Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 360
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Честито Рождество Христово!!!
Много сбъднати мечти, радости и весели моменти!!!И много, много ЗДРАВЕ!!!

http://greetings.icq.com/greetings/cards/8974/

# 91
Честита Коледа! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!!!

Днес тук има малко слънце и се надявам утре да се приберем - дано!

# 92
Весела коледа, момичета!
Какви са тези лоши предколедни новини? наистина се надявам най-късно до края на годината да си заминат всички болести и ядове, защото и аз мисля, че най-важно е да сме здрави! Напоследък само за това се моля и ви го пожелавам от сърце!
Шу, СЗА, Мънки, Поли, Окич Hug
За срещата на рождения ден на София, за мен също не е удобно, че съм на работа на 04.01, а и май не ми е толкова удобно да отида на рожден ден, без да познавам толкова добре празнуващите. Затова предлагам, ако искате да направим среща на 03.01 - преди обяд или в ранния следобяд, може да бъде в някой от моловете, има и подходящи кафенета, има и детски кът.... newsm78
Тони, стискам палци да пътувате нормално и да пристигнете на време! Praynig

# 93
  • София
от нас!  Grinning Бъдете здрави и щастливи!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 94
Весела Коледа и от нас!!!!От много време не съм писала Blush Много нещта се случиха в последните 2 месеца при нас.Къде хубави и не толкоз хбави.Радост е с бронхит и не и минава колко лекарства и в болницата се неоправи. ooooh!.Още не се е оправила.Но има и хубави неща където ни се случиха аз съм preggo в 2месец и полувина.Снощи празнувахме при свеки и тази вечер сме тук и на Нова Година ще сме пак.Поздрави на всички именици да сте най-вече  здрави.  bouquet Весело изкарване на всички Hug

# 95
  • София - Рим и обратно
Весела Коледа на всички! Много здраве, радости и благоденствие във всички семейства  bouquet
Elwing, страхотна снимка!!! Heart Eyes

# 96
Веси, честито! Хубава и безпроблемна бременност и здраво бебче като му дойде времето! Peace

Васида, ако успеем утре да си дойдем може да се видим и на 3.01. Ние от 10 до 11 сме на зъболекар, но през другото време сме ОК за среща. Peace

И на 3 и на 4 ще е супер да се видим. Laughing

Снимките и на Елия и на Алекс са прекрасни!

# 97
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!
 Нека бъде изпълнена с много празнично настроение, споделена с любими хора, да сбъдне на всекиму най-съкровенните желания и донесе много топлина, щастие и светлина...

# 98
Здравейте,
Весела Коледа отново.

Веси- честито ново бебе, леко бременнене.

Не събрахме толкова подаръци, че клубче мога да отворя.
Хайде  Hug

# 99
Весела Коледа и от нас!
Стискаме палци, Тони Ст днес да излети, ама много!
Веси, леко бременеене!
Кафе с Мед, ние пристигаме на 4и към обяд, ако е привечер партито, с кеф ще дойдем!

Бухта, антихистамина, който е ОК за тази възраст е Зиртек, даже ако си фен на нещо още по-леко - Фенистил! Еуриуса е много силен, чак след 4 годинки става! Не толкова лош и Фенистила и Зиртека, даже нашата хомеопатка си "затваря" очите за него Simple Smile.
Колкото до калциевия глюконат - момичета - не давайте вече! Той е мощен антихистамин с витамин ц и даже в болницата го използват при алергични шокове, защото е много ефективен и се комбинира лесно с други лекарства, но това си е само в спешно отделение.
Ставаше и докато бяха бебовци дечицата, заради нуждата от калции и меки кости и т.н. Иначе калция се отлага по костите и хич не е препоръчително. Ако искате да четете повече, има теми дето е писъл Бърди (лекар) и много пише в темите за ваксините! Той е писал подробно и аз съм дискутиарала с нашата педиатърка много! Та сме го пили до една годинка много, но вече НЕ!

Нали питахте за Мултиплай! Регистрирайте се в www.multiply.com и после ми драснете тук http://radmila99.multiply.com/ един ред в книгата за гости да ви пратя покана за групата! Така всички качени снимки там ще са видими!
Елвинг, сега не мога да кача снимки, че с тоя интернет в Австрия дето го имаме съм за никъде - толкова е бавен! Но като се върна с удоволствие ще ти обясня как да качваш снимки и ако искаш ще ги кача ако ми ги пратиш по скайп!

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 14:58 от Rila

# 100
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!!!!! Жива и здрава да си и весело изкарване!!!!!!!!!

Ние също не се разминахме с премеждия точно на Бъдни вечер  Crazy Никол може цяла година да не боледува и ако има нещо да се оправя на крак, но понеже е Бъдни вечер и са 3 почивни дни, реши да ни спретне една невероятна кашлица със спазъм  Sad От 23ч. до към 1 ч. през нощта не е спряла да кашля милата, та татко и търча по нощите да търси отворена аптека за Вентолин. Винаги съм имама вкъщи, но скоро го хвърлих, че му беше изтекъл срока, а и тя от 5-6 години не беше правила спазъм и реших, че го е израстнала. Преди това обаче я бях натъпкала с въпросния Калциев глюконат и сироп Бронхикум и явно Вентолинът и дойде в повечко, та като започна да повръща това дете в леглото, няма да ви казвам какво мазало настана. Та по нощите сме размествали мебели, че то между леглото и стената точно нацели  Crazy, баща и трябваше да разковава перваза, че няма чистене. До 2 ч. съм оправяла легла, перални...няма да ви раправям колко весело си изкарахме празника  Crazy На др. ден си беше ок детето.Още кашля, ама утре ще я водя при педи да видим дали ще се наложи АБ, че май натам вървят нещата. Слава Богу София е добре поне.
Оказа се, че каката повече се забавлява с подаръците на малката, голямо рисуване пада с Аква Дудъла ( от който София не е чак толкова впечатлена, както се надявах) и с пингвините, които вече предизвикаха голям фурор ( което пък аз не очаквах).А София повече налита на куфарчето с гримове на кака си  Mr. Green.Предложих им да си ги разменят  Laughing

Мънки, кажи какво стана с вашият батко?Успя ли да пристигне навреме?

Шу, стискам палци за вас и вярвам, че всичко ще бъде наред!!!Кога беше датата за операцията?Само ти и Яна ли ще пътувате?Сигурно си писала, но нямам спомен.
Дано и Тони да са пристигнали успешно и времето да е с тях!Както и Кафе с мед, нали и  те май днес пристигат!

П.с. Аз май не е зле вече да си сменя морския аватар  Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 16:03 от *Nikita*

# 101
Благодаря ви, момичета, че ни мислите! Hug Hug Hug

Тръгваме след малко за летището...времето е с нас - има слънце и снега се топи, та се надявам всичко да е наред. И...пазете се срещи с дечковци - идваме. Grinning Айде, живи и здрави ще пиша от София.

Добро настроение, честит ти празник и на теб - здраве, усмивки и хубави мигове...

Никита, добре, че Никол е добре вече...пък чистенето и прането - с това да се мине... Дано повече нямате подобни притеснения. Hug

# 102
  • София
ЧРД и тук на Добро настроение!   bouquet Много хубави емоции, здраве и любов!  Simple Smile
Никита, ужас направо Confused да не е повърнала от кашлянето? Нашият батко така се е случвало да прави... Дано вече всичко е наред!  Praynig
Тони, лек път!  Hug
За срещите - ще се радвам да се видим, стига да сме здрави. Аз не разбрах от колко часа е рд на 4.01?  Blush Доста ни е далече, няма и да има кой да ни докара, но все пак...може и да измислим нещо...
Шу, за вашия рд не е ли много рано още?  Rolling Eyes
Веси Петровска, честита бременност и на теб!   bouquet Лека и безпроблемна, пък после едно сладко бебче!  Simple Smile

# 103
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания!!! Hug
Почерпете се за мое здраве -

# 104
  • София
Никита, прибра се батето в 23,15 ч. на 24-ти. Докато отидем при родата, стана 2 часа, ама важното е, че е тук момчето вече.
Явно има вирус, който предизвиква такива спазми, защото и с Илия нещата бяха подобни. Сега вече се пооправя.
 Девойки, не знам как беше при вас времето, но в Правец вчера сигурно беше поне 20 градуса. Нашият нудист веднага използва случая да се съблече гол навън. Днес също се карахме сума време, докато се облече. Разбирам свободолюбието му, ама чат-пат трябва да се облече човек.
Добро настроение, жива и здрава да си! Все така да се обичате вкъщи и да те радва мъникът!

Общи условия

Активация на акаунт