Тема Незабравима (Unutulmaz) 139

• 24 556
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
# 708

Аз пак да започна темата от вчера, но ми се струва че и Харун е много изненадан от това поведение на Еда,гледа някак странно,не мислите ли?

# 709
  • София

Аз пак да започна темата от вчера, но ми се струва че и Харун е много изненадан от това поведение на Еда,гледа някак странно,не мислите ли?
По-скоро гледа учудено,наистина не е очаквал това от Еда-в смисъл досега тя беше много по-прикрита в изразяването на емоциите си,за разлика от Хубавелко,който е доста импулсивен.Но не мисля,че това поведение на Газелка ще го подразни,напротив ще чувства че тя го подкрепя в този тежък за него моммент и му съчувства  Thinking Thinking

# 710
  • София

Много показателен жест,все едно казва-и в добро и в лошо ще бъда до теб

# 711
  • Варна

По-скоро гледа учудено,наистина не е очаквал това от Еда-в смисъл досега тя беше много по-прикрита в изразяването на емоциите си,за разлика от Хубавелко,който е доста импулсивен.Но не мисля,че това поведение на Газелка ще го подразни,напротив ще чувства че тя го подкрепя в този тежък за него моммент и му съчувства  Thinking Thinking
Още когато за пръв път видях във фрагмана, че Еда хваща Харун за ръката и то не как да е, ами с преплитане на пръстите, споделих, че това доста интимно хващане, ми се види малко неуместно за демонстриране на любов точно на погребение, на самите гробища, ама нейсе- филм да става! Crossing Arms Нека всички видят вече кой кой е и с кого е! thumbsup

# 712
  • Русе
6.7% разлика до първия!

# 713
# 714
# 715
Ммомичета, страхотна  дружина сте Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мокси, Рекси ама и вие едни стимули пускате за нахъсване  newsm09 newsm09 newsm09 smile3503 newsm47
Дани, много ми хареса Оппа, ох дано ,дано Praynig Praynig Praynig

И докато си почиват пръстчетата ви от дейността дето я вършите, а и по повод   стихчето на Дани, ако искате хвърлете едно око на Хубавелко-разликата  в поведението и излъчването му от двете интервюта е очевадна      newsm09 smile3521 newsm53 newsm47

http://www.youtube.com/watch?v=KbCdMQVM504

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1746700189322&oid= … 9864&comments

# 716
# 717
  • Монтана
6.7% разлика до първия!
Е то след толкова гласуване и такава мобилизация-не може да е другояче!Браво на нас!Аз благодаря на всечки,които ми писаха на лични,за да ми обяснят как да гласувам!Струваше си!И ще продължа да го правя!Някой знае ли до кога е анкетата?
Серхан Яваш заслужава всички наши усилия!Щом родните му не го признават,ние ще го направим!И то с голяма радост! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44Само дано успеем!

# 718

Рекси, разбира се, че няма да го подразни, както казах -ще го изненада,аз какво мисля е друг въпрос Crossing Arms

# 719
  • Монтана
Здравейте! Hug Hug Hug
Някой ще ми обясни ли на лични как да помагам и аз на Серхан.
Laughing Laughing Laughing Laughing
Искам и аз да помогна!Обяснете,моля ви!Едва сега се включвам,предполагам,че някой някъде го е обяснил,но ще ми отнеме време да ви чета!Моля,помогнете ми!Бях много приятно изненадана от резултатите на Серхан! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm10 newsm10
Вай, получи ли нещо от мен, кратко ли беше или пълно? Че май направих някаква грешка!
Получих,Вени!От пет места ми обясниха и до сега гласувах!Но аз изпратих ответен отговор на всяка една от вас,дето ми писа!Благодаря ви момичета!СГОВОРНА ДРУЖИНА-ПЛАНИНА ПОВДИГА!!!!Народът ни най-хубаво го е казал!На всички вас-моите най-искрени аплодисменти! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт