Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 391
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Шу, не сме с кола, а със самолет и билетите вече са купени Sad

# 541
Шу, не сме с кола, а със самолет и билетите вече са купени Sad

Оффф жалко че се замотах и не казах по-рано, много ме е яд Rolling Eyes

# 542
  • София
Аа, аз не съм правила никакви настройки, с Explorer съм и пак не ги виждам  Simple Smile
Окич, точно утре планирах да ходим в люлинския куклен театър  Rolling Eyes , дано Алекс има търпение. Предния път издържа 1ч, направо не можах да повярвам, дано и утре да седи мирно и не се уплаши нещо, защото ще е Червената шапчица и подозирам, че вълкът може да го стресне.  Crazy
Шу, аз не смея нищо да казвам, че не знам дали ще сме здрави.  Embarassed Иначе много мило, че каниш всички  Hug

# 543
  • Стара Загора
Абе какви са тези салами дето говорите за тях.  newsm78  Аз нищо не виждам. Само една дъга ми излиза като фон на форума!

# 544
Абе какви са тези салами дето говорите за тях.  newsm78  Аз нищо не виждам. Само една дъга ми излиза като фон на форума!

В края на дъгата има едни човечета, а под тях висят саламите на Сачи, които рекламират като "детски". Но не във всеки браузър се виждат.

Ето за щастливците един скрийншот на саламите Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 21:05 от SZA

# 545
  • София
Мерси, СЗА  Grinning , при мен е само дъгата също. А иначе песничката от тази реклама е любима на децата  Crazy

# 546
Здравейте, момичета!Радвам се ,че отново съм в темата.На всички пожелавам приятен, слънчев и усмихнат ден!

# 547
Аа, аз не съм правила никакви настройки, с Explorer съм и пак не ги виждам  Simple Smile

Това е ясно вече.... Мъж ми снощи го мори тоз експлорер и се оказа, че за него програмките не са удачни, защото му отварят сайтове за възрастни и няма спасение, а цялата работа идва от настройките му. Явно вие със Слънцето сте с по-висока защита и затова не го виждате. Лошото е, че при други сайтове също не се виждат някой от джава картинките, затова се оказа, че аз мога да сменя настройките само на този браузерски прозорец, в който е форума. Ама пък не ми работят емотиконите, ама здраве да е...Simple Smile

Като махнат саламите, нали някой ще ми пише да си върна настройките?!

# 548
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!Радвам се ,че отново съм в темата.На всички пожелавам приятен, слънчев и усмихнат ден!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 549
  • София
Бухте, по твоя въпрос, мислила ли си за слинг/кенгуру? Поне в началото, докато Ния осъзнае, че вече не е Господар на разходките  newsm78

# 550
  • Варна
Зеленко, точно ми бръкна в главата! Даже в момента ги гледам като цени - в Ла редут Бейби Бьорн се хваща с код и се намаля на 57 евро. Но точно седя и си мисля как май това ни е спасението Simple Smile  Peace Поне докато таткото се включи след работа да поеме Голем Дзвер, а аз да мога да кърмя малък дзвер.  Peace Само така май мога да се кача и до горе в яслата да я взема (групата им е на 2-ри етаж) и да се разхождаме и евентуално да тичам подире й. Поне яслата и работата на таткото са близо до парка, макар и в двата му края.
Тони, мани го тоз Експлорър!  Mr. Green Аз от години съм пропищяла от него.

# 551
  • София
Ако решиш за слинг (И КЪМ ДРУГИТЕ НИ БРЕМЕННИ МАМИ), от едно коледно парти имам 2 или 3 талона с код за намаление, ей тъй, да не отиват зян  Hug

ЕДИТ: 2 бр. за по 10% В СИЛА ДО УТРЕ (31.01.2011) за тук
1 бр. за 5% при покупка над 50 лв. за тук

Тоз форум вече всичко брои за спам, аман...

# 552
Бухте, на твое място бих инвестирала в обикновен слинг-шал, не повече от 60-70 лв. Всичко различно от слинг шала е, хм, или трудно за наместване, или опасно. Някои модели слингове с халка също са удобни, но на малко фирми. Можеш да поразпиташ в кърмаческия за отзиви...

# 553
Да го зарежа експлорера, Бухта, ама мъж ми не иска друг браузер, че му пречи на програмите за смятане - не ме питай как така, щот не знам... newsm78

Аз този път ще купувам слинг и то точно шал, ама още не съм погледнала тук какви продават. Ако не намеря, ще поръчам да ни вземат от София и онзи магазин на Сан Стефано.

Зеленко, какви са тези кодове?! Я дай повече инфо, моля...

И да се похваля, че сърце юнашко не трае - купихме си днес нови халки. Мъж ми нали си изгуби неговата в морето, а днес бяхме до Антверпени на 60% намаление не можахме да се сдържим.. моята е с истинско диамантче и много му се радвам... е, мъничко е, ама е истинско, а не цирконий... Laughing

# 554
  • София
Зеленко, какви са тези кодове?! Я дай повече инфо, моля...

На Коледното парти на "Естествени идеи" ни раздаваха такива талони. Върху тях е написан код - предполагам, че се изписва някъде при подаване на поръчката. Идеята е, че не е нужно да се представи физически самата хартийка. Ако някой има интерес, на мен слинг скоро май няма да ми трябва... Обаче нали видя, едните талони изтичат утре...
В предния ми пост има линкове към двата сайта (където пише "тук" - не успях директно да ги пусна, че форумът ги брои за спам  Tired)

Общи условия

Активация на акаунт