Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 373
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И Алекс пие много АМ  Rolling Eyes , минахме от Аптамил на Нутрилон, по финансови причини. С него се приспиваме и денем, и вечер, само вика "още" като свърши...  ooooh! Ивайло пи до 2.5г, тогава сам се отказа от раз. А имаше периоди, в които само на него караше и мислех, че ще е много трудно отказването, но...
За обувките - ако не са много ползвани ги преносвят - в смисъл - Алекс от батко си. Не бих казала, че съм очарована от Геокса - имаме два чифта, есенно-пролетни. Уж дишащи, а краката им бяха хем потни, хем студени. Натурино нищо не ми говори като марка  Embarassed На теория съм съгласна с вас, че качеството е важно, но просто не мога да купувам над 100лв обувки за по един сезон. И с караме с КиК предимно.

# 571
  • София
 Здравейте, девойки!
 След две седмици вкъщи моят разбойник тръгна пак на градина. Днес вече е с променен глас, та не знам как ще е. Вече сам си иска "хил-хиу"- ангинхил. Дивее здраво из къщи, но носът му си е все умерено сополив, абе... Чета тук за приказките на децата и ми е някакво много мило такова. Трябва да си ги записва човек тези първи думички.
 За обувките съм съгласна, че е важно да са хубави, но е важно и да се покаже на производителите, че не може едни обувки да струват една минимална заплата. Те съвсем се отнасят понякога в цените Аз взимам и от други деца, стига да не са деформирани..

# 572
  • София
 Тъкмо и аз се чудех тези дни какво да правя обувките. Сестра ми не ги иска, а ми е жал да ги хвърля. Преди от Ники прибирах запазените и Тео ги носи, но сега не виждам смисъл (нали и да се решим на трето, мисля да е момиче  Mr. Green), а и доста място заемат. Не мога да се занимавам с продажби в Продавалник и подобни места. Ще търся някой да ги подаря.
 Аз също не мога да си позволя да дам по 100лв. за обувки и купувам главно Колев, като първо минавам през Аутлета.

# 573
  • София - Рим и обратно

За обувките съм съгласна, че е важно да са хубави, но е важно и да се покаже на производителите, че не може едни обувки да струват една минимална заплата. Те съвсем се отнасят понякога в цените
Да, точно така е, аз също не давам 100 лв за детски обувки, при положение, че ще ги носи един сезон. Но пък дебна намаленията и тогава ги вземам на половин цена или по-малко. Само свекърва ми се изсилва понякога и им носи обувки, чиято цена дори за себе си не бих си позволила.
Вероники, ще ги пазим за внуците Joy

# 574
  • София
Откакто една приятелка, живееща в Лондон му подари на дребния обувки Clarks, съм влюбена в тази марка, или поне в детските им обувки. Последните, с които се сдобих бяха едни маратонки и едни кожени, пролетни, за по 6 и 9 паунда(последни намаления за сезона). Купуваме ги с нея по усет и снимки от мобилния телефон, при тези цени мога да си позволя риска да не му станат, а и има достатъчно други деца покрай нас, на които да ги дам.
Така като гледам, май и аз ще ги пазя за второто... Просто сърце не ми дава да ги хвърля  Confused

АМ давам Нестле Джуниор 1+. Нутрилион-а колко пари е? Че скоростта, с която го пие ме кара да се замислям за нещо по-евтино

# 575
здравеите,

сори за правописа, но съм на фонетика и съм много зле.

за обувките и аз да кажа- взимала съм и ме е яд, защото май така и изкривих крачето. Иначе не съм много съгласна с това, че скъпото е качествено. Купувала съм маратонки от 20 и от 50лв. , а имаме и пантофки за 3лв. Гледам да са и удобни.

Носените - ги давам на приятелката на една позната с момиченце. Пазя 3-4 чифта унисекс.
Хаиде  Hug

# 576
  • София

Вие се шегувате, но свеки пазеше дрехи от таткото за децата  Crazy , и то не много запазени...  Rolling Eyes , че се и цупеше като не ги обличах на баткото. Сега вече свикна с идеята  Simple Smile Дано не ми хрумват такива неща като стана свекърва Crazy Crazy
Животинче, Нутрилона върви към 10-11лв кутията, 400гр. Нестле Джуниър колко е?

# 577
Здравейте момичета.

За млякото, ние не пием АМ от както разбрах че от него има разтройство Crazy, сега е на прясно мляко, но не пие много. Кисело мляко не харесва и прясното трябва винаги или д е с малко ягодово какао или с мед.

Точно днес си мислих, какво да и правя обувките. Днес обиколихме малко магазини, че всичко и умаля и както си бях приготвила 25-30 паунда за едни, взех че и купих 3 чифта за 24 общо Crazyна Кларкс. Иначе Боян ми с криви пети и винаги съм му купувала по-скъпи и кожени обувки, но не и по 100 лв. На Геокс не ми харесват, но от Екото съм доволна.

Аз да питам пак, знам че съм ви досадила ужасно и сигурно не щете да ме виждате, но аз все пак да си кажа , моля който има желание да ни дойде на рд на Яна да ми пише Hug

# 578
  • Варна
Elwing, аз пък хич не се шегувам - моята майка още не е преживяла, че отказах пелените, в които е повивала брат ми и мен. Каквито платове имало едно време ...........  ooooh!   
Обувки досега й купувам или от Редута - маратонки, или от едно магазинче, което зарежда от Делфи - Добрич. Фабриката шие за Примиджи и други известни марки, но и двата й чифта ботуши са по 25-30 лв, кожа и подметка както си трябва. Има някои малко носени, които остават за братчето, по-момичешките модели също са й запазени, но не знам дали някой ще ги иска.
АМ не пие от ....... де да знам. Като я отбих на 1,3 г. давах още малко и после отвикна. И започна с кисело и прясно. Сега си хапва всяка вечер кисело, прясното го позабрави нещо.
Мънки, такава била съдбата на децата по "институции" - все сополиви. Sad  Дребната и тя е с хрема, от която покашля от време на време. Минахме на хомеопатия - да видим. Не била заразна, нищо й няма и според личната, и според хомеопатката. Аз обаче съм много зле. От предния път като ни донесе вирус си се влачех със запушен нос, а днес само съм лежала цял ден с адска хрема, главоболие и дерящо гърло. Ужас! Нея я износих здрава като бик, а номер 2 го съсипах от болести отсега.
Вили, те си се разбират в яслата на свой език, а и едва ли ще е единственият неговорещ. Най-много бързо-бързо да се отприщи и да ти занарежда Simple Smile

# 579
За пазенето на дрешки и аз да кажа  Mr. Green на мен пък ми е толкова мило, че намерих 2 одеалца, които са били на мъжа ми като малък (за протокола: живеем в апартамента, в който са живеели преди свекитата и след смъртта на свекър ми, свекърва ми не понесла и купила нов апартамент, в който сега живее) - ами да ви кажа страхонти са, супер запазени. Именно, защото преди е имало значително по-качествени неща  Peace Едното само го обкантих отстрани, че се беше леко разкъсало, но сега са ок. Толкова мекички. А майка ми пази от мен и сестра ми толкова сладки плетени рокли и сукманчета, че чак ме е яд че нямам девойка, а и сестра ми е с мъжко  Mr. Green
За обувчиците пазя запазените, демек тези, които много малко е носил, другите изхвърлям Peace

# 580
Вие се шегувате, но свеки пазеше дрехи от таткото за децата  Crazy , и то не много запазени...  Rolling Eyes , че се и цупеше като не ги обличах на баткото. Сега вече свикна с идеята  Simple Smile Дано не ми хрумват такива неща като стана свекърва Crazy Crazy
Свеки също пазеше дрехи и корито, но още преди изобщо да забременея изясних, че толкова стари неща на детето си няма да сложа, а имах подкрепа и от зълвата.
От снощи съм в размисъл по отношение на мойта свекърва. Детегледачката един час ми се оплаква от нея - нарекла я двуличница и й вдигнала скандал, защото се разбира с мене и не иска да се караме! Наприказвала й куп дивотии по мой адрес, които не само, че нямат нищо общо с истината, ами са изкривени до неузнаваемост случки от преди сто години. Само за илюстрация: беше се засилила да сади рицин в градинката бред блока (преди 10 години) и аз й казах да не го прави, защото е отровен, семенцата приличат на бобчета и някое дете може да погълне семе и да стане беля, а в блока има доста деца. Тя не искаше да повярва и се наложи да обяснявам как писателят Г.Марков е отровен точно с рицин и как точно преди седмица по новините казаха за някакви пакистанци, които хванали в Лондон с рицин в апартамента и ги арестували без допълнителни въпроси. Мислех, че с това сме приключили, но след 2-3 години при поредния скандал със сина й, тя извади някакво листче, на което си била записала, че на еди-коя-си дата ние сме казали, че тя иска да ни отрови. В момента и на двамата ни беше трудно да се сетим, но после си спомнихме за прословутия рицин. Тези дни обяснила на детегледачката, как аз още когато съм дошла да живея тук, съм казала, че ще я отровя без тя да разбере  Shocked Shocked Shocked
За съжаление Ицо размисли за ипотечния кредит и пак сме в изходна позиция... Той още не знае з апоследните събития (детегледачката ме помоли да не му казвам, за да не й създавам проблеми с бабата), но мисля дза му кажа без да навлизам в подробности, за да е наясно с моите мотиви за ново жилище.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 13:52 от ТаняТ

# 581
  • Стара Загора
Вие се шегувате, но свеки пазеше дрехи от таткото за децата  Crazy , и то не много запазени...  Rolling Eyes , че се и цупеше като не ги обличах на баткото.

ха ха не е само твоята. Преди 7 години и аз го имах този "дерт"  Laughing

# 582

За обувките съм съгласна, че е важно да са хубави, но е важно и да се покаже на производителите, че не може едни обувки да струват една минимална заплата. Те съвсем се отнасят понякога в цените
Да, точно така е, аз също не давам 100 лв за детски обувки, при положение, че ще ги носи един сезон. Но пък дебна намаленията и тогава ги вземам на половин цена или по-малко. Само свекърва ми се изсилва понякога и им носи обувки, чиято цена дори за себе си не бих си позволила.

Тъкмо щях да напиша, че на Рая всичките обвки са купувани от разпродажбите. Маратонките на Геокс бяха 20 евро, намалени от 65, това само като пример. Яд ме е, че на тази разпродажба не намерихме време от болести да отидем до магазина им и да и взема пролетни обувки, но пък тук в един от магазините има специален щанд на Кларкс и Бакс /май така се казваше другата фирма с много меки и качествени обувки/ и ще измислим нещо от там.

ТаняТ, твоята свекърва държи приза за най-тормозещ  и дразнещ жив организъм... Това с модификациите на част от истината ми е адски неприятно. Дръж здраво фронта и дано се убедите за жилищен кредит скоро.

# 583
Танче твоята свеки безумно прилича на моята баба - тя все още разправя, че ако не била тя да купи апартамент на нашите..че майка ми е ...има 10-20 любовника (майка е на баща ми), като бяхме малки разправяше какви ли не глупости на всичките съседки около нас и тормозът продължи докато майка ми не заяви на баща ми, че баба ми повече не трябва да стъпва в нас. Е тя продължава да ръси какви ли не глупости на всеки, който познава майка ми, но вече майка нито се вижда с нея, а и хората я знаят и хич не й вярват. А на мен какви поразии ми е направила - понеже основно тя ме е гледала години наред ми е промивала мозъка, че нашите не ме обичат, че едва ли не съм осиновена, че обичат само сестра ми (и това защото съм й любима внучка и ме искаше само за себе си) - последствията за мен - липсващи спомени от 1ви, 2ри и 3ти клас и чувства, с които все ще се боря...и още сумати поразии...Жал ми става - тя ни е единствена баба, а е толкова зла и проклета.... Така че Танче моя съвет е - бягайте колкото можете по-надалеч от нея, бъди твърда и си отстоявай правата, все пак това не го правиш само за теб, а и за цялото ви семейство - ще бъдете много по спокойни далеч от нея Hug Peace

И сега едно въпросче - има ли някой желаещ да ми купи една купа с вакуум на Томи Типи и да ми я прати? Ще съм много благодарна за тази помощ, превеждам паричките веднага ако има навити Peace. Че тук от 2 месеца ме лъжат в един магазин, че ще я докарат и вече много им се дразня. А в Рошко доставката е 7 лв  Shocked

# 584
  • София
ТаняТ, адски ти съчувствам! Дано се отделите скоро, сигурно ще се преродиш!

Туй пък какво е  newsm78
За р.д. няма как да пътуваме, а би било прекрасно да се видим... но... Съдба  Cry

За обувките и аз много се чудя. Повечето са на Колев и Колев, на всяко идване до София минаваме през аутлета и нямам забележки. Не са евтини, но от обувки не мисля да пестя. Да си призная, чудех се и аз за Продавалника  Embarassed Има много хора, които купуват носени обувки, колкото и на мен да ми е странно  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт