Професионални серии за коса - 15

• 51 375
  • 710
  •   1
Отговори
# 435

Deep care на Лакме ли имаш предвид?

Да, за нея маска става въпрос. Сега видях,след последната дискусия, че в реконструктора ми без отмиване на Yunsey също има протеини.. май ще трябва да го спра докато ползвам deep fuel да не се прекали.Аз затова се чудя защо не ми омекотява косата този реконструктор и не я подрежда, сега разбрах защо.

# 436
a.l.e.n.a, нямам никакво намерение да споря с теб. Явно ти си най-компетентната, пробвала си най-много продукти за коса, имаш най-голям опит и аз не мога да се меря с твоите познания по въпросите за коса, но искам да те попитам само едно нещо, ти как точно реши, че не съм го ползвала и нямам опит с този продукт? Shocked newsm78  Rolling Eyes

# 437
дами, моля, съсредоточете градивната си енергия да ми помогнете, а не да спорите  Wink
чета ви аз за тез реконструктори и се замислих, че такова чудо нямам на рафта в банята
ще ми се нещо с отмиване /слага се преди балсама, нали?/, да е лесно достъпно и да не е безбожно скъпо  Crazy
ще съм ви благодарна за съвет и насока   bouquet

# 438
bubanka, а ти с каква цел искаш да си го вземеш? 
Какво очакваш от този продукт?
И нали разбра, че тези с отмиване са по-силните в сравнение с тези без отмиване?

# 439
  • в 1001-та нощ
bubanka - по-скоро мисля, че няма да имаш нужда от балсам след реконструктора, все пак зависи и какво ще ползваш, т.е колко е силен  Hug

от къде пазаруваш по принцип?

# 440
боядисвана слаба коса до рамото, която пада на периоди
по принцип пазарувам от дрогерия или супермаркет, масови продукти на цени между 2 и 10 лв.
ако този продукт би ми донесъл полза, в момента бих дала за него и повече пари, особено ако е икономичен
косата не ми е от основните грижи, обичайно влагам доста повече в друг вид козметични глезотии
не харесвам спрейове  Embarassed

# 441
Здравейте дами,искам да попитам от къде мога да си поръчам REDKEN DEEP FUEL?В златна рибка ще има наличност чак след две-три седмици.Нямам възможност да пазарувам от чуждестранни сайтове.Дано го има в някой бг сайт.

# 442
  • Пловдив
Кой е ползвал Нектар термика на Керастаз? Прави ли косата мека и лъскава? Имам спомени, че Люлякова беше писала за него  newsm78? Супер доволна съм от термичният крем Абсолют Рипер, но искам нещо за редуване, подобно на него. Купих си крема Лис Ултим, но нещо не съм очарована.

# 443
Кой е ползвал Нектар термика на Керастаз? Прави ли косата мека и лъскава? Имам спомени, че Люлякова беше писала за него  newsm78? Супер доволна съм от термичният крем Абсолют Рипер, но искам нещо за редуване, подобно на него. Купих си крема Лис Ултим, но нещо не съм очарована.
Аз ги имам и двата, по доволна съм от Нектара, много повече ми омекотява косата Simple Smile

# 444
  • Пловдив
Благодаря, milavanila  Hug  Hug  Hug!
Значи, ще си го купя.

# 445
  • в 1001-та нощ
bubanka,

а косата как я сушиш и оформяш?

Реконстркторите са по-специфични продукти и не така масови е хубаво да се ползват с внимание от хора, които полагат по-особени грижи за косите си. ... По скоро искам да кажа, че ако ги ползваш между другото - може и да не усетиш особена полза  newsm78

Лично при мен - видимо-осезаем ефект има, ако ползвам продуктите със затопляне - т.е. ако ползваш продукт с отмиване - ще следва да си отделиш поне 15 минутки межди шампоана и сушенето, в които да нанесеш продукта (реконструктор, маска ....), да увиеш с торбичка, да нагрееш със сешоар и да поостанеш така ....разбира се през това време можеш да си правиш нещо друго  Peace Ако имаш възможност да поостанеш повечко - е по-добре  Peace

После измиваш и стилизираш.

За реконструкторите и други продукти без отмиване - поне от моя опит - е много важно - да не се прекали в количество, повечето хора (и аз в началото) в жаждата си за хубав резултат - слагат повечко – не се скъпят и резултатът е наклепана, утрежена кос с вид на мръсна – и винят продукта, а проблемът е в дозирането Peace

За добър резултат – независимо дали ползваш без отмиване – кристали, коприна, двуфазния на лакме, рекнструктор …. е важно да се ползва малко, оскъдно и икономично.

Реконструкторите, от които съм останала доволна и мога да препоръчам са:

1.   с отмиване - ABBA Recoup Intensive Reconstructor 500ml/16.9oz – изключителното при този реконструктор – за разлика от много други с отмиване е, че е балансиран добре с масла и няма ефект на пресушаване после; количеството не е малко, гъст е и мазен на пипане, мирише на билки; изключително икономичен, вземала съм от ягодката;

2.   без отмиване този за увредена коса или този за боядисвана, както и този на джойко - течния без отмиване

и от трите - няма утежняване, леки са помоя преценка, косата не остава сух
след тях, аз ги ползвам и с малко коприна за дължините

двата на Юнсей се продават и в магазини, а на джойко съм вземала от онлайн сайт

# 446
Алена, благодаря ти за поста, по-късно ще го прочета много внимателно!   bouquet
не суша и не оформям  Embarassed
наистина ми е тънка косата и не смея, пък и рошава се харесвам  hahaha
косата ми е чуплива и не изисква много грижи според мен откъм прическа

# 447
А аз да ви попитам,че нещо не ми стана ясно.Значи като си вземеш deep fuel , си слагаш първо саmо от дозичките там през поне 4, 5 измивания или както всеки индивидyaлнo си прецени на косата и после ,чак когато изразходиш 3 ,4 или всички доички от deep fuel които има в пакетчето от (feelunigue), или които са ти нужни за косата почваш да използваш нещо с отмиване ,kaто например extreme CAT na redken, от същата серия ,а не заедно така ли?

# 448
Здравейте дами,искам да попитам от къде мога да си поръчам REDKEN DEEP FUEL?В златна рибка ще има наличност чак след две-три седмици.Нямам възможност да пазарувам от чуждестранни сайтове.Дано го има в някой бг сайт.

Аз си взех моите две от Продавалник, жената която ги продаваше имаше още две, ако искаш, пиши на лични да те свържа.

# 449
  • Пловдив
B & C, реконструкторите без отмиване не са с високо съдържание на протеини - и както ти потвърди са по-слаби  Peace

така, че за мен темата се изчерпа и не мисля, че има какво повече да се каже по въпроса  Peace

mamaden, една част са само силикон, други - силикон с масла, а т.нар. коприни са силикон с протеини

Предполагам по-евтините залагат само на силикон newsm78, някакви предложения за продукт с масла Rolling Eyes? Това за какво минава http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=101&products_id=1396, цена количество е много примамливо... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт