Подсъзнанието може всичко 34 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 78 740
  • 714
  •   1
Отговори
# 240
За нищо.  Hug Това е моят начин, де, сигурно има и по-сериозни варианти.  Grinning

# 241
  • Costa Rica
Лунното затъмнение е утре, 21-ви в 23:48 по Гринуич, значи в България ще е към 22:00. Тази година съвпада със зимното слънцестоене, да видим какъв ще е резултата.  Thinking В нашите сайтове пък ни съветват да виснем по прозорц ите в ранното утро, значи при вас към следобяда. Но при всички случаи е на 21-ви, затова е цялата мобилизация - пълно лунно затъмнение + winter solstice.  Grinning

Аха, на източния ни бряг ще започне към 3 сутринта (към 9 сутринта ваше време) и ще трае около три часа: http://www.huffingtonpost.com/2010/12/19/lunar-eclipse-2010-winter_n_798862.html - на английски е, но часовете се виждат по-надолу в статията. А то било и първото от векове насам да съвпада със слънцестоенето, истерията е пълна!  Grinning
Добре де, пропуснах и пълнолуние и затъмнение.  Embarassed Нито ритуали правих, нито нищо. Пък като ми се отвориха едни врати - всичко се нарежда точно както го исках. Май сега ми е времето да си събирам вересиите от Вселената.
ПоФалих се.

Дано на всички да е така.

Two Hearts
Обичам ви всичките!

# 242
Клонка:-)
Първо благодаря за милостта,която са проявили към мен през предишния период (месец, два, шест..). След което моля за помощ да се избавя от качества, които ми пречат по пътя: егоизъм, липса  на любов към себе си, нетърпимост към другите , духовно високомерие и т.н. (например). След това моля за качества, които искам да придобия. Моля също така и да ми се даде да разбера причината за даден конфликт между мен и ... (име и фамилия) и моля за разрешаването му по най-добрия начин за двете души. Тук няма материални желания, .
Обещанието, което давам в замяна и знак на благодарност  аз лично, е за четене на Розарии поне веднъж седмично, обикновено в неделя. Обикновено, много скоро  попадам в урок в зависимост  от  това  кое качество съм посочила. Посочвам не повече от едно -две, защото, честно казано трудно понасям повече. Ако усетя, че след 6 месеца няма голяма промяна, отново моля за  същото качество. И така... общо взето, отдавам голямо значение натази част.На мен лично много ми помага, защото за да получа уроците, трябва да си ги поискам, иначе няма как да си ги отработвам.
След като напиша писмото, моля архангел Михаил и ангелите на защитата да съпроводят писмотоми иго изгарям.

# 243
  • Шотландия

И на Голямото дете и на Малкото дете - със закъснение честит празник - с най-добри пожелания!:

# 244
Мила благодаря за празничното настроение!
Делфинке - браво, много се радвам за теб, повече никакви тъжни постове, както се казва "Силата е в нас!"

Мили момичета и момчета, желая ви весели приготовления за светлите празници! Нека се забавляваме е наслаждаваме във всичко, с което сме се захванали и сега докато опакаваме подаръците, пишем картички, и т.н и занапред в ежедневието! Нека се научим да живеем мечтите сега в момента, преди да са се материализирали!

# 245
Моля се за вдигане на мъглата над Софийското летище, за да могат всички да се приберат по празниците. Очаквам двете си момичета, които са студентки в Германия да си дойдат..Ще съм ви благодарна за подкрепата  Hug
Весели и щастливи празници на всички съфорумци  Hug Hug Hug

# 246
Щурчо, развълнува ме! Hug пожелавам на теб и на всички, които имат близки някъде по света да са заедно за празниците! Praynig

Благодаря на всички ви за хубавата енергия, която влагате в общуването в тая тема. Благодаря на Лени, за труда с който направи темата красива и  лесно достъпна за всеки.

Честито на всички, които са постигнали успех през годината с техниките и съветите или изобщо с помощта на тази тема.  bouquet

Аз написах план за Новата година и сега ще го допълвам, но преди това ще правя равносметка за миналата.Всяка година правя така.Написвам  обширно Благодарствено писмо до Вселената. Там споменавам всички мои успехи през годината , хората и обстоятелствата, които са ми помогнали да ги постигна. Отчитам и това, което не съм успяла да постигна, а съм искала и си давам разносметка защо не се е случило, кое ми е попречило от една страна и благодаря за уроците. Освен това благодаря и за добрите послредици от несбъднатите ми желания и мечти. Благодаря и за хората, които са около мен и за всички хулави неща, които са ми се случили без да ги искам отВселената. Изобщо благодаря за всичко-!Тъй като през годината може да съм забравила да го направя (макар, че се благодаря почти всеки ден и нагласата ми е Благодарност)- все пак това е и начин да си дам равносметка колко много съм постигнала, колко хубави неща са ми се случили и да посрещна празниците заредена с още повече радост и удовлетворение от себе си(тъй като по принцип съм критична към себе си и все се упреквам, това ми помага много).

Аз ще ви пожелая просто и само Весели празници!
дано всички да имат дом, обич и близки на този ден! Hug

# 247
Прегръдка и благодарности на всички ,пишещи в тази тема.

http://www.youtube.com/watch?v=Y9a8JHWjDOQ

# 248
Щастлива Коледа!

# 249
  • София
Свята и спокойна Коледа на всички!  Hug

Аз чета една много хубава, лека и приятна книжка, ако ви е харесват такива от рода на "Яж, моли се и обичай" и "Монахът, който продаде своето ферари" :
"Среднощни разговори с един Мистик"
http://www.books.bg/books/18/154117.html

# 250
Духът на Дядо Коледа не е облечен непременно в червени дрехи!

Бях се излегнала на задната седалка на стария ни понтиак, защото в четвърти клас няма друг начин да се седи.Баща ми отиваше на пазар в града и аз се возех с него.Поне така му бях казала.Всъщност обаче исках да го питам нещо много важно, което ми тежеше от две седмици и това беше първата възможност да остана незабелязано насаме с него.

- Татко... - започнах аз.И спрях.
- Да? - отвърна той.
- Децата в училище разправят разни неща, дето знам, че не са верни.

Усетих как долната ми устна започва да трепери от усилието да сдържа сълзите, които усещах, че напират в ъгълчето на дясното ми око - то винаги се разплакваше първо.

- И какво е то, репичке?
Знаех, че щом използва това обръщение, значи е в добро настроение.

- Децата разправят, че нямало Дядо Коледа.
Хлъц.Една сълза се търкулна.

- Казват ми, че съм тъпа, защото вярвам в Дядо Коледа... като малките деца.Лявото ми око също засили една сълза.

По това време вече карахме по Нюуел авеню, което по онова време беше двулентов път, с дъбови дървета от двете страни.В отговор на моя въпрос баща ми хвърли поглед към лицето и позата ми.Отби встрани и спря колата.Изключи двигателя и се премести по-близо до мен, неговото все още малко момиченце, сгушено в ъгъла.

- Съучениците ти не са прави, Пати.Дядо Коледа на истина съществува.

- Знаех си! - въздъхнах аз с облекчение.

- Но трябва да ти кажа още някои неща за Дядо Коледа. Струва ми се, че си вече достатъчно голяма, за да разбереш това, което ще ти кажа.Готова ли си?

В очите на баща ми светеше особена нежност.Усещах, че се кани да ми каже нещо много важно и бях готова, защото му имах пълно доверие.Той никога не би ме излъгал.

- Навремето живеел един човек, който пътувал навред по света и където пътувал, раздавал подаръци на добрите и послушни деца.В различните страни името му било различно, но независимо от езика, в сърцето и душата си хората го наричали по един и същ начин.Ние го наричаме Дядо Коледа.Той е духът на безусловната любов и желанието да споделиш тази любов като раздаваш подаръци от все сърце.Когато навърши определена възраст, човек разбира, че Дядо Коледа не е старец, който се провира през комина на Бъдни вечер.Истинският вълшебен дух живее постоянно в твоето сърце, в моето сърце, в сърцето на мама и в сърцата и мислите на всички хора, които вярват в радостта да дават на другите.Истинският дух на Коледа се превръща в това, което можеш да дадеш, вместо в това какво можеш да получиш.Когато осъзнаеш това и то се превърне в част от теб, Коледа се превръща в нещо още по-вълшебно, защото започваш да разбираш, че ако вярваш в духа на Коледа и той живее в сърцето ти, вълшебството извира вътре в теб.Разбираш ли какво се опитвам да ти кажа?

Аз с всичка сила зяпах едно дърво навън през предното стъкло.Страхувах се да погледна баща си - човекът, който цял живот ме беше уверявал, че Дядо Коледа е истински.Искаше ми се да вярвам, както вярвах миналата година - че Дядо Коледа е едър, здрав старец, облечен в червени дрехи.Не ми се искаше да преглътна хапчето за порастване и да видя нещата по друг начин.

- Пати, погледни ме.
Баща ми чакаше търпеливо.Аз обърнах глава и го погледнах.
Неговите очи също бяха пълни със сълзи - сълзи от радост.Лицето му светеше колкото хиляда галактики, а в очите му видях очите на Дядо Коледа.Истинският Дядо Коледа.Онзи, който беше прекарал толкова време да избира чудните подаръци, които получавах на Коледа откакто се бях родила на този свят.Дядо Коледа, който изяждаше моите старателно украсени курабиики и изпиваше топлото мляко.Дядо Коледа, който вероятно изяждаше и моркова, който оставях за елена Рудолф. Дядо Коледа, който - въпреки абсолютната си липса на технически умения - сглобяваше велосипеди, колички и какво ли не още посред нощ преди Коледа.

И го разбрах.Разбрах какво означава радостта, желанието да споделиш с някого, обичта.Баща ми ме придърпа към себе си и ме задържа в най-продължителната топла прегръдка, както ми се стори на мен.И двамата си поплакахме.

- Сега вече ти ставаш част от една особена група хора - продължи татко. - От сега нататък ще можеш да участваш в радостта на Коледа, Всеки ден през годината, а не само на празника.Защото сега Дядо Коледа живее в сърцето ти така, както и в моето.Сега ти имаш за задача да изпълняваш потребността от раздаване като част от духа на Коледа, който живее в теб.Това е едно от най-важните неща, които могат да ти се случат през целия живот, защото сега ти знаеш, че Дядо Коледа не може да съществува без хора като теб и мен, благодарение на които той е жив.Мислиш ли, че ще се справиш?

Сърцето ми щеше да се пръсне от гордост, а очите ми светеха от вълнение.

- Разбира се, татко.Искам той да живее в сърцето ми, както живее в твоето.Обичам те, татко.Ти си най-добрият Дядо Коледа в целия свят.

Когато дойде мой ред да обяснявам на децата си, че Дядо Коледа е истински, моля се духът на Коледа да ме дари със същото красноречие и обич, демонстрирани от моя баща в деня, когато научих, че духът на дядо Коледа не е облечен непременно в червени дрехи.И се надявам, че те ще проявят същото разбиране като мен.Аз им вярвам напълно и смятам, че ще се справят.

С пожелание за здраве, любов, благослов, хармония и мир!  bouquet

# 251
Весела Коледа![/img]

# 252
Весели празници на всички.
Свята и спокойна Коледа.
Тази година, очаквам много чудеса в моят живот.
Знам че ще дойдат. Пожелавам на всички, същото.
Благодаря Ви, че ви има и че ми дадохте толкова много и ме научихте на всички тези неща, които споделяте.
Тази тема, и всички вие, променихте живота ми.
Много прегръдки и целувки от мен  Hug

# 253
Свята, щастлива и споделена с най-близките на сърцето ви Коледа!  Hug

# 254
БлагоДаря, че ви открих и най-вече на ВОКС, който ми показа този форум!  Hug
Посрещнете тази свята нощ с отворени сърца! Живота е хубав  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт