Смешните имена на децата

• 49 886
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
Цитат на: bobolenta
Хм, те домашните любимци не могат да се оплачат /за щастие/ от имената, които им даваме...

Аз си имах куче, което го бяхме кръстили Максимилиан. Ама толкова да не му отиваше... кучето си беше чистокръвен помияр, с една никаква проскубана рижава козина, с полуклепнали уши - едното надолу, другото стърчащо настрани... като изваден от комикс беше.... но с "тежко" име.

Имала съм и котарак Спиридон - Спиро (всъщност, котаракът беше на брат ми и той го беше кръстил така)

Предпосленото ми куче пък беше каракачанец.... взехме го вече голям - на 9 месеца... и се казваше Цар
Защо така го бяха кръстили - не разбрах  Rolling Eyes
Куриозното е, че впоследствие Цари остана при бившия ми съпруг, който пък работи във Враня и го взима със себе си, когато е на работа.
Доста комична ситуация, разхождайки се из градината около двореца да чуеш някой да подвиква "Цааар, Цари - я, ела тук!"  Laughing

А пък из градинките съм засичала пинчера Шаро и дакела Пешо.

# 166
  • До хладилника, който обичам
Разбира се, ясните имена са най-добрите. Последната ми котка така си се и казваше - Маца. Във ветеринарната клиника, където я водих за инжекция Анти-бебе припаднаха от смях, като й попълваха картона. Как се казва - ми Маца.

# 167
  • До хладилника, който обичам
Като си говорим за имена - една от съученичките на майка ми, сега уважаван преподавател по английски, се казва Череша. А двете й сестри - как иначе, Ягода и Малина!

# 168
Цитат на: kristal_97
telence SABA..... he he ... dosta originalno sled kato e rodeno v subota.... mogehte da go krustqt  SUBUTKO  Laughing  Laughing

Теленцата биват женски и мъжки Wink

# 169
Цитат на: Mamma
Аз си имах куче, което го бяхме кръстили Максимилиан. Ама толкова да не му отиваше... кучето си беше чистокръвен помияр, с една никаква проскубана рижава козина, с полуклепнали уши - едното надолу, другото стърчащо настрани... като изваден от комикс беше.... но с "тежко" име.

Е, моят котарак беше много готин - риж, като в рекламата на Уискас, а имаше и нещо като осанка /поне според мен де/ Wink

А Цар-я много ми хареса като име, ще го запомня. Имам познат, който си е кръстил катарака Другаря Тодор Живков - така е по паспорт.

# 170
Цитат на: bobolenta
Имам познат, който си е кръстил катарака Другаря Тодор Живков - така е по паспорт.

ха-ха-хаааа Laughing
А как се обръща към него? С пълното му име или на галено? Twisted Evil

Нашият котарак се казваше Хитлер. Беше също толкова надудничав като съименика си... Stuck Out Tongue  Simple Smile

# 171
Цитат на: diviana
А как се обръща към него? С пълното му име или на галено? Twisted Evil

Галено - Тошо.

Цитат на: diviana
Нашият котарак се казваше Хитлер. Беше също толкова надудничав като съименика си... Stuck Out Tongue  Simple Smile

Ако някой ден имам мъжки пит /в което се съмнявам, не ща нерези у нас/, съм си харесала Хитлер за име.

# 172
da ste 4uvali imena kato Vitrina,Grafinia,Aspirina  Confused: Vitrina mi be6e sasedka.Predstavete si kogato triabva6e da ia povikam-''lelio Vitrino'' Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing
Mejdu drugoto 6te krustim beba na svekurvata Neutral Face Tia se kazva Vera,a na men tova ime hi4 ne mi dopada,nito puk Veronika ,kak 6te i vikame na galeno Confused: predlojeta ne6to s V

# 173
  • out of space
Цитат на: petiu6ka
da ste 4uvali imena kato Vitrina,Grafinia,Aspirina  Confused: Vitrina mi be6e sasedka.Predstavete si kogato triabva6e da ia povikam-''lelio Vitrino'' Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing
Mejdu drugoto 6te krustim beba na svekurvata Neutral Face Tia se kazva Vera,a na men tova ime hi4 ne mi dopada,nito puk Veronika ,kak 6te i vikame na galeno Confused: predlojeta ne6to s V

Вивиан? Валерия? Валентина? Виктория? Велислава? Венцислава? Тези ми харесват.
На Вероника на галено звучи готино Рони.
Виолета, Василена, Вирджиния, Ванеса не ми харесват. На нашата площадка си имаме тамън три Ванеси с горди баби Иванки.
Аз съм Весела и грам не си харесвам името.

# 174
VIVIAN MI HARESVA,AMA NE ZNAM TATKOTO KAKVO 6TE KAJE...MERSI ERICA

# 175
Цитат на: Erica
Цитат на: petiu6ka

Вивиан? Валерия? Валентина? Виктория? Велислава? Венцислава? Тези ми харесват.
На Вероника на галено звучи готино Рони.
Виолета, Василена, Вирджиния, Ванеса не ми харесват. На нашата площадка си имаме тамън три Ванеси с горди баби Иванки.
Аз съм Весела и грам не си харесвам името.

Валерия, Валентина, Виктория и Велислава ми харесват.
На Вероника умалителното може и да е Рони /не че ми харесва, доста кучета така се казват/, но съм чувала и Веро /което пак не голи ухото/.

А ние си имаме на площадката Иванеса, на галено Неси... Rolling Eyes Такова сладко момиченце, а с такова "чудовищно" умалително име... Може и моята фантазия да е развинтена де, ама...

# 176
  • Sofia
моето куче (лека му пръст почина зимата) се казваше Армани, но името му отиваше. Беше сребрист мини пудел
много ми липсва Манчо...

# 177
Вероника, просто Ника Wink

# 178
тая тема взе да обхваща доста разнообразен континген Stuck Out Tongue
нашият котарак пък се казва Луцифер (името му подхожда на външния вид - "черна коса" и зелени очи, но само до там)
Колкото до детските имена си спомням , когато бях в болницата, в съседната стая имаше едно момиче , което цял ден стоя и плака заради тая скапана традиция с кръщаването на разни роднини. Заради това, че отказваше да запише детето си с някое там  прекрасно "свекърско име", никои не идваше да я види и й бяха казали хубаво да си помисли кой ще я вземе от болницата след изписването и къде ще отиде.
Чак да земе човек една пушка и наред по старшинство, отзад на пред...#2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 179
  • Sofia
Цитат на: kose_bose
тая тема взе да обхваща доста разнообразен континген Stuck Out Tongue
нашият котарак пък се казва Луцифер (името му подхожда на външния вид - "черна коса" и зелени очи, но само до там)
Колкото до детските имена си спомням , когато бях в болницата, в съседната стая имаше едно момиче , което цял ден стоя и плака заради тая скапана традиция с кръщаването на разни роднини. Заради това, че отказваше да запише детето си с някое там  прекрасно "свекърско име", никои не идваше да я види и й бяха казали хубаво да си помисли кой ще я вземе от болницата след изписването и къде ще отиде.
Чак да земе човек една пушка и наред по старшинство, отзад на пред...#2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Това пак е добре моя позната роди, кръсти дъщеря си Виктория прибраха се у дома и свекито вдигнала луд скандал. Трябвало да се казва Ивана( на дядо си Иван -  свекъра) иначе не я искали. Щели те да я хранят и да я поят, а внучка  им нямало да носи името на дядо си, ами в понеделник той като отидел на работа и като го попитали как се казва внучка му и какво ще му се смеят, че не е кръстена на него. Въпросната кучка е бивша директорка на елитна столична гимназия. Но съвсем е изперкала. Снаха и грабва документите с мъжа си( който е абсолютен кретен) и прекръстиха детето на Ивана за мир на цялата изперкала рода.
Само за допълнение -  моята позната искаше да кръсти дъщеря си Виктория на майка си, която е болна от рак...Но тъпата свекърва...ах, ако бях аз щях да я разкостя.

Общи условия

Активация на акаунт