Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 427
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Тони,  Hug Party Hug Много се радвам, че всичко е наред!  Simple Smile И за сините гащи честито  Peace  Hug

# 151
Тони мила,честито за хубавите новини много се радвам че всичко е наред Hug. На мен ми смята една съседка нещо по години нз,точно но ми каза че ще е момче,когато бях с Радост пак ми позна.Ще видим newsm78 дали и сега ще е познала.Вчера си направик кичури. Казаха че няма страшно да навреди на бебето и дано да е така.
Какви са тия вируси нз Тити вече ми е цял месец с кашлица ooooh!.
Ние на НГ ще сме при свеки където бяхме на Бъдни вечер и на Коледа.
Благодаря и на всички за милите пожелания относно бременноста ми.Пожелавам на всички който искат пак да имат коремчета,скоро да ни се похвалят.Аз исках много и стана.
Лека вечер на всички Hug

# 152
Тони, чудесни новини, браво!

Веси, честито коремче!

Еля, ние също ще сме си у дома на Нова Година сами. По принцип на НГ все сме у дома заради децата, че не издържат до късно, и приемаме гости. Щяхме да сме с едни приятели, но те последно решиха да оставят детенце при бабата и да ходят на кръчма, канят ни и нас, но ние без децата не можем, а с децата на кръчма не бих отишла. Честно да си кажа, миналата годшна бяхме у дома със сестрата на мъж ми и семейството й и децата обърнаха къщата нагоре с краката - после два дни съм подреждала. Така че се радвам, че ще сме си сами тази година, не ми си шета една седмица след празника... А и аз лично още не съм особено във форма.

# 153
  • София
Честито на малките рожденици и от мен! Да са живи и здрави и много щастливи!!

# 154
  • София
Да са живи и здрави Марти и Бибата! Много да радват семействата си, а те само да ги слушат!
Еее, за една минута и пропуснах деня, ама докато го пишех си беше 29ти

Тони, много се радвам за хубавите новини, особено за това, че ще  е момче! А аз лично (ако някой ден, нещо) не мога да си представя да имам момиче пак- ами най-малкото какво име ще й измислям- нали най- хубавото вече го измислих за Мария  Mr. Green

За празнуването вкъщи- нямам нищо против, ние ще сме в Казанлък при приятели.
Ивема, тези кубчета, прикрити животинки, адски ми харесват!
Мария си играе много с конструктора на Лего и Няу (котката). Харесва много разни малки фигурки и да ги слага в разни кутийки- къщи.
За равносметката - и на мен тази година нещо не ми харесва- един концерт нямаше свестен (за нас) да отидем, а подтикната от тук мин. година си поставих за цел да започна да шофирам и да спестявам- и не си ги изпълних обещанията. Сега вече не си вярвам и не знам какво да си поставя за 2011.

Хубаво посрещане на първи януари и целувки!

Аз ще съм на саМаториум, както казва Дума, при мама и тате и няма да имам нет, така че до след празниците!!!

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 00:08 от oki4

# 155
Тюх, вече е утре, но все пак

Честит рожден ден на нашите малки герои!
Много здраве, късмет и чудеса в живота им желая!

# 156
  • София
Ей момичета, ето че се изтъркули и този ден... Много благодаря за милите пожелания  Hug

Днес наистина си ни беше един специален ден и аз се сещах за 2008 и цялата палитра от емоции... Но ето, че вече си имаме едно пораснало момиченце (можете да ни видите във Фейсбук). Изкарахме си чудесно РД парти с мили другарчета. Наистина времето в клубче не се усеща, особено за домакините Wink Но пък утре пак сме на РД на едно от дечицата, та ще се видим и ние малко с родителите. Важното е децата да се забавляват. Бибката беше много щастлива и доволна, но от емоциите и шумотевицата май бързичко й паднаха батериите.  След като дремна малко следобедно пак поиска да ходим на клубче  Laughing Вечерта имахме и малко гости и така... Героите са уморени

Тони мила, много се радвам за добрите новини покрай вас и много ще се радвам ако може да се видим докато сте тук. Аз съм в отпуска до 10.01 така че с радост ще се присъедния на срещичка - стига да сме здрави и да сме в София (ще следя темата)

За празниците и равносметките - ами честно казано чакам тази година да си отива заедно с болежките и неразположенията (толкова боледувания отдаване не бях имала) По коледните празници не си бяхме вкъщи (ходихме в Скопие, където се видяхме със сестра ми и родата й по мъжка линия) та много не усетихме Коледния дух. Беше много приятно, на Бибката й беше интересно и забавно, аз си бухах като за последно (още си покашлям от време на време.....) Сега се сещам и за коледните сладки, които сътворих още преди седмици - ванилени кравайчета и линцерови сладки, които така си и седят в кутиите.... Май мерака ми беше докато ги направя - не ми се и ядат (много странно). За новата година имаме покана от приятели, но още се чудим. Нашата девойка нещо не се спогажда с каката, та това ми е основното притеснение... но ще го измислим ...

# 157
  • София
Здравейте и от нас!

Честит рожден ден на патеричка на Билянка и Марти! Нека растат здрави, щастливи, усмихнати и с голям късмет!

Болните, веднага да се оправяте!

Тони, радвам се за добрите новини

# 158
Тони, страшно се радвам на добрите новини! Сега като отпуснете нервната система естествено, че ви е по-мързеливо. Много ви се събра последните седмици, с тези изследвания, ще летите ли, няма ли! И най-гот е, че мина амниото метър! Честито и че ще е момченце!

Сега да ви се оплача! Марти вчера падна! Първоначално тръгнахме към детския музей, но всички занимания бяха пълни вече и до края на деня всичко резервирано и отидохме в парка! Там Марти се подхлъзна на един лед и падна настрани на глава!
Има мозъчно сътресение! Не го приеха, но не повръща и няма разш. зеници - казаха - както вече можех да се досетя - няколко дена покой!
Цяла вечер лежа в ръцете на мъж ми, като понечи да се изправи почва да плаче от болка - същото нещо, както аз като се бях изтресла преди няколко месеца. Зарадва се на подаръците, но тортата не можа да я види - как ли не се опитахме лежейки да му я покажем, даже каката духа пред леглото му свещичките - не я видя Sad
Но иначе си посрещнахме гостите - малко странно беше с лежащ Марти, но скоро всички свикнаха!

Сега още спи, де, ама вчера бая се изтощи! Много иска да спи по корем, ама много го боли като се обръща и половин нощ е скимтял, опитвайки се да се обърне! Много се надявам днес да е по-добре!

# 159
Благодаря ви, момичета! Много сте мили...

Рила, голямо гуш за Марти. Hug Миличкият той...натъжих се като прочетох. Казаха ли колко време ще е с главобол?! Дано днес като се събуди да е по-добре. Praynig Ама то и баш на рождения си ден... ще го помните дълго. Sad Добре, че са още дребсовци, та не разбират много, много.
Дано бързо му отмине неразположението!  Hug

# 160
  • София
Ох, че ми стана мъчно за Марти Sad

Голямо гуш от мен и бързо да се възстанови  Hug

# 161
  • София
Ох, Рила, сигурно е  ужасно! Много положителни мисли и от нас и бързо да се оправя!
А как се разбира, че е имал сътресение?
Мария пък си  е направила нещо на крака. Днес като се събуди и не можеше да стъпва на десния крак. Лекарката каза, че няма оток и подуто и явно не е сериозно. Каза, че сигурно вчера се е поизкълчила леко и след покоят при сън  се е образувала болката... Дано да й мине бързо, че като я заболи и тя доста плаче. А не иска да пие сиропа против болка Rolling Eyes
Таня Р, Биби е голяма хубавица Hug

Хайде- до година! Бъдете здрави!

# 162
Рила дано бързо да му мине на Марти Hug.И да няма нищо сериозно.Докато четох направо се потресох,миличкия той.
Окич дано и на Мария бързо да и мине крачето.
Тази вечер ще ходим на механа с мъжлето и Тити ще се гледат с леля си и баба си.
За сега лек и спокоен ден Hug

# 163
  • София
Рила, гушки и от нас за Марти! Миличкият  Sad Много кофти наистина, баш на рд...  Sad Confused Дано днес вече е добре!  Praynig Praynig
Бибата я видяхме, страхотна малка дама е вече  Heart Eyes
Тони, наистина - мислите ли за име?  Simple Smile Помня, че с Рая ви го "откраднаха" едни роднини, сега няма да казваш, ако има бременни пак  Crazy Simple Smile
Ние на НГ ще сме си вкъщи. Така е откакто се е родил баткото. Нямам и желание да ходя по заведения, искам да съм си с тях.

# 164
Рила, горкичкия Марти, много лоша случка точно за неговия си празник! Дано бързо да мите главоболието. Освен за повръщане, трябва да го следиш и за необичайни залитания, по-чести препъвания и такива прояви (сигурно си знаеш, ама да си кажа).

ТаняР, прекрасна е малката рожденичка! За клубчето съм напълно съгласна с теб - минава неусетно и за домакините, и за децата. Аз също мисля на Митко и този рожден ден да е в клубче (първия не беше, но преди него правихме прощъпулника в клубче). Дано да позволят финансите!

Тони, както и да го кръстите момчето, сигурна съм, че ще е най-хубавто име! Няма лошо да има и други адаши.

Елг, ние и тази Нова година ще сме сами в къщи. Миналата трябваше и свеки да е с нас, но на връх празника (в 10.30 вечерта) се скара със сина си и ни отсвири. Добре, че си бях подготвила трапезата и не чаках на нея. Сега така или иначе сме си в лоши отношения, та ще си празнуваме самички. Имаме покана от приятели, но не ми се иска да разбутвам Митко, а и баща му да не може да си пийне, че да е готов да шофира. Допълнителна "екстра" ни е кучето, което за разлика от старото още няма никакви задръжки и ще овършее масата (там е ниска, тип холна), а ако го оставим в къщи сам, не ми се мисли какво ще намерим...

Общи условия

Активация на акаунт