Az imam edin poznat, koito e kazva Biser

obache toi edin biser....niamam dumi, takiva nepriatnosti navleche na roditelite si, che horata ne znaiata kyde se namirat veche...
Spored men imeto na choveka e dosta vajno za negovia jivot - ne che jivota mu zavisi izcialo ot nego.. No imeto si okazva svoite vibracii vyrhu jiteiskia pyt! Takiva "mnogo" hubavi imena kato Biser...ne nosiat koi znae kolko shtastie na okolonite...
s techenie na godinite se ubedih,che naistina imeto si nosi silata .sina mi se kazva Philip ,na nikogo ne go krastihme,a imeto strashno mi haresa togava(predi okolo 11 g.)
mi toy choveka si e roden "vodach " ,strashno opraven i s mnogo blag harakter.Prosto mu pasva perfektno.
ot godini nasam liubima tema za chetene mi e Al.Makedonski i vsichko okolo nego...........Philip Makedonski kato bashta i vsichko ostnalao ne e za podtzeniavane............
misalta mi e,che naistina imeto si nosi "zariada"
sega me podkupvat tatkoto i sina mi vtoroto ako e momche (kakto kazvat) da e Aleksandar,zashtoto vrazkata m/u imenata e silna i prekaleno pokazatelna.Ami..............znam li,chudia se.
kak mislite?Ostaviam na strana momenta,che naposedak ima dosta Aleksandrovtzi.
ta taka..........