Много сбъднати мечти, радости и весели моменти!!!И много, много ЗДРАВЕ!!!
http://greetings.icq.com/greetings/cards/8974/

Много нещта се случиха в последните 2 месеца при нас.Къде хубави и не толкоз хбави.Радост е с бронхит и не и минава колко лекарства и в болницата се неоправи.
.Още не се е оправила.Но има и хубави неща където ни се случиха аз съм
в 2месец и полувина.Снощи празнувахме при свеки и тази вечер сме тук и на Нова Година ще сме пак.Поздрави на всички именици да сте най-вече здрави.
Весело изкарване на всички

.
Никол може цяла година да не боледува и ако има нещо да се оправя на крак, но понеже е Бъдни вечер и са 3 почивни дни, реши да ни спретне една невероятна кашлица със спазъм
От 23ч. до към 1 ч. през нощта не е спряла да кашля милата, та татко и търча по нощите да търси отворена аптека за Вентолин. Винаги съм имама вкъщи, но скоро го хвърлих, че му беше изтекъл срока, а и тя от 5-6 години не беше правила спазъм и реших, че го е израстнала. Преди това обаче я бях натъпкала с въпросния Калциев глюконат и сироп Бронхикум и явно Вентолинът и дойде в повечко, та като започна да повръща това дете в леглото, няма да ви казвам какво мазало настана. Та по нощите сме размествали мебели, че то между леглото и стената точно нацели
, баща и трябваше да разковава перваза, че няма чистене. До 2 ч. съм оправяла легла, перални...няма да ви раправям колко весело си изкарахме празника
На др. ден си беше ок детето.Още кашля, ама утре ще я водя при педи да видим дали ще се наложи АБ, че май натам вървят нещата. Слава Богу София е добре поне.

Айде, живи и здрави ще пиша от София.
Много хубави емоции, здраве и любов! 

Доста ни е далече, няма и да има кой да ни докара, но все пак...може и да измислим нещо...
Лека и безпроблемна, пък после едно сладко бебче!