Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 402
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Първо да благодаря на всички за милите пожелания за моята рожденничка.Немога да повярвам,че имам толкова голямо дете.Съвсем ясно си спомням как ми я показаха и ми дадоха да я целуна.
Да..........,спомени .А вече е голяма и ми развива теории за живота и любовта.Simple Smile)))))))))))

ГЪРНЕТО,.........още не сме и започали,надявам се това лято да се получи .Дано и той както Яна да се справи бързо и лесно.
Гледам готвите,на мен това лято ми мина мерака за готвене и не готвя.Опитвам се да си го върна,бях добра кулонарка.ннннно нещо се повредих.Добре, че свеки ми влезе в положението и ме разбира ,та сега милата тя ни изхранва,готви супи,манджи идр.
Когато не успее и аз приготвям туй онуй но не е като преди,няма ми я музата.. Sad

# 481
Привет!
Нещо все не смогвам да пиша...докато прочета и София се събудила.
Ние също излизаме абсолютно всеки ден.За съжаление не успяваме по 2 пъти, защото поспаланите стават в 10.30-11 ч. сътрин (майка им и тя не остава по-назад) и към 13ч. вече сме готови за разходка, но пък седим повечко, по час и половина-два. Голямо пързаляне пада с шейната и с лопатата - имаме си страхотно хълмче в парка.
За сега сме здрави, сега и на двете им давам Ескимо и клеева тинктура, правя фрешове от портокал всеки ден, задължителни разходки и се надявам да се опазим.Никол е в грипна ваканция, а тази седмица я спрях и от танци.
Уффф, събуди се...щях да питам Цветка - какво е "кебеси" и "океси" ?Бързо да се оправя разбойника!
Набързо само да кажа - с гърнето имаме напредък, не е акала в памперса от миналото лято и все по-често си казва и за пишкането.Нооооо...с бибата пък май ние ще сме последни като гледам.Все по-пристрастена е и няма скоро да я махнем.Насила не мисля и да пробвам - ще чакам момента просто.
Шях и друго да пиша, но не става.

# 482
  • Стара Загора
Здравейте. Все се каня да пиша и все не успявам. Иначе ви чета. Ще ми се много неща да напиша, но от извесно време такава глава ме боли, че нищо не ми се прави. И от нищо не ми минава.  Иде ми да се засиля към някоя стена.....
За грипа моите деца имат сложена противогрипна ваксина още октомври месец.
За гърнето - не си давам зор защото няма смисъл - не иска да ака в него и това е. Иначе за пишкането си пишка вътре и на малкото и на голямото. В яслата ще я научат - няма да остане ненаучена. Биберона сме го махнали още в началото на октомври без проблем!
Другата седмица ще правим изследванията за ясла и на 14.02 живот и здраве тръгваме. Сега се стягаме за рожденния ден, че и тя пиклата с притенции още от сега. Тортата искала да е с Мики Маус и сама казва кой да дойдел на рожденния й ден.
Понеже не съм писала доста време искам да поздравя всички които са имали поводи да празнуват. Бъдете живи и здрави и много обичани!!!
 Hug Hug Hug

# 483
Я кажете мислили ли сте за подаръци за рождения ден? Аз нещо си поизчерпах идеите с новогодишните и сега се чудя какво ще е ...

# 484
  • София
За подаръци не съм мислила, но тортата и при нас най-вероятно ще е с Мики Маус - много му се радва.  Crazy Или пък с някой слон - това са му любимите животни  Simple Smile
Никита, почти съм сигурна, че съм питала същото нещо и миналата година, но - ние в един град ли живеем?  Shocked Rolling Eyes Моят мах на това време навън е 1ч, а ти говориш за 2... как издържате? И в колко заспива после София? Алекс към 13ч вече мрънка...
Цветка, много  Hug за геройчето!
Роси, и на вас двечките също много  Hug Hug Успех с новото начало! И никакви болести при никой вече!  Praynig

# 485
Елвинг - питала си, да, помня  Grinning Ами София заспива към 15.30 някъде, а вчера и днес към 15.50 даже, ама тя не спи много, по час, час и нещо най-много.Ама като стане в 10.30 и няма как по-рано да и се доспи, ако не излезнем пък съвсем не знам кога ще заспи. Иначе като качим хълма няколко пъти и даже горещо ни става, та студа много не го усещаме.Екипираме се хубаво и така. Ако няма и вятър е даже приятно.
За тортата, като я питам с каква картинка иска да е - казва бама, т.е голяма  Mr. Green И тортата трябва да е "бама".За подарък хич си нямам идея... Thinking Нищо специално не и трябва...ще се радвам да чуя за идеи.
Роска, все не успявам да ти пиша специално - големи прегръдки и за двете ви и бързо да се оправяте!  Hug Аз за това ще изчакам с пускането на детско заведение.
София преди малко изяви желание да яде сама за пръв път - мляко с корн флейкс и се справя доста успешно, за мое изумление, че сме доста назад в това отношение, ама и аз за по-бързо да я нахраня и не настоявам(което отчитам като грешка).

# 486
Elwing, ама то не си струва за няма и час цялото обличане Simple Smile И ние седим поне час и половина. Е, ако духа много вятър и е студено може да се приберем и набързо, но ако няма вятър наистина е приятно стига да си добре екипиран. Честно казано с апреските на краката не усещам грам студ, независимо как съм облечена нагоре. Днес седяхме час и половина че и повече навън, пък то било най-студения ден Simple Smile, но разбрахме чак от новините.

Ние излизаме обикновено към 11.30-12.00 най-късно, че Ники към 13.30-14.00 огладнява и му се доспива. Ако е станал по-рано, ледам още по-рано да се излезе ил ипоне д асе приберем към 12.30, че ако му се доспи става много кисел и понякога не иска да обядва. В неделя примерно от закуска яде чак на вечеря после Simple Smile

Нашата торта отсега се знае, че ще е на Макуин Simple Smile

Подарък съм му измислила - тротинетка Simple Smile От бабите - пари, за да му купим следващия модел на Пукито за лятото. От гостите - ако някой пита, ще мисля, иначе кой каквото донесе...

# 487
И ние излизаме по 2 пъти на ден. Сутрин, обикновено между 11 и 12:30 и след обед след като се наспи Рая за около час, защото бързо се стъмва още и гледам към 6 вече да сме в къщи. Вярно, че тези дни е по-топло, но и на -8 сме били на вън за по час.

Цвети, хубаво че се е разминало с малкото. Hug Целувки за малкия герой.

Elwing, мислим за име - да. Не мисля, че ще е кръстен на някой конкретно, но така ще се получи - просто името ни харесва. Сигурното за сега е, че му викаме Кирчо  Laughing Защото по термин трябва да се роди на 24 май. Mr. Green

Роси, браво на Стелка за памперса. Hug

Слънце, къде се скри?! Онзи ден се присетих за теб. Радвам се, че сте добре. Hug

За торта - още не сме мислили, то и тук няма и голям избор де....помня миналата година какъв кошмар беше докато намерим поне някаква по-хубава торта. ooooh! Аз пък днес харесах тоалета на Рая РД и утре ще го пакажа на тати и ще го вземем. За подарък - решила съм да и вземем някакъв музикален инструмент. Тя има китара за Коледа от кръстниците ѝ, но остана в София, а тя прояви голям интерес. Гледах много приятни детски системи за музика, та сигурно ще е това.

# 488
  • София
Ако няма вятър е поносимо наистина. Но при нас рядко е тихо  Tired Рекордът тази зима ни е 4ч навън с баткото  Crazy , тогава нямаше вятър и имаше слънце - чудно беше. С двамата толкова няма как да изкараме. А за Т - и на мен не ми изглеждат чак толкова ниски, особено като има слънце. Сигурно сутрин е много студено, но и ние не излизаме преди 11.30-12ч. Въпросът при нас е, че Алекс просто не иска да излиза и понякога се отказвам да се боря с него. Не знам от инат ли е, но някой път сигурно целият блок разбира, че се обличаме.  Tired

# 489
  • София
Подаръкът ни ще е триколка от бабите, роли, кукла- бебе (негър), което не беше планирано, ама този Ла редут... И ако имат желание приятелите, мисля една кутия за играчки да измислим от някъде- по- точно сандък.
 То повечето от вас си ги имат тези неща и едва ли ще съм полезна, ама да си кажа.
Тортата- съмнявате ли се -с най- големия идол- Пепа. Взела съм едни дребни фигурки, на героите от филмчетата,  които ще сложа отгоре и после направо ще ги раздам на децата за споимен. Чудя се дали да не я направя аз - то няма да е нещо сложно. Някакви нови рецепти? Мисля си нещо с банани...
Ох, СЗА, как от новините разбрахте -беше си 'ледено студено'!
Ааа-тези тортички в Цар лъв много ми харесаха. Как вървят цените и какви са вътре?
Слънце, защо така го закъсА с главата- зъби провери ли, очи...
А замислих се онзи ден- всички бременелки ли са с момчета?

# 490
.щях да питам Цветка - какво е "кебеси" и "океси" ?

Mr. Green това малко по нашенски. Как да ти го опиша - като се качи на стола не застава като послушните деца, седнали с крака висящи надолу и дупе седнало на стола, ами нашия хубавец стъпва с крака на седалката и се опира с лакти на масата или на облегалката на самия стол и се люлее. Crazy
За щастие сега му няма нищо и цял ден беснее и деве вкъщи.

За рождения ден за подаръци пак ще кажем на гостите пари да му дават, а те така или иначе ще купят по дребна играчка, поне ще имам време да измисля какво да му купим по-голямо.
   А за тортата съм се надъхала да я правя отново аз, но този път по-засукана с покритие от фондан. И тук да благодаря за съветите на Вероники  Hug Но пък ударих на камък, не мога да намеря сладкарска боя или боя за яйца  в наше село. В кауфлнд няма, тука из кварталните м-ни също няма, само червена боя за яйца намерих, но пак е нещо....Мислех сега з а14 февруари да е първата проба, та да не оплескам нещата за рождения ден

# 491
Окич, миналата година поръчвах за РД на Гого и беше 4 лв на парче, което се брои за двама души. Гого имаше много гости и тортата беше голяма и излезе скъпа. Но сега мисля да поръчам 10-тина парчета.

# 492
Здравейте момичета.

Поли аз най закъснях, но да ти е жива и здрава прекрасната принцеса.

Ние сме много на зад с гърнето, както и с бибата и много се радвам на постиженията на дечковците, но при нас въобще не е на дневен ред.

СЗА и ние ще сме там, искам пак да попитам Вероноки за подробностите и ще ви поканя всички официално!!! Просто забравих от колко часа беше Embarassed

Аз съм много зле с психиката напоследък. Имах притеснения, защото ми закъсня, но за щастие дойде. Мъж ми ме успокояваше че е от стреса, но понеже другите хора като са влюбени или под стрес нямат апетит и им закъснява а аз все съм гладна и все съм в мен...ис и много се бях шашнала. Боян също ме побърква, няма нещо което да кажа и да се направи, трябва да кресна за да станат нещата.

Иначе днес бяхме уж за смяна на превръзката, но..... те я свалиха изцяло. Ръчичката изглежда по-добре, пръстчетата наистина са по-големи, почти напълно е заздравяло всичко. Белега под мишницата не се забелязва изобщо, Тя милата много плака, след това не и хареса ръката и само ми я показваше и мрънкаше, все още си я държи все едно е вързана, но си мисля че ще свикне. Точно когато сестрата ни каза че можем да си ходим, се появи доктора и шефката на клиниката. Искат да оперират март или април. искат да присаждат кост и да слагат пиронче. Дойде ни много изневиделица. Бяхме го говорили, но не за толкова скоро. Направо се разписах да пускат процедурата. Реално ние точно затова обиколихме Европа,но навсякъде ни отказваха присаждане и не го очаквахме, а и толкова скоро....  Мислихме си, че те го правят за доброто на детето, тук не е катов БГ да ги интересуват пари или да имат липса на пациенти, затова си мислим че са го мислили само за детето. Това обаче ни натовари много и  направо ни стресна. Дано всичко е ок, защото аз наистина съм в голям шок, не очаквах да се срина така, плаче ми се непрекъснато, настроението ми ту е горе ту долу, направо съм нетърпима.

Стига съм ви занимавала, когато уточним подробностите, ще пиша да ви поканя на РД на детето, за да мога да уточня бройка и наистина да и направим хубав купон, защото малкото ми пищящо злато го заслужава.

Лека вечер на всички Hug

P.S. Бухте честити сини гащи Hug

# 493
  • София
ШуHug Hug Hug

Поли+
, честито на патеричка и от мен  Hug

# 494
  • София
Шу, наистина много ви се е събрало! Hug  Hug за двечките! Значи все пак решихте да оперирате, така ли? А пирончето временно или за постоянно ще е? Стискам палци!  Praynig
Цветка, аз "океси" съм го чувала от бабите ми, равно на нещо като "виси"   Crazy Laughing За тортата - като бях малка веднъж се изприщих от купешка, чийто крем се оказа оцветен с боя за яйца.  Crazy От цялото сем. само при мен имаше реакция и помня, че баща ми ходи да пита какво са й слагали. Та, сложната ми мисъл  Mr. Green беше, че уж са безвредни, но имай едно на ум  Peace

Общи условия

Активация на акаунт