Тема Незабравима (Unutulmaz) 139

• 24 573
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
newsm51     newsm12 Здравейте, аз май открих МЪРЗЕЛИВИЯ  Embarassed  Laughing начин за гласуване в АНКЕТАТА през Internet Explorer - както сте на страницата на анкетата и Ви дава класацията с резултатите в проценти:

http://www.haberturk.com/medya/haber/582305-sizce-2010un-en-iyi- … dizi-oyuncusu-kim

- влизате .....................питайте налични -  аз така поне  гласувах Пробвайте  newsm10 newsm10 newsm10 аз продължавам.... нека Хубавелко да е на 1-во място!!
Честит рожден ден на Мармалон!!! nbirthday
Еliadn, благодаря за подробното обяснение - успях да гласувам  newsm10
Аз го направих, чрез Мозила........................ Embarassed
[/b]

ААаа няма такова нещо честно-нечестно, я другия кокло е дръпнал, да не би да е нещо повече, да го изядем или премажем .... Laughing
Хубавелко трябва да е ПЪРВИ - такива са нашите претенции, така мисля Embarassed

ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!!!

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 19:50 от eliadn

# 631
Следобедна фотосесия...

# 632
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Мармалонче, Честит Рожден Ден!  newsm59 nbirthday newsm67  party023  ura newsm38 Весел празник!

Ради, благодаря за усилието да ни доставиш това удолоствие. Разбира се благодарение и на усилията на Рекси! За мсички момичета, които всеотдайно ни даряват радост да понаразбираме какво се случва,  newsm20
За всички таланти и за всички пишещи и четящи  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 633
Следобедна фотосесия...

Тъкмо навреме заедно със следобедното кафенце

# 634
rosisan, rozowka, vesela, благодаря за поздравленията. След обяд ще имам гости и не ставам от компа да се приготвя май съм се залепила.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 15:42 от marmalon

# 635
Оххх оправи се

# 636
]Aз мисля, че за по-сигурно е  поясненията за многократно гласуване да бъдат изтрити, не се знае кой ги чете, да не би евентуално да не признаят класирането на Серхан.

Този пост аз по-късно също ще изтрия, нека и момичетата, написали нещо свързано с начина на гласуване също да го изтрият

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 17:09 от marmalon

# 637
  • София
Момичета нещо не иска за ми зачита вота.Гласувах поне 10-пъти но сега не ми го зачита  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Споко, сайта се ъпгрейдва на 30 мин - 1 час известно време, затова дава на моменти едни и същи проценти, гласувайте

# 638
  • София
Следобедна фотосесия...

Мокси, ето тази фотосесия ни трябваше, за да ни мотивира!   love001

# 639
  • София
Aз мисля, че за по-сигурно е  поясненията за многократно гласуване да бъдат изтрити, не се знае кой ги чете, да не би евентуално да не признаят класирането на Серхан.

Този пост аз по-късно също ще изтрия
Права си. Така ще направя! Целувки още веднъж за Рождения ти Ден!   love001

# 640
# 641
Браво,момичета!

Продължаваме с гласуването.Трябва да превземем върха.

# 642
  • София
За нашия чаровник си струват усилията. Като не го ценят те, ние го ценим подобаващо  Crossing Arms

# 643
Браво за общите ни усилия до тук!
Момичета, предлагам да си огледате внимателно постовете и да премахнете това, което би могло да компрометира гласуването.
Който иска разяснения за начините, да пита в ЛС, ще му отговаряме.

Иначе , с мръсна газ напред!
Само да не се окаже, че гласовете от България са повече от населението. Току виж, турските власти  ни удостоили с блицинтервю край Босфора.

# 644
  • София
Браво за общите ни усилия до тук!
Момичета, предлагам да си огледате внимателно постовете и да премахнете това, което би могло да компрометира гласуването.
Който иска разяснения за начините, да пита в ЛС, ще му отговаряме.

Иначе , с мръсна газ напред!
Само да не се окаже, че гласовете от България са повече от населението. Току виж, турските власти  ни удостоили с блицинтервю край Босфора.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт