Професионални серии за коса - 15

• 51 393
  • 710
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Клише,Hug според производителите  Peace 5 дози от концентрата на Редкен ще са достатъчни да постигнеш 3 пъти по-здрава коса;

това са разбира се - обещания и си зависи от косата и куп други неща - но предполагам за това и в 1 опаковка има 5 концентрата - предлагам да ползваш от 3 до 5 - би следвало като ползваш 2-3 да усетиш - как ти понася;

ако всичко е наред - можеш да продължиш още месец с реконструктор с отмиване - на редкен или друг - на редкен - например http://www.redken.com/products/haircare/extreme/extreme-cat-treatment ; ако си се ориентирала към друг - можеш да споделиш и да го обсъдим  Peace

за поддържаща маска - може да не ти се наложи; все пак – такава маслена е например - absolute repair на лореал - след като в салона, в който ходиш ги ползват - може там да ти поставят концентрата и после и маска - за да опиташ как се понасят или да си купиш - малко количество от маската - като си носиш кутийка - за проба  Peace
предполагам и по-лека маска ще свърши работа Peace ; deep care на лакме също Peace

за добро хидратиране след отмиване – харесвам двуфазния балсам на лакме http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=942 и реконструктора без отмиване на джойко Peace

за дължините – внимателно – не обилно – коприната на Чи – тя също е протеинова http://www.mgshop.bg/product.php?id_product=69 , но е хубаво да си пробвала – преди да я купуваш – да я усетиш и прецениш – нужна ли ти е – мисля, че в сайта можеш да питаш за тестери – или да опиташ в салон Peace

# 421
за добро хидратиране след отмиване – харесвам двуфазния балсам на лакме http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=942 и  реконструктора без отмиване на джойко Peace
Не знаех, че реконструктора без отмиване на Joico се използва за добро хидратиране.  newsm78  Shocked
а от написаното излиза, че го ползваш точно с такава цел.

# 422
  • в 1001-та нощ
да! точно с тази цел и много добре ми се отразява  Peace

реконструкторите без отмиване са доста по-слаби от тези с отмиване  Peace

# 423
да! точно с тази цел и много добре ми се отразява  Peace

реконструкторите без отмиване са доста по-слаби от тези с отмиване  Peace
Да а.l.e.n.a, по-слаби са, но те не се използват за хидратиране на косата.
За хидратация си има други продукти.

# 424
  • в 1001-та нощ
на мен специално - от опита, който имам - описаните продукти ми идват идеални за целта, която описвам  Peace

# 425
Явно при всеки е различно  Laughing
ти твърдиш, че протеиновите продукти ти хидрятирали косата, в другата тема имаше твърдение, че от тях се омазнявала  Crazy
а при мен се пресушава и втвърдява  Sick

изстината е - пробвайте и ще разберете!  Wink

# 426
  • София
Мда, така е, май само пробата е решение. Утре ще видя какво има при моята фризьорка и ще поразгледам из Дъглас (там какви марки има? Аз се лепвам обикновено на парфюмите и друго не гледам  Laughing ) защото салонът е в мола и ще ми е най-удобно. Дано не са стиснати както обикновено и им се откъсне от сърцето някоя мостричка  Blush

# 427
  • в 1001-та нощ
В & С, не знам колко и кои реконструктори без отмивне си ползвала, за да си толкова категорична;

изобщо нямам спомен някога да съм имала отзиви, че от реконструктори косата се омазнява; единствено бях споделила за един конкретен продукт - реконструктор на АББА, който е балансиран добре с масла - за да няма пресушаване и той е с отмиване  Peace

ако си запозната със съдържанието на реконструкторите без отмиване - ще си отгоиворш сама на въпроса  Peace - мисля, че точно на теб не е нужно да обяснявам  Hug

# 428
a.l.e.n.a, пробвала съм достатъчно реконструктори и продукти без отмиване и точно поради тази причина съм толкова категорична.  Simple Smile

Клише, не знам какво точно има защото никога не  съм посещавала Douglas в София, но от форума знам, че има на Tigi и Loreal. Предполагам, че има и други, но кои точно, не знам.

