Тема Незабравима (Unutulmaz) 139

• 24 566
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Дами споконо ако мислите че е не знаят жестоко се лъжете
Здрасти, мило! С тебе нямаме засичане нещо! Ей, тая тръстика ще ни свръши, начи! Може и да си права, ама ние нека си покрием млякото, да не ни го яде котката! Че, то нашето момче го е нападнала цяла менажерия - Мецани, Пудели и т.н. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 661
Здравейте момичета и момчета.Аз отново гласувах с единия браузър но с другия  не става дава ми резултата 18,67% .
Докато ме няма днес отново много прекрасни стихове,коледни приказки,легенди за приятелството.Поклон пред таланта ви.
Унутулмаз 80,Рекси,Розовка благодаря ви за качените субтитри на новия фрагмент.Страхотни сте.
Мармалон, страхотна трапеза си ни спретнала.Благодаря ти.Опитах от баницата и баклавата.

# 662
Дами споконо ако мислите че е не знаят жестоко се лъжете
Здрасти, мило! С тебе нямаме засичане нещо! Ей, тая тръстика ще ни свръши, начи! Може и да си права, ама ние нека си покрием млякото, да не ни го яде котката! Че, то нашето момче го е нападнала цяла менажерия - Мецани, Пудели и т.н. hahaha hahaha hahaha hahaha
Ами така показват във филма а питаш ли го в реалния живот какво му е я. Има много желаещи да му пазят много неща. Затуй го е страх да се покаже пред папараци и други горкия какво му се пише. Рейтинга може да му падне много  hahaha hahaha

# 663
Mомичета мили, апелирах за изтриване на постовете, засягащи гласуването, дори на някои написах на лични и гледам, че още стоят. Това може да се окаже фатално за Серхан, едва ли ще ни бъде благодарен.

Бобоянче, благодаря ти за хубавите пожелания.

newsm10 newsm10 newsm10 Абсолютно те подкрепям, даже ще ги назова поименно - Весела, Eliadn, Унутулмазфенче - моля ви, изтрийте си постовете.  newsm17 И ти Мармалонче, накрая в патакламата да не забравиш своя!  hahaha

Изтрих своя отдавна.

# 664
HAKAN YILMAZ – Yahşi Cazibe - Kemal
    30,40 %
SERHAN YAVAŞ – Unutulmaz - Harun
    18,72 %

Хайде момичета още малко-Пълен напред
 newsm18 newsm18 newsm18 running running

Ще види Hakan Yilmaz какви са българските Фенки  fight fight jedi jedi box box #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper newsm66 newsm66 newsm29 newsm29 afwitch afwitch afwitch

# 665
Дами мисля че изтрих всичко компроментиращо което съм писала във форума,все пак сега пак ще се върна за да видя дали не съм изпуснала нещо

# 666
  • Русе
За съжаление успях само веднъж и повече не ме допуска! Сигурна съм, че не бъркам, но... newsm45

# 667
  • София
Дами мисля че изтрих всичко компроментиращо което съм писала във форума,все пак сега пак ще се върна за да видя дали не съм изпуснала нещо
Виж, Серханчо ти целува ръка!  smile3503

# 668
Виж, Серханчо ти целува ръка!  smile3503

Охх милчка благодаря ти.Винаги знаеш какво да кажеш   love001  love001 lalalala lalalala

# 669
HAKAN YILMAZ – Yahşi Cazibe - Kemal29,85 %SERHAN YAVAŞ – Unutulmaz - Harun19,96
 Момичета ние сме супер! Heart Eyes

# 670
Да ви споделя, като се прибера от тръстиката и то с настроение нали съм цял ден във форума в къщи ме питат ти  от къде се прибираш така ухилена? СТРАХОТНА КОМПАНИЯ СТЕ ВСИЧКИ! txtloves  love001
 Хубава вечер ,дами! Hug

# 671
  • София
Да ви споделя, като се прибера от тръстиката и то с настроение нали съм цял ден във форума в къщи ме питат ти  от къде се прибираш така ухилена? СТРАХОТНА КОМПАНИЯ СТЕ ВСИЧКИ! txtloves  love001
 Хубава вечер ,дами! Hug

Така си е! Истинско Райско кътче! Лека вечер, мила!  Hug

# 672
  • София
Да споделя и аз относно предстоящия епизод, че ме нямаше тия дни и не успях да се включа в обсъждането.
Не разбирам какъв е смисълът от това отвличане. Бату им нанесе най-тежкия удър с Феяз и Саадет. От къкъв зор му е това отвличане?  newsm78 Ако е искал да види как страда Харун можеше да постигне същия успех, ако му се беше обадил по телефона. А, може би цели така да го държи затворен, за да не може да отиде да отиде на мястото и да разбере нещо и да гледа как Харун се мъчи! Нещо това действие ми е нелогично! Освен ако утре ни покажат някакъв смисъл. newsm78

# 673
Здравейте незабравима дружина  Hug Heart Eyes Ох  ooooh! как ще ви догонвам пак  newsm39 smile3529.връщам се назад да ви чета  Peace

# 674
HAKAN YILMAZ – Yahşi Cazibe - Kemal
    29,40 %
SERHAN YAVAŞ – Unutulmaz - Harun
    21,00 %

Още много малко ни остана.  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm39 newsm39 travel travel

Какъв е този Хакан
в сравнение с Серхан
Ни чар ни красота има
Ааа ще има много да взима

За Серхан гласуваме безпир
оня ще го топнем в язовир

Общи условия

Активация на акаунт