Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 429
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Гери, честит ти рожденик на патерица! Да ти е жив и здрав! Много хубаво сте си изкарали - браво!

Вероник, честито и на теб за РД на татко ти. Много да го радвате човека. Wink

Шу, дано не е лош вирус и Яна да се оправи бързо. Кога сте на превръзка?! Лепенката няма ли да издържи до тогава?!

Аз пък подстригах Рая...ами тя с едни избуяли опашки на врата и бритона и един порасъл и оскубан... та снощи я подхванах и и орязах косицата на врата, малко от бретона и покрай ушите, но и оставих и коса де.. Някак я поуравних и на пролет ще вразваме 1, или 2 опашки, а не по 7-8..Simple Smile Та сега е като карфичка в главицата, ама ми е много красива... само я кодошим с татко ѝ колко е красива и тя ходи и се върти и от време на време си попипва косата... Joy

Днес пак има слъчице навън и ще излезем, че следобед обикновено вали. Rolling Eyes

# 421
Вече втори ден не смогвам да честитя рождения ден на двете малки фурии на Мирамир!
Честит празник и на голямото момче на Гери, както и на таткото на Вероники! Те са получили най-хубавия подарък от съдбата, че ви имат, та им пожелавам още дълго да ви се радват!

Аз вчера открих, че двата долни кътника са пробили, остават горните, ако добре съм видяла.

Шу, съчувствия за такива роднини! Наистина тях не ги избираме, но може да ограничим контактите.

Ох, с Митко просто ми е невъзможно да пиша...

# 422
Момичета,къде сте днес май аз съм първа.
Днес е Бабин ден да е честит празника на Родилната помощ и да се раждат повече бебета  bouquet
В обедните новини казаха че нямало витамин Д за бебетата и казаха да се използват максимално слънчевите лъчи.... все едно казват идете пийте кафе #2gunfire
Днес ходихме на Ботевград че на нашият тати му се е надул венеца и искаха снимка и ще видят ако може да се лекува зъба иначе може да му го извадят ooooh!
Усмихнат ден на всички макар че навън е студено и мъгливо cold

# 423
Здравейте HugМинавам само да видя как сте,че ми домъчня за вас... BlushПовечето ви наглеждам във Фейсбук,ама нали ви нямам всичките.Надявам се,че сте добре и вие и дечковците,а особено много се радвам на тези,които са с коремчета! Heart Eyes
Ние все още се гледаме,темата за ясла ми е голям страх,че с нашите ревове при разделяне...Не ми се мисли.Алекс изкара миналата седмица един ларингит,но му мина като на юнак.И така.Много целувки на порастналите мартенчета!

# 424
  • София
Я чакайте да зачекна една типично "бебешка" тема, по която скоро не сме говорили  Mr. Green Днес бяхме на гости и в един прекрасен миг не можахме да открием гърне навреме, та се наложи да тестваме една от тези приставки, които се слагат директно на тоалетната чиния. Ами успешен беше тестът  Whistling , та сега събирам мнения от рода стандартни ли са тези приставки, какво да гледам и прочие коментари  Mr. Green

# 425
  • Варна
.....стандартни ли са тези приставки, какво да гледам и прочие коментари  Mr. Green
Определено не са стандартни, защото тази която купих не пасва и много неприятно "ходи" напред-назад. Поръчах я по интернет и дори не ми хрумна, че може да не стане. Втори опит не съм правила, ползваме си гърнето, а седалката в много краен случай.

# 426
  • София
Ние наминахме към магазинчето, в което се държат любезно с нас, казаха, че в сряда ще имат на Бертони. Значи само от опаковката зависи дали ще се навият да ни я сменят, ако не "пасне"... Вашата как беше опакована?

# 427
Ние имаме пеещото гърне  3 в 1 на Фишер Прайз и поставката става и на тукашната тоалетна чиния и на тези в София. На други не съм пробвала. Дано тази на Бертони да ви напасне. Peace

# 428
Имам един въпрос. Децата ви потят ли се, докато спят? Защото Кали се поти - главичката, и се замислям дали не е някакъв проблем? newsm78 Гледам да не я завивам много, по-лекичко я обличам за сън и пак се поти.

# 429
  • под кривата круша
Децата ви потят ли се, докато спят?
В момента не. Много се потеше мин. година докато спеше-около главата винаги имаше мокро петно. Това лято също и беше мокра косичката от време на време, но не както преди. Да не би да е твърде топло в стаята или да са й вповече завивките? Щото ние и една не търпим Whistling

# 430
Имам един въпрос. Децата ви потят ли се, докато спят? Защото Кали се поти - главичката, и се замислям дали не е някакъв проблем? newsm78 Гледам да не я завивам много, по-лекичко я обличам за сън и пак се поти.
Митко почти задължително е потен по главата, а крачетата са му мокри всяка вечер, когато събувам чорапите и пантофите. Случва се през нощта да се оплаква, че му е топло, а на мен ми е страшно студено и все гледам да го завивам и него. Спи с боди и пижамка, много често е отвит напълно, а когато успея да го завия е само с лека (почти лятна) олекотена завивка.

Зеленко, не съм ползвала такава приставка. Ние за сега сме на гърне, а покрай Коледа (бях го забравила) го държах да седи на голямата седалка, но не беше добре.

Петя, дано не се повтаря вече ларингита и да е здрав разбойника!

# 431

Рая се потеше така само лятото в големите жеги. Сега през нощта оставяме парното на 19-20 С, тя спи само с пижамка - лека е, но е с дълъг ръкав и дълги крачоли и я завивам с моята олекотена завивка. Много често се отвива, като и е топло и ако я завия ми казва отчетливо: "не" на сън. Тогава я отвивам и като се успи хубаво я завивам пак, страх ме е да спи съвсем отвита, макар че винаги е топличка, особено стъпалата на крачетата. Peace

# 432
  • София
Баткото ни се потеше - няма лете, няма зима. Особено като по-малък - винаги имаше мокро петно на възглавницата, и то не защото му е топло. С хомеопатията горе-долу овладяхме положението. В смисъл - не е патология, но е присъщо за "неговия" тип.
Приставка за ВЦ имаме съвсем обикновена. Не я ползваме.
Да ви питам нещо - ако обличате на децата грейка под нея какво слагате - само чорапки или чорапогащник?

# 433
  • София
За тип космонавт отдолу слагам чорапогащник и тънка блузка. Но обличам такива само като е студенко или ако има сняг (защото стига дори едно сядане в снега с обикновен панталон и след няколко минути дупето е мокро вече). С чорапки ми се вижда по-рисковано да не се окаже в лудницата гола кожа навън - иначе поне един чорапогащник ще има.

# 434
  • София
Зеленко, и аз така правя, по същите причини, но на една позната д-рката й се скарала - така се изнежвали децата  newsm78 , трябвало само по чорапки.  Rolling Eyes Както и да е, не мисля да го правя. Не мога да си представя, че аз ще съм с чорапогащник, пък детето не. Племенникът ми е друга работа - него и вкъщи го държат с чорапогащник и с два дълги ръкава  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт