Професионални серии за коса - 15

• 51 352
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
B & C - изобщо не ми е мерак, дори са ми крайно неприятно всякаки позиви на конфронтация  Peace

процедурата ще я прави фризьор и той си знае какво и как се прави; предполагам няма да искаш и видео за доказателство;

аз нито имам продуктите, нито уреда, нито имам намерение да си обурудвам салон в къщи  Joy Joy Joy bowuu

няколко пъти вече споменах, че ще споделя, като приключи процедурата (и сега не знам), ако щях сама да гоправя - вероятно щях да знам от сега  Hug

това е вече прекалено OFF Topic!   bouquet

# 526
аз може би чак сега схващам /или пък започвам да бъркам  Crazy/ - продуктите с протеини и реконструкторите различен тип продукти ли са?  Blush

# 527
Аз въобще не мога да ви разбера  кога  и за какво точно се дракате .Какъв ви е проблема ?
a.l.e.n.a не се оглеждай дума си дала  .

# 528
аз може би чак сега схващам /или пък започвам да бъркам  Crazy/ - продуктите с протеини и реконструкторите различен тип продукти ли са?  Blush
Много труден въпрос. Вече и аз самата не знам.  Laughing
Joico има продукт с високо съдържание на протеин и се нарича K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor, но и на Yusey има продукт (него не съм го ползвала), който се нарича реконструктор, но за него пише, че подхранвал и възстановявал косата посредством филмирането на тънък силиконов филм  Crazy
http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=38978

# 529
за силиконовия слой не бяха ли кристалите? да, нали?

# 530
за силиконовия слой не бяха ли кристалите? да, нали?
Да, да, бравоооооооо  smile3501

# 531
ъхъм, чудесна съм, нали? схватлива и т. н.  bowuu  Mr. Green

# 532
ъхъм, чудесна съм, нали? схватлива и т. н.  bowuu  Mr. Green
Ти си нашата гордост.  Laughing

Ех AQUA, къде сииии? Моето дете пак търси котето.
Обеща нещо, а се изложи с тази вода.
Искаме си котето, искаме си котето!

# 533
Аз имам на Янсей реконструктор за боядисана коса, но не ми я втвърдява изобщо, ползвах го около три седмици без пропуск в съчетание със спрей за преса или термо млякото на Лореал.Последния път сложих млякото+ серум за връхчета пак на Лореал и няма разлика на пипане.Вече се обърках какво да очаквам newsm78Мога да кажа, че съм доволна или поне не виждам да ми влушава състоянието на косата.

# 534
Ами дайте да помислим малко ... Реконструктор ще рече, че  от него косата се възстановява или надгражда някаква плътност. Това може да стане все с нещо наречено протеин, или кератин, или цимент, вероятно серамиди ...

И различните продукти имат различна концентрация на тези упплътняващи вещества и оттам резултатите са различни. Някои като deep  fuel  са убийствено буквални, а пък други не толкова. На преводи защо ли не вярвам особено, кой знае дали в оригинал го пише това.

Обикновено след подобен род процедури, както всички забелязахме, косата може да остане твърда и да се наложи да се омекотява с нещо отгоре. Само че някои марки направо са си го смесили протеина със силикона, за по-посредствени, но пък и не-стряскащи пресъхващи резултати.

# 535
А каква е разликата между
Цитат
косата може да остане твърда и да се наложи да се омекотява с нещо отгоре
и
Цитат
някои марки направо са си го смесили протеина със силикона...но пък и не-стряскащи пресъхващи резултати
? newsm78
Ако е така , май излиза ,че  въпроса е по-скоро маркетингов - просто да се ползват повече продукти ?  Thinking   

# 536
Ами всеки може да си кръсти продукта Реконструктор   Crazy

Но един производител ще вложи протеин, друг ще вложи хиалуронова киселина. Така че колкото е общо понятието маска за коса, също толкова разтегливо е и реконструктор.

dachita, в крайна сметка всички гледат да продават с гръмки имена, хубавото е, че наистина има страхотни продукти

Но това си е мое мнение и всеки може да е на различно   bouquet

# 537
А каква е разликата между
Цитат
косата може да остане твърда и да се наложи да се омекотява с нещо отгоре
и
Цитат
някои марки направо са си го смесили протеина със силикона...но пък и не-стряскащи пресъхващи резултати
? newsm78
Ако е така , май излиза ,че  въпроса е по-скоро маркетингов - просто да се ползват повече продукти ?  Thinking   
Аз имам 4 продукта, а вие като гледам също, че и повече и ще е много жалко да са само дадени пари на вятъра Whistling

# 538
Защо, какво имаш предвид? Защо да са пари на вятъра? Кои са продуктите?

Нещо май аз изпуснах нишката на спора

# 539
  • в 1001-та нощ
Люлякова - добре го е пояснила - реконструкторите - реконструират косъма - протеинът следва да запълни - шуплите, които са се образували, в следствие на някакво третиране, може да е химическа или термообработка, слънце, солена вода .....въздействия

но не всички протеинови продукти са наименувани реконструктори, примерно продукти от линията резистанс на керастаз (за фина и увредена коса)...

има протеинoви концентрати, като ампули - те са по-силни от реконструктора ....

и все пак - говорим - за реконструктори с отмиване

а реконструкторите без отмиване са - продукти за финиш, след които косата трябва да има завършен вид, да има мекота, еластичност, да е хидратирана, но за разлика от повечето други финиш продукти имат и протеин ....и ще го внесат - преди запечатването на косъма, той пак ще се трупа, но много по-бавно - от колкото при ползване на по-концентрираните продукти и може никога да не стигне до голяма концентрация

за мен това не са излишни продукти, а просто продукти с друго предназначение

затова се опитвах през цялото време да подчертая, че говорим за различни продукти; и съответно се включиха хора, които с опита си – потвърдиха това, което споделям и аз – от опит Peace

Общи условия

Активация на акаунт