Професионални серии за коса - 15

• 51 275
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
/Но  косъмът няма епидермис. Епидрмисът е най-външния слой на кожата./

Peace
Косъмът е израстък от частта на кожата , наречена епидермис.
Външният слой на косата(кората) се нарича кутикула.

# 556
Моля за съвет от всички вас които се боядисвате отдавна. Накратко ще обясня. Боясиасах се днес за първи път и реших да го направя при фризьор който работи с Keune. Моя естествен цвят е тъмно рус с леко пепелив отенък. Понеже вече имам бели косми реших да се боядисъм с възможно най- доближаващия се до моя цвят (7.0). Резултата беше доближаващ се до моя но с леко рижав отенък в корените и червен в краищата.  Shocked Според вас какво е довело до такъв резултат? Колко най-рано бих могла да се боядисам отново защото резултата за мен е отчайващ? Каква боя бихте ми препоръчали след вече описаната ситуаци? Hug

# 557
искам да се отчета че снощи направих като вс  Wink намазах си сто неща на главата - кат протеина, след него рекунструктора на тиджи за руса коса, който подмятам по рафтовете в банята от сума ти време, спрей без отмиване за руса коса на голдуел и накрая спрея на керастаз за изтъняваща коса който вс препоръча някъде из темите.

та не съм доволна, спрея на керастаз замина при майка ми Mr. Green

# 558
искам да се отчета че снощи направих като вс  Wink намазах си сто неща на главата - кат протеина, след него рекунструктора на тиджи за руса коса, който подмятам по рафтовете в банята от сума ти време, спрей без отмиване за руса коса на голдуел и накрая спрея на керастаз за изтъняваща коса който вс препоръча някъде из темите.

Ама аз така ли правя  #Crazy
Нямам спомен да съм си мазала тези продукти на главата.....поне не всички и не в такава комбинация  Rolling Eyes

# 559
JOICO продават ли се по магазините и ако да - къде?
Извинявам се, ако е коментирано вече, изпуснала съм.

# 560
бе веднъж беше намазала три стилизиращи продукта един сред друг....
ти да не се обидиш сега, на шега го написах Peace

# 561
И аз посмесих малко това онова  Grinning , сложих заедно deep care на Lakme и deep fuel на Redken, за момента усещането е супер на косата, но още съм мокра. Взех си днес това http://www.farcom.gr/en%20nea%20proionta.htm

# 562
Кои са тези три стилизиращи продуктa дето съм била намазала?
Нямам спомен да съм си мазала САТ, след това реконструктор на TIGI (такъв нямам), след това спрей за руса коса (не го знам кое е този спрей, но тези продукти на Goldwell, които аз имам, всичките са ужасно гадни) и накрая спреят на Kerastase.
Подобна комбинация никога не съм си слагала на косата.

ACQUА, в темата беше писано за Joico. Спомням си, че някой го беше намерил в някакъв фризьорски салон.

Аз намерих това: http://www.arenaofbeauty.bg/index.php?option=com_content&tas … 25&Itemid=124
АЙ  БЮТИ

# 563
JOICO продават ли се по магазините и ако да - къде?
Извинявам се, ако е коментирано вече, изпуснала съм.
Гледах в "На кафе" с Веселин Маринов и дадоха салона на жена му, там видях.Ако го знаеш къде е може да си вземеш.

# 564
...намазах си сто неща на главата - кат протеина, след него рекунструктора на тиджи за руса коса, който подмятам по рафтовете в банята от сума ти време, спрей без отмиване за руса коса на голдуел и накрая спрея на керастаз за изтъняваща коса който вс препоръча някъде из темите.

А бе, аз съм сравнително нова в темата, ама понякога се дивя на експериментите, които правите с косите си  Rolling Eyes Не се ли притеснявате от обратен ефект  newsm78
Следващия излишен спрей на Керастаз бих го отнесла като куцо пиле домат  Mr. Green Мноооого любим продукт ми стана  Heart Eyes  
B & C,   bouquet

# 565
Не мога да кажа за всички продукти на Kerastase - Уау, какъв продукт! Страхотен е!
но едни от най-хубавите ми и любими са точно на Kerastase.
Харесвам Stimuliste и Soin Densitive GL. Пробвах шампоана Bain Prеvention, но той не ми хареса. Не ми хареса, защото ми пресушава косата и след това се заплита. За него прочетох в сайта, че е за всякакъв тип коси, но се оказа, че това не е така. Не знам колко е хубав този шампоан, но определено не е подходящ за суха коса => не е подходящ за всякакъв тип коса. Спомням си, че след като вече го бях купила прочетох, че бил подходящ за нормална коса, може би да е подходящ и за мазна, но за суха не е. Съжалявам, че не си купих Bain Prеvention GL.
За Stimuliste и Soin Densitive GL мога единствено да кажа, че от както ги ползвам почти не ми пада косата. При това не съм ги ползвала с месеци, а броя на падналите косми намаля драстично още на 3 дена ако не се лъжа.  Grinning 
Преди да си взема тези продукти ми е падала косата, но в никакъв случай не бих го нарекла косопад и не знам тези продукти как ще се отразят на един човек, който има сериозен косопад.
На мен ми се отразяват много добре.  Grinning
Аз съм със суха коса и не само дължините са ми сухи, ами и скалпът и проблем с омазняването нямам след използването на тези продукти. Вярно е обаче, че след като започнах да ги ползвам сухотата намаля и допускам, че ако един човек е с бързо омазняваща се коса, то той няма да хареса Stimuliste, но Stimuliste е специфичен продукт и не е предназначен за всеки.

Преди време a.l.e.n.a препоръчваше непрекъснато продукти на Joico без тя лично да ги е ползвала, а само защото аз съм написала, че са ми харесали. Честно да си призная това ме дразнеше и ми направи грозно впечатление. След това Iliana__  си ги купи и се оказа, че не и харесват, но нямам спомен да е писала: B&C ги препоръчваше някъде из темите, та не съм доволна от тях.
А сега Барбарелла точно това прави, което ми се вижда много грозно.  Tired
Аз така и не разбрах защо не и е харесал спреят, колко пъти го е ползвала, какъв е бил резултатът при нея. Единственото нещо, което разбрах е, че си е била намазала сто неща на главата,както аз правя и спреят, който аз съм препоръчвала (нямам спомен да съм го препоръчвала newsm78 спомням си, че изразих възхищението си от него, но не съм го препоръчвала на никого) не и е харесал и го е дала на майка си.  Rolling Eyes

# 566
ACQUА, в темата беше писано за Joico. Спомням си, че някой го беше намерил в някакъв фризьорски салон.

Аз намерих това: http://www.arenaofbeauty.bg/index.php?option=com_content&tas … 25&Itemid=124
АЙ  БЮТИ
ок, мерси много за тази информация Simple Smile  Ще се обадя да ги питам дали може да се купи направо от тях и какви са цените. Почти съм сигурна де, че по интернет ще е по-евтино да си поръчам от feelunique.com да речем, но едно на ръка, че нямам карта и второ, че до сега съм поръчвала само с наложен платеж по куриер, затова съм доста несигурна и притеснена. Ще трябва да чета темата за онлайн пазаруването.
И какво сега - излезе, че само аз си нямам нито един протеинов реконструктор или някакъв друг протеинов концентрат, тип Redken deep fuel Sad Laughing  Ааа... не може така, май трябва да се поправи тази грешка Grinning  Така или иначе съм замислила скоро да си направя кичури или някакво изсветляване на косата, та в тази връзка ще си взема и аз нещо протеиново.

elinor1985, мерси за информацията и на теб Simple Smile

# 567
  • в 1001-та нощ
Преди време a.l.e.n.a препоръчваше непрекъснато продукти на Joico без тя лично да ги е ползвала, а само защото аз съм написала, че са ми харесали. Честно да си призная това ме дразнеше и ми направи грозно впечатление. ...

безкрайно не ми се занимава с теб... ooooh! ooooh! ooooh!
хайде спри се вече, МОЛЯ  Praynig Praynig Praynig
(това, което правиш е също изключително грозно - за мен е отвратително да влизам в такива дискусии - от тук нататък - каквото и да пишеш по мой адрес - подминавам, защото ми е под "летвата"; съжалявам, че такъв подход те храни)

пуснах един сърч в търсачката по ключова дума joico, на потребител a.l.e.n.a, в раздел "красива мама" и ето какво излезе  Hug

# 568
Да, единственото "грозно" нещо (дума, която не използвам) е това непрекъснато "засичане" на В&С на всяка дума, която и се стори не на място казана, особено по постовете a.l.e.n.a  . Нищо лошо няма в казаното от барбарела. Тази докачливост, иронията не прави нищо градивно, само нагнетява отношенията във форума.ВСИЧКИ разбрахме , че нищо не препоръчваш, само казваш от какво си доволна.Тези, които сме по отдавна знаем типа ти коса, както и тази на a.l.e.n.a и съответно си преценяваме в кого да се заслушаме според нашия тип.На мен в интерес на истината най-голямо значение за покупките ми са имали коментарите на Люлякова и не съм сбъркала, а и да сбъркам, това пак си остава само и единствено мой проблем.Никой никого не е обвинил за лошо подбраната си покупка.

# 569
От мен една изключително полезна статия http://www.associatedcontent.com/article/278612/the_fine_art_of_ … sture.html?cat=69 за протеините и балансиране на влагата в косата, за това как да различаваме от какво има нужда косата ни и как да постигнем здрава и красива коса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт