Професионални серии за коса - 15

• 51 386
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за съветите,косопада не е силен и не е сезонен,но го има...сега приключих с една билкова серия с чесън,но нещо май ми е слабичка....Елинор виждам че сме съгражданки,коя е твоята фризьорка и откъде тази маска Матрикс

# 376
Фризьорката ми се казва Анастасия и работи от скоро в "Ню Имидж".Тя продава на Лореал проф. продукти, а маската на Матрикс ми е от предишното място където се боядисвах "Студио 33".Ако те интересуват подробности ми пиши на лични да ти дам адресите Grinning

# 377
  • София
Прочетох информацията за протеиновите терапии. Можете ли да ми препоръчате средно силен протеинов продукт и да ме ориентирате от къде да си го закупя или поръчам (предпочитам някой бг-сайт или магазин/салон, или ако е чужд сайта да става само с кредитна карта без Пейпал)? И също с какъв овлажняващ продукт да го съчетая за да не ми се изсуши прекомерно косата?

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 23:02 от Клише

# 378
клише, може ли да споделя и моето мнение Peace
за мен ти нямаш проблем с косата си. от това което казваш косата ти не е изтощена, доколкото си спомням твои снимки не е и много дълга. това което се получава при теб за мен се получава от боядисването, което както казваш е от години. третираната коса колкото и да е твърда започва да изтънява от постоянното боядисване, а в в твоя както и в моя случай изрусяване.
моята коса е много третирана, супер поддържана, но не си позволявам въобще да слагам кичур зад ухото си или да я връзвам освен понякога в деня когато ще я мия. а косата ми е, по-точно беше, много твърда и жилава. и сега е такава, но в много по-малка степен и много по-лесно и се разваля формата въпреки че е съвсем права.

протеина няма да ти навреди, но нека някой препоръча нещо което продават тук, аз пазарувам предимно от английски сайтове Peace

# 379
Имам един въпрос. Преди сешоар използвам това термо мляко на Л'ореал , та трябва ли след сешоара като използвам пресата да си пръскам и термозащитен спрей?  newsm78

# 380
  • в 1001-та нощ
би трябвало да не е нужно  Peace Peace , макар, че от снимката - не виждам добре продукта - много ситни ми идват буквите - за да прочета конкретно кой е

под термо - не знам какво се има предвид в случая - има продукти, които се активират от топлина, но те са и термозащитни - би трябвало да прави съответния слой и той да пази и при следваща термообработка, преди продуктът да е отмит  Peace

# 381
  • Miami
Здравейте, момичета!
Ще ви помоля за съвет. Аз съм с руса коса, изрусена. До сега не съм ползвала  преса за коса, навих се да си купя, но от нея косата изгаря. Какъв продукт да си взема, за да предпазвам косата от термичната обработка с пресата?

# 382
  • в 1001-та нощ
всяка професионална серия включва такива продукти, може да са под формата на спрех - като този на CHI - http://www.chiretail.com/thermalstyling/44ironguard.html

или под формата на крем/гел - като продуктите на Керастаз, Лореал ....

предпочитанията май опират до опит с такъв тип продукти (с кое на теб ще ти е по-лесно - кремн или спрей; дали ти се отежнява косата ...ако прекалиш с количеството...) и нуждите на косата, дали ползваш друг продукт без отмиване ....реконструктор и т.н.

# 383
  • София
Аз отново ще помоля да ми препоръчате протеинов продукт и да ме ориентирате от къде да си го закупя. Разглеждах "Златна рибка", но май не знам къде да търся и не откривам такъв  Rolling Eyes

# 384
Аз отново ще помоля да ми препоръчате протеинов продукт и да ме ориентирате от къде да си го закупя. Разглеждах "Златна рибка", но май не знам къде да търся и не откривам такъв  Rolling Eyes
Виж на Редкен.

# 385
  • София
Това става ли за начало - http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=215&products_id=1418 ? Колко дозички да си взема на първо време? С какъв овлажняващ продукт да го комбинирам за да не ми се изсуши прекомерно косата? Достатъчно качествени ли са продуктите на Редкен? Честно казано, ниската цена малко ме смущава  Rolling Eyes

# 386
Чак пък да е безкрайно ниска.... Shocked
Все пак това е една доза, 100 лева ли трябва да струва?!

# 387
  • София
Не казвам чак безкрайно ниска, но на фона на Лореалските продукти ми се струва доста по-достъпна. Специално маската ми направи впечатление. Маска на Керастаз за по-малко количество съм купувала още навремето за 60+лв  Rolling Eyes

# 388
  • в 1001-та нощ
Клише, това е концентрат - ползвай го като старт, колко ще са ти нужни - зависи от косата - вземи няколко; ако решиш, че ти трябват още - после можеш да ги вземеш  Peace

вземи и реконструктор с отмиване - нещо като маска с повече протеини - може пак на редкен или на друга марка и го ползвай след това

за хидратиране - предполагам имаш продукти у дома, от ползваните до момента,  newsm78 така и не разбрах какво ползваш, но  Hug може да има подходящиред тях  Hug

ако косата не е в много лошо състояние - т.е хидратирана е - може да не стигнеш до втвърдяващия резулат - при мен в момента го няма - не се получава  Peace

Ако предпочиташ Керастаз - се ориентираш към линията Резистанс и серията за фина и увредена коса

# 389
Момичета, бърза питанка: Имам спомен, че някой беше писал, че Кат протеина на Редкен(изплакващият се) можело да не се измива. Имаше ли нещо такова или аз бъркам?(и съответно пречи ли, ако не не измие?)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт