Също съм чела
(пак в руските форуми), че никога не се взима нещо(не само пари , а въобще каквото и да е..), намерено на кръстопът.Надявам се разбираш защо!И дано  не си намерила парите на кръстопът.

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 12:10 от nvesela

# 128
А трите желания в седмицата преди 21.12 пишете ли ги на лист? И ако да-какво правите с него-изаряте го или го прибирате?   bouquet

# 129
Малко късен запис, досега четох. Страхотни сте всички.
Лени и от мен огромно благодаря за прекрасните теми, досега.
simplyaven мног ми харесва всичко споделено от теб. Ще взема и аз да напиша един хороскоп. Харесват ми тези ритуали, които ме карат да чувствам нещата истински, например да си представям, визуализирам и така да се вживявам, сякаш наистина ми се случва, и всичко е реално.
Притчата за жабчетата винаги много ми е харесвала Simple Smile

# 130
  • София
Ами да, аз вече ги похарчих като платих с тях част от стойността на едно парфюмче, което си бях поръчала и днес ми дойде  Laughing
За намерени на кръстопът пари не знаех, че не трябва да се взимат  Thinking
За щастие десетте лева ги намерих на улицата.

Притчата за жабчетата и на мен ми е любима  Peace  Много истина има в нея, много мъдрост  Hug

А относно обичаите за днешния ден аз го разбирам така - че не е хубаво на Игнажден да се дават пари на заем, а не че не трябва да се разплащаме или да купуваме неща  Grinning

# 131
Чета ви.
ОБИЧАМ ВИ!
МОЛЯ ВИ ПРОСТЕТЕ!
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Лени, огромно благодаря за целия ти труд и любовта, с която зареждаше прекрасната ни тема newsm20 Two Hearts

# 132
Anaximandra  благодаря от сърце за хубавата притча  smile3525

Прекрасен ден момичета, нека е начало на прекрасни и незабравими празници, изпълнени с коледни чудеса!

# 133
Лени, благодаря за труда, който си полагала и полагаш, за да оформяш любимите ми теми! smile3525 smile3525 smile3525
Момичета, благодаря и на вас за това, което споделяте!
На 23 юни писах писмо до Кармичното ръководство, но, за съжаление, не бях "напипала" същността на това писмо. И, пак за съжаление, не можах да удържа на обещанията, които дадох в замяна на това да се изпълнят исканията ми. Но пък беше много поучително за мен. Сега, на 23 декември, смятам отново да напиша писмо.
Тази сутрин, докато си пътувах в метрото, типично в духа на началото на новата ни тема - за светлината и тъмнината в нашия живот - си мислех калко много съм се променилла и как от светлината си позволих да падна в тъмнината и пак да се издигна над нея. И как именно благодарение на това падение аз осъзнах какво е светлината. Беше много, много поучителен период за мен и много благодаря на Вселенския Разум, че имах тази възможност!

# 134
Аnaximandra, чудесна притча Hug
nvesela, защо не се взема нещо намерено на кръстопът? Аз не съм намерила парички /все още Wink/, но ще ми е полезно да зная  Hug
Herzen , довечера ще ги сънуваме женихите  Crazy Сега прочетох, че се слагала шепа ечемик под възглавницата и се нарича: "Който ми е на късмет да дойде нощес да се женим заедно !" и това е: чакаме принца married

Общи условия

Активация на акаунт