Eто го мнението за омазняването
Да мазах се два пъти през 4 измивания с Deep fuel Redken.От него ми с еомазни жестоко косата и на другия ден е за миене. Thinking
а.l.e.n.a, аз нямах предвид, че ти си твърдяла това за омазняването, а че и такова твърдение прочетох. Wink

# 429
  • в 1001-та нощ
странно - не си споделяла - какви рекнструктори без отмиване ползваш  Hug

едва ли има човек, който пише в темата - вече да не е разбрал, че продуктите на силиконова основа - без отмиване - поставени на влажна коса - заключват влагат в нея - това се нарича хидртиране
така, че не виждам какво толкова странно съм казала
когато косъмът е по-плътен - добре дейстат с масла, когато е по-фин - с протеини

не ми звучи изобщо странно - хората с по-плътен косъм - да харесват по-маслените продукти и да ги препоръчват, а тези с третиран и фин косъм да препдочитат протеиновите

и в крайна сметка - всеки ползва и двата типа продукти според нуждите си  Peace

прохождащите в темата - се ориентират в първите стъпки - после се справят сами  Peace и се допитват за нови неща, и споделят опита си  Peace

# 430
a.l.e.n.a, защо реши, че не съм споделяла и ако не съм споделяла, кое му е странното?  newsm78   Simple Smile
Всеки има право на мнение, а моето е, че продуктите с висока концентрация на протеини не хидратират косата. Не случайно афроамериканките редуват протеинови продукти с хидратиращи продукти и не ползват на всяко миене реконструктори.
В тази тема се е създало погрешно впечатление за тези продукти и непрекъснато се препоръчват и колкото повече се препоръчват, то толкова повече хора ще споделят, че не са доволни.
Ако една коса не е проблема, то това не означава, че трябва да и се сложи някой реконструктор само защото е боядисана.
Моят съвет към всички, които все още нямат опит с реконструкторите е: ако търсите втвърдяване и пресушаване на косата, то си купете реконструктор, но ако искате хидратация, то не си купувайте реконструктор  Peace
Аз съм ползвала продукти на Kerastase, Joico и Redken и от нито един от тези продукти косъмът ми не е станал по-дебел. Та ако се надявате, че косъмът ви ще стане по дебел, ще се разочаровате.

# 431
  • Пловдив
Моля, тези от вас които ползват кристали за коса, да погледнат какво е съдържанието им. Освен разбира се силикони, на какво се залага newsm78? Масла има ли, не мога да си обесня разликата в цената... Rolling Eyes. Трябва ми нещо без протеини, в този ред на мисли май коприната на Чи отпада.

# 432
  • в 1001-та нощ
B & C, реконструкторите без отмиване не са с високо съдържание на протеини - и както ти потвърди са по-слаби  Peace

така, че за мен темата се изчерпа и не мисля, че има какво повече да се каже по въпроса  Peace

mamaden, една част са само силикон, други - силикон с масла, а т.нар. коприни са силикон с протеини

# 433
B & C, реконструкторите без отмиване не са с високо съдържание на протеини - и както ти потвърди са по-слаби  Peace
Да, по-слаби са от тези с отмиване, но в никакъв случай не са с ниско съдържание на протеин и не са предназначени за безпроблемни коси и не хидратират косата.

# 434
  • в 1001-та нощ
имаш право да не си съгласна - без да си го ползвала изобщо  Peace

аз - релевантно - също имам право да не съм съгласна, след като вече го ползвам доста време;
една от основните характеристики - е възстановяване на еластичността на фина коса - което търси тя (още повече и третирана); (очевидно и по тази причина - този продукт не е съвсем подходящ за твоята коса - с дебел косъм, както си споделяла и ако не ти харесва, нищо странно  Peace)

така, че двете ще си останем с различни мения - на база на тоята липса на опит с този продукт и моят опит с него;

а тя ще си реши - нямам никакви претенции да избира продукти - предвид споделеното от мен;

ще се радвам да бъде доволна - каквото и да вземе и да усети своята коса и продуктие за нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт