Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
 Аз влизам набързо само да ви пожелая весело изкарване на празниците и неповторимо посрещане на новата година  santa2. Дано изживеете вълшебни моменти, за които после с радост и умиление да си припомняте.
 Ние изчезваме при родителите ми и ще се завърнем чак догодина  Mr. Green

`Кафе с мед`, с най-голямо удоволствие ще дойдем и ние на РД на Софи (стига да не се случи нещо непредвидено)

# 76
  • София
 Есме, какъв е този сгъваем кош? Пластмасов ли някакъв и на кой щанд е? И без това търся кош за играчки.
 ТаняТ, хич и не знам къде е Евроленд, но сега ще потърся.
 А и четката с лопатка е добра идея. И без това първо научихме думата "чистя". Голям ми е чистник маймуняка. Grinning
 Утре и без това нямам какво да правя, все ще намеря едно от тези неща.

# 77
  • Варна
Уфф, всичко ще изпозабравя, но колкото -толкова Simple Smile
Тони, мерси, че питаш. Спи малката, но още взима сироп. За сметка на това в яслата са сборна група и тя вече е болна. Та сега това й смущава съня - запушен нос и кашлица. А някой може ли да сподели мнение за противоалергичните, давани при кашлица? Аз съм скептична към всичко, що е антихистамин, но гледам педката всеки път казва да дам, Мънки и тя пише за Ериус? Някой нещо да ме осветли?
Мънки, и вие предколедно  ooooh!  дано бързо минава. Дребната и тя е голяма метачка - по час ми дава, ако докопа метлата, но аз гледам да пестя за най-важните моменти Simple Smile И още по толкова бърше пода с мокра кърпичка. Свежа идея не ми идва в момента  Embarassed
Браво на малката Стела за яслата и бързата адаптация. Голямо момиче! Simple Smile И вирусите така с лекота да ги подмине!
Тони, лек път, дано всичко е наред. Хубаво е, че Рая се е успокоила без намеса, дано е трайно. А за другото, според мен поне, ами не си го слагай чак толкова на сърце. 10 дена не яла, после ще си отяде .... и Ния е така, сигурно и други. Няма да се съсипе гладна. Щом не е нещо вяла, тревожна, съмнителна като поведение - остави я. Те си знаят  Peace  Мое мнение, разбира се.
Шу, ето че има положително развитие при вас. Стискаме всички палци и Боян да се оправи и спокойно да дочакате деня на операцията, а след нея да ни напишеш още по-хубави новини!  Praynig Аз много бих искала да се видим, но уви - на другия край на България съм Simple Smile
Есме, наш'то рева даже аз като стъпя на снега - морски чада, какво да ги правиш Simple Smile

Искам и аз да ви пожелая весели празници, хубави гости и много приятни моменти!  Close-mas: Е, и по един щедър и досетлив  santa2

# 78
Ей, момичета колко ми липсвахте! Аз бях на саМаториума при мама и татко Laughing , е верно че със дзверо , но пък те го гледаха  непрекъснато , а аз така си спах и ядох , чееееее  Joy!
Днес обаче нямаше накъде и се прибрах благополучно , а кво беше по околовръстното малииииииииии ooooh!, от Овча купел до нас за 1.30мин.

Преди малко се върнахме от  Коледния шопинг в Джамбо , Метро  и Спорт Депо!
Мънки, начи се скъсах от смях като те четох! Ние сме  с точно такъв темперамент като вашия и бях решила да не купувам играчки  ама  мъжо предаде  фронта с едно бъги, но пък друго исках да ти кажа- взехме на Теди за подарък, една пластмасова масичка с две столчета(уникално сладки , пък и отгоре таблата се преобръща и вътре в масичката може да си слагаш разни неща, доста е големичка, струва 60лв от Джамбо)  и такова килимче пъзел. Ама такава игра ти казвам не е истина, не мога да го сложа да спи ти казвам. То носи тея столчета насам натам, носи масата напред назад , качва столовете където ти дойде на ума и така 2 часа Laughing, после почна да реди килимчето , то пък е за 10 лв. - вади от него фигурките бута ги кое в неговата , кое в чужда дупка  ама така си игра!  Laughing Радост в къщи, на ли нашето дете не гледа ни бебешкия канал , ни диснита , ни никви работи , не се заиграва хич , та сега направо това си беше  #Crazy.
Ааааа купихме си и кукла(гледах да е синичка)  Embarassed и я кръстихме Тео, обувахме и чорапи , абе смях!

Прегръщам ви всички и ви желая весели празници, исках още да пиша ама  прочетох само малко назад, та айде утре!

# 79
  • София
Бухте, Ериуса е бая силно и никак не безвредно лекарство, та е хубаво да се дава само в краен случай. Аз го давам, защото докторката ме уплаши с некъв спазъм, а и нали лежахме в болница от някаква алергия, дето не се разбра от какво е, та така. Иначе, калциевият глюконат е по-безвреден, ако изобщо може да има безвредно лекарство.

# 80
  • под кривата круша
Мънки, не е пластмасово, мрежесто е-такова: http://landofroses.net/upload/6713a_thumb.jpg. Не изглежда никак здраво ама колкото издаяни, даже още едно ще взема, че ми харесва, че е прозрачно. На щанда където са кошовете за пране и за играчки-едни невзрачни цветни кръгчета, тук имаше разпънато та ми привлече вниманието. Имахме сгъваемо куче, ама изхвръкна една тел-много твърда, не можах да я огъна или отрежа и кучето отиде на боклука.
И аз пожелавам бързо да оздравяват болничките и да изкараме весели и спокойни празници!

# 81
  • Варна
Мерси, Мънки. Ериуса го знам, че е силен - аз го пих на времето. На мен Ксизал ми даде лекарката за дребка. Но при всяка кашлица ми го подбутва, та се питах защо  newsm78  И не е ли малко прекалено. Може пък точно от някакви спазми да ги е страх. Тя като чу Ния как сухо и издълбоко се закашля и тогава каза да и дам И противоалергично някакво, иначе каза, че е ОК и няма нужда от лекарства - вит Ц, имуностимулиращи, чайчета. Това ми беше чудно - защо все ми бута противоалергични и дали не бъркам като не я слушам.

# 82
Ха здравейте, аз да се включа малко преди лягане. За играчките - нашият човек най-много в момента се заиграва с едно па-па кащо пате на колела, ей със ставането го търси и само го бута насам натам. И понеже е пластмасово обича по неравни повърхности да го прави - колкото повече шум вдига, толкова по-добре Crazy. Другата му занимавка е да се мушка под спалнята и да вади каквото си намери, даже нарочно хвърля топки там, за да трябва да ги вади, а и топките - на това дете му дай един басейн с топки и мога и един час да не го видя и чуя Whistling
Сега ще видим колко сме му нацелили подаръците - взела съм му бебешки лаптоп, аквадудъл (който още не е пристигнал) и един самолет от серията на Литъл пипъл от Фишър прайс, също и едно от тези гумените животни за яздене. Ако поне с едно от нещата се заиграва истински много ще се радвам. А ако знаете колко нови играчки съм прибрала така в гардероба, просто защото знам, че хич и няма да ги отрази ooooh!. Както и да е

Болничките много бързо да се оправят, че празници идват Hug
Ние чак преди малко украсихме елхата тук - едно живо дръвче в саксия, което се надяваме да оживее и да можем после да засадим. До преди малко си играх и на труд и техника - опаковах за първи път сама подаръците (това защото се ядосах, че тук в Плевен по това време за една опаковка се чака поне по час)
Ние след Коледа ще идваме към София, даже и Нова година мислим там да посрещаме, така че можем да измислим някаква срещичка  Hug

Пожелавам ви на вас и семействата ви весела Коледа Hug

# 83
Шу, много стиснати палци за малката бонбонка, а и Боян да се оправя бързо. Всико ще е наред!

Мънки, аз също много се смях за допинга, да се оправяте бързо.

Ние сме в една серия от болест в болест и вече нямам грам сили. От днес и двамата с Ники сме на Аугментин с ушни инфекции и аз му дръпнах един предколеден рев за първия антибиотик на Ники. А и не само - на мен също ми писна да съм болна вече два месеца... Най-вероятно ще си изкараме у дома с Ники двамцата и Бъдни вечер, и Коледа, защото и в двата броя родители, където караме Бъдни вечер (свекърва ми) и Коледа (майка ми) ще има дечица, които потенциално можем да заразим. Мъжът ми иска всички да си седим, за да сме заедно, но на мен сърце не ми дава да лиша и Гого от празничното настроение и суетня около подаръците в бабите, играта с братовчедите... И ги карам поне те да отидат, че нямам и сили да се приготвям в къщи с нищо. Изобщо, страхотен празничен дух! Айде оплаках се по случай Коледа...

Кафе с мед, по описаните причини не мога изобщо да потвърдя за 4-ти, колкото и да имам желание да дойдем.

# 84
  • Варна
СЗА, мила, много съжалявам за промяната на плановете ви в последния момент! Разбирам те, но в крайна сметка това е една вечер, а и Ники още не разбира...Важното е бързо да оздравявате! Hug Както и всички други подсмърчащи и накашлящи коледарчета! Heart Eyes
Аз влизам също да обявя, че изчезвам при нашите до началото на януари и да ви пожелая весели празници! Ще ми липсвате!

# 85
  • София
СЗА, ако това ще те успокои и нашата Бъдни вечер се очертава да е "прекрасна". Баткото ни за пореден път е с анулиран полет и чукам на дърво да е читаво времето, за да си дойде с полета в 22 часа довечера. Така че сега ще пращам останалата фамилия със сестрите ми към майка ми, а ние с него ще се опитаме да се класираме да пристигнем преди 24 часа. Та, в най-добрия случай ще караме Бъдни вечер по пътищата. На Илия вече за трети път му изписват антибиотик, но аз не му го давам и го лекувам с всичко друго. Страх ме е да не е алергичен баш към него. Обаче, ако нямате такива проблеми, не е чак такава трагедия антибиотика, пък и ушите са си деликатна област и с тях трябва много да се внимава. Дъщеря ми изпи първия на месеци като беше, защото прихвана нещо от батко си, но сега си е много здраво дете (да чукам на дърво)

# 86
Мънки, дано баткото ви си дойде. Hug Аз като гледам ние сме с нов сняг от тази нощ още 20 см. Дано в Германия е малко, но тук положението е зле и продължава да вали. Sad Уж утре и други ден го дават да не вали, но ще откача, ако отменят и нашия полет в неделя.
Момичета, който чете , стиснете едни палци да се приберем, че ако си пропусна часа за ФМ и сигурно няма да доживея до НГ. Cry

Шу, чудесни новини. Все така да се похвалваш и занапред. Peace

Бухта, радвам се и за Ния. Дано и кашлицата да и мине скоро, без много притеснения за теб. Hug

СЗА, и за вас се натъжих като те прочетох. Много прегръдки за теб и Ники. Hug Оздравявайте и за Новата година да си обиколите близките, пък ако и ние пристигнем да успеем да се видим. Peace

И аз ви пожелавам хубави празници, че ще се постарая да наготвя поне нещата, които правим за Бъдни вечер днес. Дано успея да пиша пак.

# 87

В навечерието на Коледа, искам да пожелая да са ни живи и здрави децата, ние също и покрай нас всички други. Да сме все така щастливи с тях, всеки ден да откриваме по нещо ново, да имаме много положителни емоции и радости.
На бременните ни мамита- живи и здрави бебета.
На татковците ни- да ни слушат повече и да ни правят много щастливи.

Весело изкарване!!!

# 88
Весела Коледа на големи, малки и още по-малки! На всички ви желая много любов и хармония през празниците!  Hug
Тоби ми се разболя, вдигна 39 и гледа жално с едни огромни водни и тъжни очи. Надявам се да не е сериозно и бързо да му мине.
На всички болни пожелавам да се оправят бързо, и баткото на Мънки да успее да се прибере.

# 89
Влизам набързо да пожелая

ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МАМЧЕТА И ДЕЧИЦА!!!  Hug  Hug  Hug

Много усмивки и веселие!

Общи условия

Активация на акаунт