Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 339
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Много стиснати палци и от мен за Фивър и бебчо! Praynig Praynig Praynig Дано всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig В коя гс е?
Такива гащи съм виждала когато Иво беше бебе, на едно детенце, но не съм питала майката от къде ги е купувала. От вън са като найлонови (така поне ми изглеждаха Embarassed), а отвътре мокрее като се напишка детето.  Иначе с баткото процедирах по начина, който ви писах и са ви препоръчали - оставих го по гащи и бързо-бързо се научи.
Елг, колко й е ХБ? Разбирам те, че ти е притеснено  Rolling Eyes , но и аз мисля, че с Елия няма да имат проблеми.  Hug
Мишел, бързо да се оправя красавицата!  Praynig
Аз съм още с Т, но е хубаво, че нямам апетит, та разчитам да отслабна  Mr. Green

# 691
 Praynig Praynig Praynig за Фивър

# 692
  • Варна
E, ако щете ми вярвайте, но снощи по нощите се присетих за нея и даже погледнах дали няма нещо ново, но последният й пост е от декември някъде.
Не може, не бива, не давам да се случи отново .........  Praynig Praynig Praynig
Фивър, дръж се, мило момиче! И дано всички и всякакви сили помагат до край!  Praynig

# 693
  • Варна
Не може, не бива, не давам да се случи отново .........  Praynig Praynig Praynig
Фивър, дръж се, мило момиче! И дано всички и всякакви сили помагат до край!  Praynig
Този път вече ТРЯБВА всичко да е наред! Преживя толкова много, Фив, заслужаваш този и всеки следващ път, когато пожелаеш, бременността да завърши със съвършено малко същество в ръцете ти. Пожелавам ти го, наистина, няма нещо, което да искам по-силно в този момент. И аз честичко поглеждам профила ти и тайничко се надявах изчезването ти да е свързано с хубави новини  Hug

# 694
  • София
 Не познавам фивър, но и аз се присъединявам към стиснатите палци за нея и за бебчето и Praynig

# 695
Не познавам фивър, но и аз се присъединявам към стиснатите палци за нея и за бебчето и Praynig

Аз също стискам палци всичко да е ОК!

# 696
 Дано всичко е наред с фивър и бебети й! Praynig

Ние бяхме на лекар, каза, че е вирус и не изписа антибиотик. Какъв е тоя вирус, една седмица с температура ще направи - не знам. Гърдите й чисти, гърлото - спокойно, ушите уж и те ок. Ако и утре не е спаднала температурата, понеделник пак сме на лекар. Поне не е висока сега.
 Забелязала съм, че тук хич не бързат с изписването на АБ, за разлика от БГ.

# 697
Вчера прочетох но не ожах да пиша.

Фивър мила, моля се от все сърце всико да се оправи и когато му дойде времето да можеш да гушнеш най прекрасното същество - твоето дете. Наистина дано всичко този път да е със щастлив край!!!!!!!

# 698
  • Ловеч
Здравейте ! Обърках си темата и се зачетох- ето ви тренировъчните гащички
http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/trenirovachni-gashtichki.html?p=2
И много късмет на Фивър Praynig

# 699
Fever,Бог да бди над вас!Сигурна съм,че е така!

# 700
Здравейте,

ЧРД на Яна!
Шу- да ви е жива  здрава, много да ви радва!

ЧРД и на Веселина!!!

Elwing- 106 и е хемаглобина.

Аз сам с Т и хрема. Не знам от напрежение ли е или настивам.

# 701
  • Варна
ЧРД на прекрасната Яна! Да е мнооого здрава, все така красива и истински щастлива! Шу, честит празник, весело прекарване с "наборчетата" и много хубави емоции покрай порастналото ви момиче!...Чакаме снимки Grinning  Hug

# 702
  • София
Здрава и щастлива Яна и спокойна мама до нея! Simple Smile

# 703
  • София
на Яна! Да е все така красива, много здрава, щастлива, обичана! Шу, честит празник! Весело изкарване и от нас!   Hug Heart Eyes   bouquet  
Честит рожден ден и на Веселина!      bouquet  bouquet  bouquet
Новини от Фивър има ли?  Praynig

# 704
Честит рожден ден на хубавата Яна! ШУ, да ти е жива и здрава и все по-хубава да става.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт