Професионални серии за коса - 15

• 51 377
  • 710
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
понеже питаш бързо - аз не съм чувала, но и не бих го направила  newsm78

# 391
Момичета, бърза питанка: Имам спомен, че някой беше писал, че Кат протеина на Редкен(изплакващият се) можело да не се измива. Имаше ли нещо такова или аз бъркам?(и съответно пречи ли, ако не не измие?)  newsm78

Аз прочетох за това в чужд форум и изпробвах. Добре ми подейства, но не съм си обливала косата обилно, а само няколко впръсквания.

# 392
Момичета, бърза питанка: Имам спомен, че някой беше писал, че Кат протеина на Редкен(изплакващият се) можело да не се измива. Имаше ли нещо такова или аз бъркам?(и съответно пречи ли, ако не не измие?)  newsm78

Аз прочетох за това в чужд форум и изпробвах. Добре ми подейства, но не съм си обливала косата обилно, а само няколко впръсквания.

Благодаря, Люляковa!   bouquet

a.l.e.n.a, не се изразих правилно, под "бърза" имах предвид, че няма да ви отнеме много време.  Laughing  Hug
Още не съм го пробвала, преди час ми пристигнаха нещата. Чисто хипотетичен ми беше въпроса.  Peace

# 393
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=219&products_id=1784
може ли мнение за този продукт , ако някой го е ползвал! Благодаря

# 394
  • София
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=215&products_id=1822 Тази маска подходяща ли е за след протеиновия продукт?
Алена, аз ползвам в момента непрофесионална козметика и затова искам да си взема няколко неща накуп и да видя каква ще е разликата.
Също ще се радвам да ми предложите някакъв фиксиращ продукт, който се активира от топлина. Искам да фиксира прическата както я оформям със сешоара и от там насетне да не променя формата й под влияние на механични въздействия като връзване с ластик например и да не я втвърдява. Има ли такова чудо изобщо или съм много нахална?  Rolling Eyes Laughing За това някакви отзиви - http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=185&products_id=405 Струва ли си парите?

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 15:26 от Клише

# 395
Клише, преди време си спомням, че беше писала в темата на блондинките, че професионалните продукти не били толкова хубави, а само били скъпи и ти предпочиташ да си купуваш продуктите на Орзен и от тях си много по-доволна.
Аз изпробвах Орзен и изобщо не ми хареса, но ако го сравня с някои от професионалните продукти (goldwell), то той наистина не е толкова лош. 
Сега също има вероятност да се разочароваш, ако се впуснеш в необмислени покупки и да затвърдиш предишното си мнение.
Ти хубаво си се насочила към протеините, но моят съвет към теб е да пробваш и тогава да си взимаш по-големи количества. Като начало можеш да си поръчаш една доза, най-много две и ако останеш доволна, тогава да купуваш повече.
Аз не съм съгласна с твърдението на a.l.e.n.a
ако косата не е в много лошо състояние - т.е хидратирана е - може да не стигнеш до втвърдяващия резулат - при мен в момента го няма - не се получава  Peace
Моята коса не е в лошо състояние и не е дехидратирана в момента, но въпреки всичко се получава втвърдяване.

Клише, ако косата ти е наистина с тънък косъм, то може протеините и да ти харесат и да не получиш такова втвърдяване като при мен, но пак повтарям - първо пробвай и тогава купувай по- големи количества.
Термозащитните и стилизиращи продукти на Loreal според мен не са лоши, но пак си трябва пробване. Гледай и степента на фиксация. При продукта, който си показала е 3.
Според мен е най-добре да отидеш на фризьор и да споделиш за проблема си и те да ти препоръчат нещо, а и да видиш те с кои продукти работят.
Също можеш да разгледаш в Douglas какво има. Надявам се там също да има консултанти, който да могат да ти помогнат в изборът на продукт (но това честно да си призная, малко ме съмнява)

# 396
  • София
Утре съм на фризьор и ще поразпитам, но досега каквото са ми препоръчвали по салоните никак не ми е допадало, а уж ходя само по реномирани такива  Confused А на консултантите в магазините... на тях пък съвсем им нямам доверие. Затова и реших да се доверя на вас. Вие само хвалите професионалните продукти,  а аз все съм разоачарована. Явно не ми се предлага каквото трябва...

# 397
Клише, а приятелките ти какво използват? Не може ли да се допиташ до тях и те да ти дадат малко количество от продуктите им за проба?  Simple Smile
И като се срещате да си показвате лаковете и да си ги разменяте, може и за косата да си поговорите.  Wink

# 398
http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure … Express-10-x-15ml
Това нали е нещо като протеинова терапия?
Ще свърши ли работа на Клише ?

# 399
http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure … Express-10-x-15ml
Аз съм го пробвала и на мен ми хареса.  Grinning
Пише, че е с протеини, но е за коса с дебел косъм и не знам на Клише дали ще и хареса.

Ето аз харесвам шампоана и балсама на Joico, а на теб не ти харесаха.

# 400
Аз съм го пробвала и на мен ми хареса.  Grinning
Пише, че е с протеини, но е за коса с дебел косъм и не знам на Клише дали ще и хареса.

Ето аз харесвам шампоана и балсама на Joico, а на теб не ти харесаха.
Всъщност току-що се измих със серията има за боядисана коса на Joico/шампоан и балсам/ и си ми харесаха.
След трето използване на реконструктора и той ми хареса.

# 401
Аз реконструктора колкото и да го ползвах, не можах да го харесам и стигнах до заключението, че той не е за мен. Като стоях по-малко време резултатът не беше толкова лош, но и добър не беше, а като стоях по-дълго време, резултатът беше ужасен.
Шампоанът и балсамът от серията K-Pak са нещо съвсем друго. Тях много ги харесвам.
Серията им за боядисана коса не съм пробвала. Аз по принцип не купувам продукти за боядисана коса, защото си мисля, че ще са ми прекалено слаби. Те според мен са по-подходящи за коси боядисани в червено или черно и с тях цветът няма да пада и ще се задържи по-продължително време.
Сега съм решила да си поръчам шампоан и балсам от серията К- Pak от 1000ml  Grinning и ми се иска да изпробвам и серията Silk Result. Тази серия ме впечатли с това, че е в два варианта - за тънък и дебел косъм  Simple Smile

Iliana__ , ти купи ли си термозащитния продукт на Joico от серията K-Pak?  newsm78 Спомням си, че ме беше питала за него, но не си спомням дали го купи или не. Аз него го пробвах 2-3 пъти и нещо не ме впечатли особено и го прибрах в тайното ми скривалище  Mr. Green

Аз съм много любопитна да разбера как се отразява пресата на Joico, но не ми се дават 165 евро за нова преса  Confused

# 402
относно кат протеина на редкен след като пише да се отмива, се отмива. аз не бих рискувала да оставя на косата си продукт на който изрично пише че е с отмиване.

а по повод голдуел съм много доволна от това
http://www.feelunique.com/p/Goldwell-Color-Glow-IQ-Bright-Shine- … Full-Blonde-150ml

# 403
Аз пробвах  Extreme CAT на Redken и без отмиване  Mr. Green
Не ми хареса изобщо. Косата ми не се втвърди чак толкова много, колкото очаквах, но започна да се заплита.  Rolling Eyes
Ако не го отмиете не мисля, че ще стане някакъв проблем, но и не мисля, че резултатът ще е толкова добър.
Най-добре си го отмивайте, а ако искате нещо без отмиване, си купете реконструктора на Joico, който е без отмиване.

# 404
  • София
B & C, странно, но факт - нямам нито една приятелка с подобна на моята коса. Повечето не се боядисват или пък ползват съвсем стандартната "супермаркетна" козметика. Няма как да ми помогнат. Затова разчитах, че тук има по-голям шанс да срещна някоя мацка със сходна на моята коса, която да сподели опит и идеи. Поради липса на такава ще пробвам наслуки да си поръчам това онова, пък да видим. Ако не ми хареса пак се връщам на Орзен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт