Тема Незабравима (Unutulmaz) 139

• 24 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Русе
Браво за общите ни усилия до тук!
Момичета, предлагам да си огледате внимателно постовете и да премахнете това, което би могло да компрометира гласуването.
Който иска разяснения за начините, да пита в ЛС, ще му отговаряме.

Иначе , с мръсна газ напред!
Само да не се окаже, че гласовете от България са повече от населението. Току виж, турските власти  ни удостоили с блицинтервю край Босфора.

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501

# 647
  • Русе
И аз успях! newsm44 След малко пак! smile3521

# 648
# 649
# 650
# 651
Нещо весело, извън темата:

Няма как, компютрите са си от мъжки пол и никой не може да го отрече. Ако пък все пак някой мисли, че това не е така, ето и 10 основателни причини в подкрепа на първото мнение:

10. И мъжете и компютрите разполагат с много информация но нямат представа какво да правят с нея

9. Следващият подобрен модел винаги ще излезне на пазара след един месец

8. И двамата изглеждат привлекателни и красиви до момента в който ги сложите в къщи

7. Винаги е необходимо да имаш резерва (бакъп)

6. И мъжете и компютрите могат да направят абсолютно всичко, което пожелаеш ако натискаш правилните копчета

5. Най-доброто нещо от притежаването на кое да е от двете са игрите които можеш да играеш с тях

4. За да привлечеш вниманието им трябва първо да ги включиш

3. Лампичките и да светят, това не означава, че има някой в къщи

2. Големи промени в захранването може да ги изкара извън строя за цялата нощ

1. Размера има значение

# 652
Момичета, пускам Ви новата тема, тъй като приключи работното ми време. А, познавайки вашите способности, докато се прибера ще е късно.
Много скоро очаквайте изненадата и на Unutulmazfen4e...

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:39 от moxito

# 653
Ура, и аз успях с помоща на BoBoYana ! newsm44 newsm44 newsm44  love001  love001  love001

# 654
Момичета , голяма работа сте! Браво, ама то така и трябва, защото и аз като Иванчо да питам: тоз мустакатият чичко ли е пръв и от къде го изкопаха комшийте? Втори път му виждам снимката и меко казано съм удивена. Само като му гледам "излъчването", та си представям какви големи актьорски превъплъщения показва. Признавам, че нищо не съм гледала с него, ама то си личи, хеле както се е и ухилил 32 карата, все едно гледам Вуте или Пижо от мартениците. А Серхан до него, направо съм смаяна с техните разбирания.  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Боже, тия мили съседи са голям смЕх  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
Мокси, не можах да устя и погледнах в новата тема  Shocked Невероятна е  bowuu и такова празнично настроение внася.
Благодаря, че си уважила стихчето ми   bouquet   bouquet   bouquet

# 655
  • София
Каква игра само!  smile3555 Че, кой го може по-добре от Хубавелко? Трябва да спечели на-добрия! Перефразирам лафа на Дани - добър, по-добър, най-добър, Серхан!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 656
  • София
Mомичета мили, апелирах за изтриване на постовете, засягащи гласуването, дори на някои написах на лични и гледам, че още стоят. Това може да се окаже фатално за Серхан, едва ли ще ни бъде благодарен.

Бобоянче, благодаря ти за хубавите пожелания.

newsm10 newsm10 newsm10 Абсолютно те подкрепям, даже ще ги назова поименно - Весела, Eliadn, Унутулмазфенче - моля ви, изтрийте си постовете.  newsm17 И ти Мармалонче, накрая в патакламата да не забравиш своя!  hahaha

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 17:30 от BoBoYana

# 657
Здравейте мили

Да се вкюча и аз днес поне д апоздравя рожденничката ни. Адри да си жива и здрава мила много усмивки и сбъднато щастие ти пожелавам.

Гласувайте си наволя няма значение дали едно след друго. Мармалонке а ти можеш да гласуваш нон стоп. Те знаят все пак че в Германия има повече турци от Турция даже  hahaha

# 658
Дами споконо ако мислите че е не знаят жестоко се лъжете

# 659
  • София
Малко надъхване за повече гласове  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт