Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 394
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте мили момичета !

Честита Коледа и от нас ! Пожелавам от сърце да има много здраве, усмивки, любов и разбирателство в домовете ни ! Късметът и сполуката да са наша страна и най-смелите ни мечти и желания бързо да стават реалност !

Понеже не знам дали ще имам възможност да вляза по-късно през деня исках да ви почерпя виртуално за втория рожден ден на нашата малка пораснала дъщеря Биляна  party023  bigdance2 за жалост не се справих с картинките

Специални поздрави и за другия ни мил рожденик и приятел Марти на Рила. Нека да са ни живи и здрави дечицата, да растат спокойни и щастливи и да ни изпълват с най-мили и истински чувства[/color]

Пожелавам на всички чудесно посрещане на Новата година и нека болести и лош късмет останат в старата !

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 01:17 от TaniaR

# 121
  • Стара Загора
Честит втори рожден ден на най големите ни деца в темата - Биба и Марти. Мили деца пожелавам ви винаги да запазите усмивката на лицата си, да бъдете хора в живота, да сте обичани и да обичате. На мамите -   bouquet

Весели празници ви пожелавам и аз! Новата година да е по добра за всички!
Днес и моята майка има рожден ден!!!

# 122
  • София
Честит втори рожден ден на Биляна и Марти! Да растат здрави, щастливи, усмихнати! На мамите - честит празник!     bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes Hug
Леле, направо не мога да повярвам...  Crazy 2г са си сериозна възраст вече  Simple Smile
Слънце, да е жива и здрава и майка ти!  Simple Smile

# 123
ЧРД на Биба и Марти, да растат много здрави и засмяни и да бъдат гордост за мама и тате!

# 124
Честит Рожден Ден на Марти и Биба!!!!!Да са живи и здрави,много послушни и щастливо детство!!!!!!!!!! Hug
Слънце,честити празник и на майка ти  bouquet
Добре дошли и на Кафе с мед и на Тонито Hug.
Лек ден и весело празнуване на рождениците!

# 125
ЧРД на прекрасните ни рожденици Биби и Марти!   bouquet   bouquet Да растат живи и здрави и много да радват мама и тате. Весел празник с торта и подаръци  nbirthday

# 126
  • София
   Честит рожден ден на порасналите Биба и Марти! Да растат здрави, щастливи и умни за радост на мама и тате!
   Ние сме си на В.Търново и така и не можахме да си прекараме нет тук, за срам на фирмата на мъжа ми. Вече 1 седмица сме без и си има и своите добри страни.Имам повече време за почивка и странични занимания. Сега сме в един детски клуб с нет и пиша от там.
  Весело посрещане на Новата година на всички от нас!

# 127
Честит рожден ден на милата Билянка! Да расте здрава и щастлива и да носи много радост на мама и татко!

Да ви почерпя за РД на Марти! Лелее, кога мина това време - вече си е голямо момче!

# 128
  • Варна
Лелееее, 2г! Големи деца вече. Simple Smile

Живи и здрави да са Марти и Биба, безгрижни и щастливи да растат, да жънат много успехи и да избират мъдро пътя си един ден!
На родителите - живи и здрави и .... дупе да ви е яко!   Mr. Green

# 129
ЧРД на Марти и Биляна!!!
Рила, Танче- да са ви живи и здрави, много щастливи, много усмихнати и обичливи!

# 130
  • София
Честит ВТОРИ рожден ден на най-големите ни МАРТенчета - Биба и Марти  Tada Най-вече е да са ни здравички, всичко друго не е толкова важно  Hug
Специално да гушна Рила, че онзи ден само Бибата споменах, но то е, защото се оказах щъркела на ТаняР и някак си ми се е вкопало в паметта, че Бибата ни е първа и най-голяма  Embarassed Embarassed Embarassed

А днес цял ден стискам палците за Тони и все надничам, надничам, надничам...

# 131
Мерси за пожеланията!
Зеленко, Марти е половин час по-голям от Бибата  Mr. Green, те чакаха ние да излезнем от операционата, за да се намърдат там Hug! После дълго време бяха в съседни кувьози маймунките малки! Но, като истински козирози се пребориха и сега са големи, хубави и здрави деца!

# 132
Момичета ЧЕСТИТА КОледа!

Честит 2ри рд. на Бибата и Марти, да са много здрави, усмихнати и щастливи.

Аз съм болна от 5 дни и отивам да припадна в кревата Confused

# 133
Честит рожден ден на Биба и Марти! Да растат здрави, умни и любопитни за света около тях! Честит празник на родителите им!

Слънце, честит рожден ден и на майка ти! Да ти е жива и здрава още мноооого дълго!

# 134

Донесоха ни тортата за довечера! Почерпете се и от нея!

Слънце, ЧРД и на твоята майка! Да е жива и здрава!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт