Смешните имена на децата

• 49 874
  • 261
  •   1
Отговори
# 90
da se popravia - mnogo hubavite imena kato "biser" naprimer ne nosiat mnogo dobro na nositeliat im. Embarassed

# 91
Цитат на: alma
Малко извън темата, тоест искам да споделя имената на част от домашните ни любими :
заекът Трифон, костенурката Гергина, сомът Галилей, котаракът Кръстю (Къти му вика свекървата Shocked ), паяците Панчо и Кънчо (тук има известно текучество, но имената не се сменят...) и  т.н. Веднъж приютих болен гълъб и го нарекох Теофан. Но се гътна скоро след кръщенето... Sad
Добре, че детето не окепазихме със странно име..
Преди да разберем пола обмислях мъжки имена с Д и се спрях на ...  Embarassed Днепър, Дориан, Доростол.   #Splat  Ама само се спрях. Не видях нищо по-странно от тези. Добре, че се роди Мая. Иначе де щях да търся сполучливо мъжко име!?    tiptoe

Убиец имена сте избрали на любимците  Hands Thumbsup   superuu

Нашата котка се казва Писонета, костенурката Костадина, немският овчар - Байрон. Една колежка на сестра ми я питала - вашето куче Шекспир ли се казваше? Joy

# 92
  • в края на града
Цитат на: _kalina_k
...немският овчар - Байрон. Една колежка на сестра ми я питала - вашето куче Шекспир ли се казваше? Joy

201uu  Joy

Нашата костенурка е Петя, на мен   Wink

# 93
Цитат на: bobolenta
lavender и beep, благодаря ви! Питах, защото един ден, ако Господ чуе молбите ми, и се сдобием и с девойка, мисля да я кръстя така. Grinning

Бобо, преди да родя, когато свекърва ми ме попита как ще кръстим девойката, аз й казах че обмислям да я кръстя Калина, на мен. Тя беше много шокирана - какъв е тоя култ към личността Laughing . Калина не я кръстихме, а Яна, тя пак беше недоволна, защото не било на никого, а можело Луиза, на кръстницата на мъжа ми Shocked . Сестра ми предложи, да е Мария-Луиза, хем на кръстницата, хем на майка ми /на майтап естествено.

А иначе за смешните имена, всеки ден на път за кухнята минавам покрай табелата на "Адвокат Палма Тараланска"

# 94
Цитат на: _kalina_k
Бобо, преди да родя, когато свекърва ми ме попита как ще кръстим девойката, аз й казах че обмислям да я кръстя Калина, на мен. Тя беше много шокирана - какъв е тоя култ към личността Laughing . Калина не я кръстихме, а Яна, тя пак беше недоволна, защото не било на никого, а можело Луиза, на кръстницата на мъжа ми Shocked . Сестра ми предложи, да е Мария-Луиза, хем на кръстницата, хем на майка ми /на майтап естествено.

Подозирам, че ми знаеш името, щом пишеш това Wink  Grinning ! Еми да, който иска да го нарече култ към личността, ама това е положението! Нали знаеш - "Аз казах!"
Свекървата е безгласна буква /както и всички останали наши родители де/, но в момент на проблясък, като кръстих Емо на татко му, тя сама даде това предложение за име на потенциално второ бебе от женски пол. Ние бяхме измислили Ева за мацка, ама сега като е Емо, и татенцето забрави набързо за Евата, щото ще съм много ощетена... Grinning

# 95
Цитат на: Luiza
Единият дядо се казвал Пешо, а другият Киро.Дълго мислили младите и накрая кръстили детето Пешкиро Laughing
 Shocked .

Mnogo yako. kato vic e.

