Тема Незабравима (Unutulmaz) 139

• 24 580
  • 751
  •   1
Отговори
# 615

Опа съм и повлияна от вашите хубави стихчета и най-вече от тази снимка на нашите гълъбчета написах неща за тях:

МАГИЯ

Животът им е любов, а любовта им живот !
Тя е магията, която ги взе в плен, от който не искат да се връщат.
Вървят по пътеката на живота омагьосани да виждат черното - бяло и да чувстват силата, която движи всичко около тях.
Благодарение на това вълшебство няма нещо, което да не могат да усетят или да почувстват, покривайки душите си с любовен воал.
Любовта им ги кара да живеят с ритъма на сърцата си, чувствайки целият свят до себе си.
Имам усещането, че само с един поглед могат да накарат света да им се усмихва.
Когато се погледнат и видят в очите на другия света - това не е ли магия?
Тази магия превръща обикновенния момент в миг на щастие. Прави така, че  когато ги гледаш един до друг, сякаш стоят и слушат оная омайна песен, която съживява всичко около тях, а вятарът спокойно си играе с косите им.
Нима това не е магия, заради която са готови на всичко?
А когато дойде мигът да издишат последният си дъх, тогава ще видят цялото си съществуване и ще разберът, че са изживяли животът си пълноценно, защото са отдали частица от себе си на другия, защото са отдали любовта си.
Всичко това ме води да едно заключение - тяхната любов е магия!
Любовта без която не могат .......

smile3501 smile3501 smile3501

Един жест, една усмивка, една сълза, една мечта, една надежда и всичко това е любов. Като летен ден се появява и живота ни озарява. Веднъж ме попитаха как си представям любовта и аз отговорих, че тя е нещо вълшебно, нещо красиво, като изгрев над морето и залез над планината. В любовта са скрити най-истинските преживявания, най-голямото себеотрицание, най-красивата радост и най-дълбоката болка. Любовта е тема, за която пишат писателите в техните романи, поетите - в нежните стихове, учениците - на чиновете. Но любовта не е само красиви думи, тя е мисли, чувства, живот. Тя е всичко, тя е слънцето, изгряващо сутрин и звездата, светеща нощем.

# 616
  • Варна

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,МАРМАЛОН!

Искрено ти желая здраве,късмет и безброй щастливи мигове!

# 617
# 618
  • Русе
Тарабас, за "Магия"-  love001  love001  love001 smile3501 smile3501 smile3501 Прозата е равностойна на поезията ти!

# 619
  • Русе
Moксито, за послеписа ти "Любовта в вълшебство"!  love001  love001  love001 smile3501 smile3501 smile3501

# 620
  • София

Да бях вълшебница

Да бях вълшебница, да бях,
бих построила дом огромен,
за всички бедни и бездомни,
...да ги спася от студ и страх.

омесила бих хляб грамаден,
за да нахраня всички гладни,
в очите им да цъфне смях.

направила бих в миг едничък,
човеците да се обичат,
защото злобата е грях!

О, боже, който ме създаде
с душа за другите да страда,
защо да ми дадеш забрави
и дарба чудеса да правя?!

Надежда Захариева

# 621
Честит рожден ден Мармалон!!
Пожелавам ти -  здраве ,щастие и любов!!!

# 622
Момичета, от два дни пращам писма до над 200  мои приятели и абонати в Youtube и VBOX7 да гласуват за Серхан Яваш. Оказа се, че много от тях не знаят за анкетата и с удоволствие се включиха.
Ако някой от вас има такива контакти, моля, използвайте и тази възможност.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 18:43 от rosisan

# 623
"След хиляда нощи първата"

Да ти разказвам ли
как ми е студено
и само ти единствено ме топлиш
да ти разказвам ли
как гледам залеза
и тихо те мечтая
защото точно теб не мога да те имам
да ти разказвам ли
как единствен ти го можеш
това да ме смиряваш
притихнала и нежна..
Да ти разказвам ли..
та ти го знаеш..
Аз съм просто лодка
по гладките води
където диви гъски хвърлят отражения
а веслата ти ме направляват..
Да ти разказвам ли..
любов..
да ти разказвам..
Хиляда нощи мога да разказвам
а ти след всяка ще ме пощадиш
за да го чуеш продължението..
А после първата
все някога ще има първа след хилядата
и няма да я устоиш
тогава ще те любя..
Пеперуда върху нежен цвят
ще тропне с крак
светът ще се полюшне
и тогава ще ме любиш..
Ден един или ще е нощ
ден един
или една дълбоко тъмна нощ
след хилядите чакани
с теб венец любовен ще плетем
с телата си горещи ще плетем
и докато целуваш рамото ми голо
свенливо ще се крия в гърдите ти..
След време няма да ни има
ще сме любовна песен само
която вечер влюбените ще припяват
а нас тогава няма да ни има..
но влюбените, те ще пеят
те песните за влюбените никога не остаряват..

--------------------Libra

# 624
valdes 60, irji 42, oma, migi megi, сърдечно благодаря за хубавите пожелания, остава само да се сбъднат.

РОСИСАН, АЗ НЕ УСПЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЧРЕЗ publicproxyservers, като вляза в някой сървър ми иска адрес, аз давам haberturk, но не се отваря. Можеш ли да ме светнеш как да гласувам през проксисерв. Иначе гласувах от двата браузъра в моя комп, но не стигат още 2-3 % на Серхан. А турските фенове спят ли?

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 13:40 от marmalon

# 625
О, Росисан е офлайн, може ли някой друг да ми отговори на въпроса

# 626
valdes 60, irji 42, oma, migi megi, сърдечно благодаря за хубавите пожелания, остава само да се сбъднат.

РОСИСАН, АЗ НЕ УСПЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЧРЕЗ publicproxyservers, като вляза в някой сервер ми иска адрес, аз давам haberturk, но не се отваря. Можеш ли да ме светнеш как да гласувам през прожисерв. Иначе гласувах от двата браусъра в моя комп, но не стигат още 2-3 % на Серхан. А турските фенове спят ли?

Мила, ти си направила това, което зависи от теб. Другото е да се организират повече хора, за да бъде коректно гласуването и да не пострада Серхан заради измама.

Сега да ти честитя рождения ден!
Бъди здрава, енергична, влюбена и обичана!

# 627
  • София
 newsm51     newsm12 Здравейте, аз май открих МЪРЗЕЛИВИЯ  Embarassed  Laughing начин за гласуване в АНКЕТАТА през Internet Explorer - както сте на страницата на анкетата и Ви дава класацията с резултатите в проценти:

http://www.haberturk.com/medya/haber/582305-sizce-2010un-en-iyi- … dizi-oyuncusu-kim

- влизате ...................питайте на лични -  аз гласувах   Пробвайте  newsm10 newsm10 newsm10 аз продължавам.... нека Хубавелко да е на 1-во място!!

Честит рожден ден на Мармалон!!! nbirthday

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 19:12 от eliadn

# 628
Честит рожден ден , Мармалон !!!  nbirthday newsm59 nbirthday

# 629
Серхан вече е на 3-то място  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт