Измамeни от Дрогерии Lilly

• 11 374
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте Мами! Искам да ви попитам, някоя от вас, която е участвала в кампанията на Дрогерии Лили  Baby Lilly, дали е получила обещаната оригинална карта за намаление при пазаруване и валчера за безплатните памперси. Защото аз не съм. Съмнявам се, това са поредните измамници на нашия пазар! Кампанията се оказа пълна лъжа! Преди месец трябваше да да получим талоните за намаление при пазаруване и заветния валчер, но никоя от мамите от квартала ми или с които си пиша не е получила нищо! На всичкото отгоре ни събраха и личните данни с копията от акта за раждане на децата, които искаха! И при протеста ми относно това, ме убеждаваха в една от дрогериите как всчко било законно, с адвокат, да не се притесняваме и пр. Кой знае дали някъде няма изтеглен кредит на името на мен или мъжа ми! Омръзна ми от лешояди, които са готови " да късат месо" от и без това обезверените майки, които за едни 10 % намаление на пюретата или памперсите, са готови да рискуват сигурността си!  #2gunfire

# 1
Вие пък защо си давате личните данни?
Няма такава промоция да изискват толкова лични данни!

п.с. Само да вметна, че се пише ваУчер.... Grinning

# 2
Как може да искат толкова лични данни за някаква си карта!!!

# 3
Прочетох това примамливо предложение, но не се реших да се включа именно заради многото лични данни, които искат.

# 4

Смятам, че идеята, така както са я описали  в кампанията си е много добра, в целия свят се правят подобни маркетингови залъгалки, които освен, че привличат клиенти, са и полезни за хората. Освен това, мен като майка, която се "радва" на политиката по насърчаване на раждаемостта в страната ни, едно обещание за преференциални цени и възможност за ежемесечни подаръци, неменуемо ще ме привлече. Но при теб, ivanitza, явно обстоятелствата са други и именно заради това не можеш да разбереш постъпката ми. Аз заличих ЕГН-тата си в акта за раждане, въпреки, че служителят в дрогерията ми обясняваше, че не можело така. Моят протест е срещу всички мошеници, които се опитват по всякакъв начин да ограбят и измародерстват народа ни. Смятам, че въпросът е принципен и всички трябва да се обединим, а не да се правим на оригинални в коментарите си и типично по български да разсъждаваме така: не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава.

П.П. Корекцията за ваучера приемам с благодарност, не знам как съм го написала така, явно съм била прекалено афектирана за да внимавам за правописа си.

# 5
Наистина няма нищо лошо в това да се правят подобни кампании, стига фирмите да си изпълняват обещанията. Много ми е странно това, че са искали копия от актоете за раждане  Shocked Случая е за " Господари на ефира" май...

# 6

Смятам, че идеята, така както са я описали  в кампанията си е много добра, в целия свят се правят подобни маркетингови залъгалки, които освен, че привличат клиенти, са и полезни за хората. Освен това, мен като майка, която се "радва" на политиката по насърчаване на раждаемостта в страната ни, едно обещание за преференциални цени и възможност за ежемесечни подаръци, неменуемо ще ме привлече. Но при теб, ivanitza, явно обстоятелствата са други и именно заради това не можеш да разбереш постъпката ми. Аз заличих ЕГН-тата си в акта за раждане, въпреки, че служителят в дрогерията ми обясняваше, че не можело така. Моят протест е срещу всички мошеници, които се опитват по всякакъв начин да ограбят и измародерстват народа ни. Смятам, че въпросът е принципен и всички трябва да се обединим, а не да се правим на оригинални в коментарите си и типично по български да разсъждаваме така: не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава.

П.П. Корекцията за ваучера приемам с благодарност, не знам как съм го написала така, явно съм била прекалено афектирана за да внимавам за правописа си.
Обстоятелствата и при тебе и при мене и при който и да било са едни и същи....всеки иска да се възползва от префернциални цени, отстъпки, награди и други поощрения. Почти всички фирми(марки) правят такива промоции, а ние вече решаваме дали ще се възползваме. Но не трябва (според мене) да се хврляме на всяка такава "промоция" в името на печалбата, ниските цени и др.

п.с.Както пишеше в един габровски автобус: "Алчността е порок" Laughing....това не знам защо го написах Peace

# 7
Още когато са ти искали копие от акта за раждане на детето е трябвало да се усъмниш.

# 8
"   1. Направете копие на акта за раждане на Вашето дете/деца и го донесете в избрана от Вас Lilly дрогерия в София и страната;
   2. Попълнете формуляра за участие в програма ‘BabyLilly' и заедно с копието на акта за раждане на детето/децата ги предайте на касата;
   3. До две седмици след подаване на формуляра, на посочения  от Вас адрес ще получите своята индивидуална карта заедно с ваучер, срещу който ще получите безплатен пакет бебешки пелени Pufies в най-близката до Вас дрогерия Лили *.
   4. Като притежател на карта ‘BabyLilly', всеки месец Вие имате възможност да пазарувате продукти на специални клубни, по-ниски цени, както и да получавате подарък за всеки закупен продукт.
   5. В края на 2010 година  дрогерии  Lilly ще изненада  най-лоялните клиенти - членове на клуб  ‘BabyLilly' и техните семейства с множество награди и специални подаръци .

*Важно: За всеки един регистриран акт за раждане се полага по един ваучер ‘Добре Дошли!'.

*Важно: Личната информация, която сте предоставили или ще предоставите на Лили Дрогерие България ЕООД, ще бъде използвана за по-доброто разбиране на Вашия опит по отношение на участието Ви в програмата за лоялност, както и по отношение на Вашето пазаруване в обекти на Лили Дрогерие България ЕООД. Лили Дрогерие България ЕООД ще вземе всички необходими мерки, за да осигури защитата и сигурността на Вашата лична информация, за да не се допусне нейното загубване, злоупотреба, неоторизирано предоставяне или разпространение. Предоставената информация ще бъде обработена по електронен път. Вашата лична информация може, при стриктно спазване на българското законодателство, да бъде предоставяна на други отдели на Лили Дрогерие в страни извън България, с оглед по-доброто разбиране на Вашия опит или спазването на нормативни изисквания. Информацията Ви няма да бъде продавана  или разпространявана извън компанията Лили Дрогерие ЕООД, с изключение на упълномощени от Лили Дрогерие ЕООД лица или агенции, които интерпретират, обработват или събират данни за или от Лили Дрогерие ЕООД, според изискванията на закона. Ако имате въпроси, отнасяши се до нашата политика за съхранение на личните данни, моля да се свържете с нас на адрес: Република България, София 1000, бул. ‘Д-р Христо Стамболски' 3. Ако имате въпроси, свързани с точността на личните Ви данни, ако желаете да имате достъп до тях,  да прегледате или да промените някои от тях, моля да се свържете с нас на посочения адрес. Попълването  на настоящите данни е доброволно. Непредоставянето на Вашите данни няма отрицателни последствия за Вас."
Да попитам: Получихте ли си Пуфис-а?
Така като гледам доста народ ще има достъп до данните......и най-накрая можело и да не се дават. Това е нещо от сорта на другите игри: "....участието не е свързано с покупка...."

# 9
Ами щом искате да играете в тяхна игра е нормално да приемете ТЕХНИТЕ условия...Ако не искате, недейте. Не виждам проблем, та чак и измамени.. Аз лично обичам да пазарувам там и проблеми не съм имала.

# 10
Ами щом искате да играете в тяхна игра е нормално да приемете ТЕХНИТЕ условия...Ако не искате, недейте. Не виждам проблем, та чак и измамени.. Аз лично обичам да пазарувам там и проблеми не съм имала.

Никой не казва, че има проблеми с пазаруването там. освен това, моят протест не е срещу условията им, ако четеш по- задълбочено, ще разбереш. протестът е срещу неспазването на ТЕХНИТЕ си обещания.

# 11
  • София
Никой не казва, че има проблеми с пазаруването там. освен това, моят протест не е срещу условията им, ако четеш по- задълбочено, ще разбереш. протестът е срещу неспазването на ТЕХНИТЕ си обещания.

Добре де, аз не разбрах вие обърнахте ли се към някого в Лили с въпрос къде са ви ваучерите и картите. И ако да, то какъв беше отговорът им?

# 12
Разбира се, че се обърнахме. В магазина ни казаха, че да, трябвало до две седмици да ни пратят картата за членство в клуба BabyLilly, и те не знаели защо още не били изпратени.

# 13
Здравейте!
Включвам се, без да съм пряко ангажирана към темата, просто ми харесва да пазарувам в тази дрогерия - има козметика за тяло, която не намирам в други магазини.
Та исках само да кажа, че кумата ми се регистрира по тази програма и вече си получи ваучера ... е, пачака малко, но вече даже си взе пелените.
Успех!!!
Може би скоро ще получите и своите.

# 14
  • гр.София
ЗДРАВЕЙТЕ,
АЗ ИМАМ ПОСТОЯННА КАРТА ЗА ОТСТЪПКА В ЛИЛЛИ.В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА И МОЯТА КАРТА СЕ ЗАБАВИ ,АЗ СЕ ОБАДИХ И МИ ОБЯСНИХА ЧЕ ЩЕ СИ Я ПОЛУЧА С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ.ТАКА И СТАНА.
ПОЛУЧИХ СИ И ВСИЧКИ ОБЕЩАНИ ПОДАРЪЦИ.

МИСЛЯ ЧЕ СЕ ЯДОСВАШ НАПРАЗНО. Stop
ОБАДИ СЕ В МАГАЗИНА В КОЙТО СА ТИ ВЗЕЛИ ДАНИТЕ И ГОВОРИ С ТЯХ.
ТОЗИ ЛИНК ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ:

http://www.mypufies.com/bg/texts/index/lilly-promotion-drugstores

ПО ЦЯЛ СВЯТ СЕ ВЗЕМАТ ЛИЧНИТЕ ДАННИ В ТАКИВА СЛУЧАИ,ДАЖЕ И НОМЕРАТА НА КРЕДИТНИТЕ КАРТИ,АКО СЕ НАЛОЖИ.

Общи условия

Активация на акаунт