Смешните имена на децата

• 49 872
  • 261
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Сетих се за една дива начална учителка Перка Цекова. Беше си странна жена. Иначе нищо лошо за нея. Явно родителите й са били съвсем странни. Или са обичали да бъдат различни, което е едно и също май.  Laughing

# 76
Искам само да допълня, че при избора на име за момче е важно и да звучи мъжествено. Не искам да обидя никого, но Денис и Габриел ми звучат някак нежно. И съм твърдо против комбинации от типа Дейвид Попов. Може би ако фамилията е по-особена би звучало, но така...

# 77
Ха, току-що открих, че името ми е славянско /въпреки, че нямаше дамски еквивалент/, и означава някой, за когото се борят. Искам да ви питам, мислите ли, че след време /близко бъдеще, разбира се Wink / Боряна ще звучи смешно или архаично?

# 78
  • sofia
Цитат на: bobolenta
Ха, току-що открих, че името ми е славянско /въпреки, че нямаше дамски еквивалент/, и означава някой, за когото се борят. Искам да ви питам, мислите ли, че след време /близко бъдеще, разбира се Wink / Боряна ще звучи смешно или архаично?

Boriana e mnoho hubavo ime.Nikoga ne bi mi zvuchalo smeshno.

# 79

На мен името Боряна ми харесва. М Stuck Out Tongue исля,че винаги ще е актуално,така както Георги, Иван и др Stuck Out Tongue

# 80
lavender и beep, благодаря ви! Питах, защото един ден, ако Господ чуе молбите ми, и се сдобием и с девойка, мисля да я кръстя така. Grinning

# 81
lavender и beep, благодаря ви! Питах, защото един ден, ако Господ чуе молбите ми, и се сдобием и с девойка, мисля да я кръстя така. Grinning

Не се замисляй и за минута- Боряна е класика. Simple Smile

# 82
Аз също съм ЗА да не се кръщават на никой особено ако е насила... Аз имам приятелка, която живее с родителите на мъжът и... тя въобще не харесваше името на свекър си Cry и го кръстиха на него  Cry  Cry съпругат и държеше да е на баща му  Cry  Cry и сега дори не му е казала 1 път истинското име .... измислила му е галено и така му вика...дори и ние нейните приятелки така го наричаме.... Cry
А иначе мислете когато си кръщавате децата.. а не после да се срамуват от тях и да се прекръстат...

# 83
  • в края на града
Като четох за смешните имена се присетих за един наш клиент преди 2 години - Ташко Мераков - не работя в сферата на шоубизнеса  Laughing  Laughing  Laughing .

# 84
Цитат на: Aia
Аз също съм ЗА да не се кръщават на никой особено ако е насила... Аз имам приятелка, която живее с родителите на мъжът и... тя въобще не харесваше името на свекър си Cry и го кръстиха на него  Cry  Cry съпругат и държеше да е на баща му  Cry  Cry и сега дори не му е казала 1 път истинското име .... измислила му е галено и така му вика...дори и ние нейните приятелки така го наричаме.... Cry
А иначе мислете когато си кръщавате децата.. а не после да се срамуват от тях и да се прекръстат...

Напълно съм съгласна! Например, свекърва ми е прекрасен 4овек, разбираме се и си допадаме. Но тя се казва Милка, а нали знаете рекламата на шоколад Милка.... Затова ние крътихме дъщеря ни Мила. Laughing

# 85
Цитат на: beep

На мен името Боряна ми харесва. М Stuck Out Tongue исля,че винаги ще е актуално,така както Георги, Иван и др Stuck Out Tongue

И на мен Боряна ми харесва и имам приятелка, на която слагаме много сладки умалителни;))
Но човек никога не знае! Надали нашите прабаба ми си е мислела, че Пенка е грозно име, като е кръщавала баба ми, ама на-след толкова години нещата са различни! Ходи сега си кръсти малкото розово бебче Пенка или Пена!!! Ужас

# 86
Имам две съседки-баби които се казват МАТКА.

Цитат на: petty
В един друг форум бяха пуснали един линк към страница със славянски имена (уж по-оригинални), но ако искате да се посмеете с повечето от тях - ето: http://slavpagan.hit.bg/imena.html
Имаше Девисил, Мързан, Мързован и какво ли не още...

А защо няма славянски имена с буквата А?

# 87
Цитат на: mama_p
Цитат на: Aia

Напълно съм съгласна! Например, свекърва ми е прекрасен 4овек, разбираме се и си допадаме. Но тя се казва Милка, а нали знаете рекламата на шоколад Милка.... Затова ние крътихме дъщеря ни Мила. Laughing

I az haresvam svekara mi ... i izpadnah v ujas kato se setih imeto mu (a imam momche) i che shte me nakarat taka da go krastq... dobre, che s majat mi stignahme do konsensus i ne go krastihme na nego..(choveka e prekrasen..ama ne i imeto mu). Nikoga nqmashe da si krastq deteto mi sas sashtoto ime kato svekar mi... ta to shteshe da me namrazi i da se prekrasti...

# 88
  • в края на града
Синчето въобще не сме се замисляли да го кръщаваме на някого, аз изрично исках да е на себе си (е по едно време ни минаха разни идеи, но се отказахме). Та свекър ми е Григор, свекърва ми Тотка, а майка ми Данка, как пък не  Twisted Evil . А след като се роди случайно разбрах, че свекър ми се бил засегнал, че не носи неговото име - ама че наглост, изкарах бременността си на легло, не можех да мръдна, а никой не дойде поне малко да помогне, мъжът ми се беше разчекнал, а после се сърдили  Imp .
Та ако хората заслужават и най-вече имат хубави имена, защо пък да не се кръстят децата на тях, но това си го решават родителите (и най-вече майката  Grinning ) и никой отстрани не може да си налага мнението!

# 89
tazi tema e strahotna! Simple Smile
Az imam edin poznat, koito e kazva Biser Grinning
obache toi edin biser....niamam dumi, takiva nepriatnosti navleche na roditelite si, che horata ne znaiata kyde se namirat veche... Imp
Spored men imeto na choveka e dosta vajno za negovia jivot  - ne che jivota mu zavisi izcialo ot nego.. No imeto si okazva svoite vibracii vyrhu jiteiskia pyt! Takiva "mnogo" hubavi imena kato Biser...ne nosiat koi znae kolko shtastie na okolonite...

Общи условия

Активация на акаунт