# 96
А какво ще кажете за Генка Шекерова и Гена Трайкова - чудесни и талантливи момичета, обаче като си кажат имената ... напомнят ми крокодила Гена... извинете ако обиждам някого  Embarassed  Grinning

# 97
Цитат на: me4tiza
А какво ще кажете за Генка Шекерова и Гена Трайкова - чудесни и талантливи момичета, обаче като си кажат имената ... напомнят ми крокодила Гена... извинете ако обиждам някого  Embarassed  Grinning

E da ama za tova sme vinovni pak nie roditelite ... ako ne si krashtavahme decata s imena ot minalia vek..samo zashtoto trqbva da se krasti na roditelite.. i po-tochno na svekara i svekarvata... vse pak trqbva da mislim i za decata ni.... a kogato sa deca podigravkite sa nai-golqmi...

# 98

Да бе:) Ние отдавна сред приятели обсъждаме как в БТВ няма един със свястно име-двете Гени, Юксел Кадриев, Ани Салич и редица други.....

# 99
Цитат на: Petinka

Да бе:) Ние отдавна сред приятели обсъждаме как в БТВ няма един със свястно име

Има  Grinning  - Иво Андреев, Борислав Лазаров... и много други. Просто на нас ни правят впечатление "другите", което е показателно по темата за имената Wink .

# 100
Цитат на: Petinka

Да бе:) Ние отдавна сред приятели обсъждаме как в БТВ няма един със свястно име

Ами никой не си избира имената сам  Sign Exclamation

# 101
Въпреки голямото уважение,което изпитвам към родителите на мъжа ми и симпатията ми към свекърва ми,изобщо не ме интересува тяхното мнение по този въпрос.Малко ли е,че детето ще носи ТЯХНОТО фамилно име и бащиното му ще е това на сина им,аз,като майка,като човек,износил детето,имам правото да избера такова име,което АЗ харесвам.Ако ще се сърдят-да си гледат работата,нали те губят.А да се откажеш от собственото си внуче заради някакви отживелици е доста тъпо.Но май няма да имам подобни проблеми(пу-пу),а и мъжът ми е на същото мнение.

# 102
Моя позната си кръсти сина Радим, на баща си Радко и свекито Димка. Страхотна комбинация Laughing .

Една мама тук навя спомени от далечното минало и се замислих, че свекъра и свекървата като дадоха голяма част от парите за нашето жилище са се надявали искрено и Цецо да го кръстим поне на свеки, щото на свекъра има вече, ама не ги огря Grinning Ама аз съм такъм зъл звяр как ще ги огрее Wink Подозирам, че са останали неприятно изненадани, че е на баща си, ама нищо не казаха. Пък и защо ще казват, та нали е сина им не е на мен кръстено, те и без това само се преструват, че ме обичат ама айде, на мен и толкоз ми дреме.

# 103
  • Sofia
В днешният "24 часа" има специална тема посветена на имената. Та там освен, че има дадени таблици, които изчисляват какво число носи името на човека се казва, че в името е закодирана съдбата на човека.

А руския изследовател в областта на информатиката Борис Хигир, член на Международната академия по информатизация към ООН, систематизирал различните теории на нумерологията и ономастиката / тълкуване на имената/ казал " Извинявам се, но аз не съм виновен, че родителите са определили живота ви с избраното от тях име."

# 104
Цитат на: dodo_dodo
В днешният "24 часа" има специална тема посветена на имената. Та там освен, че има дадени таблици, които изчисляват какво число носи името на човека се казва, че в името е закодирана съдбата на човека.

А руския изследовател в областта на информатиката Борис Хигир, член на Международната академия по информатизация към ООН, систематизирал различните теории на нумерологията и ономастиката / тълкуване на имената/ казал " Извинявам се, но аз не съм виновен, че родителите са определили живота ви с избраното от тях име."

Ох, знам го това и сега ще си го купя вестника, защото ми е интересно да прочета нещо по вапроса. Има и книга такава, и преди време я търсих. Като питах на едно място, продавачката ми поднесе Библията и ми каза : "Това прочетете, госпожо, тук е истината"...

Общи условия

Активация на акаунт