Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на Бибата и Марти,пожелаваме ви да сте здрави,весели и много щастливи.
На гордите родители весело изкарване и наздраве Hug.

Аз ще вмъкна и един въпрос извън темата:Спешно събирам инфо за добър имуномодулатор,след изпитите антибиотици и куп други лекарства ми се иска малко да им вдигна имунитета на мойте маймунета,но до сега не съм ползвала,та ако някой може да сподели опит,ще съм много благодарна.

Слънце,ЧРД и на твоята майка  bouquet

Тони и аз те мисля цял ден, Praynig Hug

# 136
Честит рожден ден на Бибка и Марти! Нека са здрави, весели, щастливи, нека изпълват с радост и гордост сърцата на родителите си! Хубав празник им пожелавам и мноооооого подаръци!

За Рила и Таня   newsm51

Още помня, преди две години колко се вълнувах и даже си поплаках от вълнение като разбрах за първото ни мартенче Blush...за Марти по късно узнахме  bouquet

Я кажете децата кои подаръци оцениха подобаващо, че ето ги и нашите рожденни дни наближават. От всички наши подаръци, мисля, че аква дудъл засега най-много му обръща внимание, както и обикновена магнитна дъска. Кукли, пеещи, ходещи.., плюшени играчки- 0 внимание Crazy.Майка й повече си играе с куклите Embarassed Embarassed Embarassed

Тони, и аз те мисля Hug

СЗА, браво, невероятни красоти си сътворила за Коледа  bouquet

Весели празници ви желая от сърце Simple Smile

# 137
Коко- Елия поручи кухня от майка ми, разни миксери и сокоизтисквачки дето пищят от братята ми, от нас пиано с микрофон, от свеки едно музикално касетофонче, книжки, плушен мики маус дето се смее и шоколади, от кумата вагонче с конструктур и дъска за писане. Кефи се на всичко. Най- много си играе с кухнята и пианото.

Я да питам и аз нещо- колко от вас ще празнуват НГ вкъщи?

# 138
  • Варна
Честит втори рожден ден на Билянка и Марти! Да растат здрави и щастливи деца, да се радват на много любов, грижа и доброта около себе си. ТаняР, Рила, честит празник на вас и семействата ви.

Веси Петровска, честита бременност! Да минава леко и безпроблемно и да си имате още едно слънчево усмихнато бебе на лято. А Радост да бъде добра и грижовна сестричка.

Коко, от всички подаръци, които получиха моите деца, ето тази тази е най-любима и на двамата. От миналата година имаме и активен куб на същата марка, който едно, че още е здрав и второ, че още играят с него. Не го намирам в нета да пусна линк.

# 139
  • София
Честит РД на най-големите ни мартенчета - да са живи и здрави, да растат щастливи и безгрижни деца и да са радост и гордост на мама и тате. Рила, Танче, весел празник, момичета - направо не мога да повярвам колко големи са вече малките ни бебета. Да си призная и аз, че и аз си поплаках от вълнение, щом разбрах новината за Танчето - да не говорим, че буквално дни преди това ни беше Коледната срещичка и даже на мен се падна подаръче от Таня - да знаеш, мила, че ми става много хубаво и приятно, когато наближи Коледа и напълня чинията с празнични вкуснотийки.  Hug Много скъп спомен.  Hug Hug Hug Много хубаво да си изкарате!!!!
Тони, и от мен стиснати палци, знам, че всичко ще е наред и те чакаме да се включиш.  Hug
Слънце, да ти е жива и здрава рожденничката и много да ви радва.
Весело посрещане на НГ - ние ще сме у кумовете заедно с още една двойка и децата - нашата, една красавица на 2 год. и дъщеричката на кумовете ни на 4 год. Много хубаво играят децата и дано и този път се заиграят добре, пък по някое време вкупом ще се опитаме да ги приспим.

# 140
  • София - Рим и обратно
Много сърдечни поздрави на най-големите ни мартенски душички - Марти и Биба !!! bouquet Hug newsm59
Да растат здрави, щастливи и умни деца. Желая им весело и безгрижно детство, нека винаги да са гордост и утеха за мама и тате  Hug !

Стискам палци и аз на Тони и вече предвкусвам хубавите новини Hug.
Ние за НГ ще си бъдем или вкъщи с едно приятелско семейство, или на гости на други приятели с дечица, още не сме се уточнили. При всички случаи сме решили тази година да празнуваме в домашна обстановка. Нямам сили за резервации, багажи, хамалогии с пътуване и т.н. София е станала неудържима и предпочитам да си дивее в затворено пространство  Crazy.

# 141
zdraveite!
sorry za ezika no nqma kirilica

ako ni pomnite za6toto mnoooooooooooogo otdavna ne sam pisala

4estita vi koleda pojelavam vi veselo posre6tane na novata godina s pojelaniq za mnogo zdrave i lobov i mnogo sbadnati jelaniq

nie sme dobre --kakata hodi na detska ,a malkata adi ve4e i tq porasna i e stanala edno malko i sladko momi4ence
nie s majo hodim na rabota i se reduvame da si q gledame
sega vs sme bolni i se lekuvame samo s homeopatiq
emi tova e zasega i kogato imam vreme pak 6te pi6a
o6te li pravite sre6ti i ako e taka znae li se koga e sledva6tata?
4ao i do skoro ostanete si s zdrave

# 142
Здравейте  и от нас!

Честит рожден ден на Билянка и на Марти!
Да растат здрави и щастливи за радостна  своите семейства, късмета никога да не ги изоставя и усмивките винаги да греят на прекрасните им личица!
А на вас мили мами , честит празник и вие да сте живи и здрави , и с много търпентие да отглеждате децата си!

Тони и аз не спирам да мисля за теб- гледам новини и дават затворени летища , слушам радио пак същото  и си викам -леле да ли ще могат да излетят , не за друго ами за прегледа!  Hug После влязох и прочетох , че сте пристигнали! Ха добре дошли!  Hug

Кафе с мед и на вас едни големи прегръдки и безброй целувки за добре дошли!  Heart Eyes

Веси, лека бременност  и от мен! Hug

СЗА- стана ми мично за вас , че точно на празниците сте се разболяли!  Hug Бързо да се оправяте  и  да си изкарате незабравима НГ.
Кулинарните ти умения са просто завидни! Никога не мога да сътворя такова нещо, а и нямам търпение де! Но на теб браво!

Равносметка за изминалата година и аз си правих наскоро, но за съжаление накрая установих , че изминалата година не  беше добра за нас! Някак си празна и много скучна ми се струва!  Планове гледам и аз да не си правя , щото винаги нещо не се получава, както искам и после докато изстрадам провала и минава доста време, а психиката ми най-трудно се възстановява! Имам огромни мечти и желания , но не поставям срок , за да не психясвам допълнително!  Laughing Всяка следваща година започвам  с нови надежди и накрая увяхвам като препикано мушкато! Laughing

Имаше и още нещо , но сега не се сещам!
На всички болни да се оправят бързо- и ние пак сме болни от  няколко дни!

# 143
Благодаря ви момичета, че ни мислите! Hug Hug Hug

Първо да поздравя порасналите ни мартенчета - Бибата и Марти. Гооооолеми и здравички да си растат! С много радости да даряват всички около тях. Леле цели 2 годинки...много вълнуващо. Рила, тортата ви е прекрасна! Peace

Та сега да ви зарадвам всички дето ни мислихте. Просълзихте ме докато четях...голямо благодаря! Hug Минахме днес при доц. Томова - всичко ни е наред. По индиректни белези нямаме Даун и това много ни успокои. Бебето се развива като по учебник - всички органи са нормално функциониращи, сърцето е добре, мозъка му е развит вече. Има си по 5 пръстчета на ръчичките и крачетата, бъбреци и бели дробове работят. Отговаря си на седмиците.... и е момче. Grinning Аз до последно не се навивах нито за момче, нито за момиче...че изненадата да е добре дошла итака се случи. Щяхме да се радваме също толкова и момиченце да беше, но и сега сме доволни. Добре, че и аз като Бухта за Рая купувах предимно различни цветове дрехи, че да имаме за първата година... Simple Smile

За НГ сме си в къщи и ще чакаме баби и дядовци да дойдат. От толкоз пътуване сега само ни се стои в къщи и ни се почива..май...

Коко, Рая се радва на детския си компютър май най-много, ама той защото е с героите от Toy Story и затова и е фаворит...

Слънце, честит празник и на майка ти!  bouquet

# 144
Тони, страхотни новини!  Hug

# 145
Ехххххххххха,Тони
страхотни новини,хайде отдъхнете си вече и се наслаждавай на бременноста си. Hug

За нова година,ние май ще сме си удома,но има и няколко оферти за събиране с приятели,та още го мислим

# 146
  • София
За подаръците, аз съм решила да не даваме всички накуп, че много се събраха, до тук само от бабите сме "разопаковали" - буболецата хареса най-много колите, които получи.
За протокола да подчертая, че на всяко пътуване до София купуваме обувки и играчки, изборът в Козлодуй е много ограничен просто... та затуй се събраха много подаръци - иначе кризата си каза думата  Embarassed

За новогодишните планове и равосметки... планове откак буболецата ми разбърка всичко, вече не правя... знаете и Съдбата как ни се намеси, та хич и не се хабя с планове. Обаче тези дни прочетох във Фб равосметката на моя близка приятелка и се почувствах много странно... някак леко празна...

Елг, ние ще празнуваме новата годиа  "по домашному, ама не съвсем", т.е. у приятели. Така във всеки един момент, ако буболец не е в настроение, можем да станем и да се измъкнем  Mr. Green Най-вероятно обаче няма да се стигне до там, той обича събиранията.

Роси, твоята Коледна палма е на Панагюрище и е много порастнала  Hug

Дивена, много ми е драго, че се включи - пиши по-често  Hug

Тони
Hug Hug Hug и честити сини гащи  dancing Почивайте си тримата, сега ви е паднало  Mr. Green

П.С. Пък мандаринката оцеля. Жал ми беше лятото да я хвърля и по навик я поливах и тя се съживи!!!

# 147
Честит 2ри рожден ден на Бибата и Марти! Да растат здрави, засмени и щастливи деца  Hug Времето лети ужасно бързо...
Тони, страхотни новини  Hug
Веси, честито и на теб!
И ние сме в кюпа на болните. Мария от 3 дни е с температура, а ние с баща й бухаме от Коледа, но вече се оправяме. За НГ май ще сме си вкъщи. Тази година не беше от най-добрите за мен...

# 148
Тони, поздравления за прекрасните новини!!! Hug  много се зарадвах!!!

Зеленко, браво че мандаринката ти е оцеляла. Аз винаги като си видя моята и се сещам за теб.

За равносметката, винаги си правя такава в края на годината и въпреки, че не правя планове за следващата все пак си набелязвам някои точки. Много се надявам нещата да се развият в добра насока, все пак ще имаме първокласник, Лора ще тръгне на ясла, а аз ще се върна на работа. За сега смятам да е на старата работа, но знае ли човек, ако изникне нова възможност... и така. Все пак най-важно е да сме живи и здрави, а другите неща ще се наредят някак си.

За празнуването на НГ, ние ще сме си в къщи с близки приятели с дечица, така че се надявам да е весело. После ще почиваме след празниците  Laughing

Да ви се оплача, че Лора пак е болна - кашля, зачервено гърло, хрема... За щастие педката каза, че не сме за АБ, но и изписа Ериус заедно със сиропа за кашлица, че има спазми, така че и аз го давам. Надявам се да не навреди  Thinking но откакто го давам, кашлицата доста намаля, така че все пак има ефект

# 149
Тони- браво за добрите новини, ама аз и друго не съм очаквала. И честити сини гащи.

Аз от сега искам момиче за второ, нещо не знам как да се оправям с пишлета Rolling Eyes Ама каквото дойде.
Като ви чета ми става едно мъчно за мойто коремче.

За НГ ви питах, защото в последният момент се оказва, че ще сме си сами тримата вкъщи. Кумата ни изостави \ ама не и се сърдя де\, пък с приятели не ни се събира, защото никой не иска да дойде вкъщи.
Здраве да е.

Дума, Зеленкото- защо да е празна годината? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт