Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 343
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Честит рожден ден на сладката Яна, Шу, да ви е жива и здрава и много голяма късметлийка! Успех ви желая на цялото семейство!

Честито и на Веси!

Пожелавам бързо оздравяване на всички болни и бързо адаптиране на всички нови ясленчета.

Слънце, с риск да предизвикам дискусия ще кажа, че за мен воденето на дете с вирусна инфекция в яслата или детската градина е доста безотговорно поведение.

# 721
Тези дни се замислих, как оцелявате всички майки, които си гледат децата след 1 година... Тоя моя калпазанин луди ни направи. И днес всички сме щастливи - и той и ние, че пак е на ясла...

Направо ми вдъхваш сигурност...  Sad  А да видим от май натам как ще се оправям. ooooh!

Мирамар, аз също бях много притеснена, че Рая също отказа да яде докато беше болна. Ама после си рекох, че така тя по-лесно ще се справи с вируса, защото организма не полага усилия да разгражда храната, а хвърля всички сили за борба с болестта... Та, ако Роско пие мляко и други течности не се тревожи. Може да опиташ и плод някакъв - Рая ядеше бабани тогава... и пиеше мляко с мед. Оцеля, а и за седмица неядене беше свалила само 300 гр.

Слънце, честита ви годишнина! Живи и здрави още 100 г. да празнувате.

И аз не бих рискувала да я водя на ясла, но ти си знаеш най-добре.

glafira , дано лесно се отървете от бибата. Hug

И аз гледах снимките на 22 от партито на Яна - много сладки дечицата и много им се радвах - признавам си. Чакам и другите снимки.

И накрая, ама не на последно място - честити празници днес, за който каквото празнува!   bouquet

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 11:59 от Tony_st

# 722
  • София
Май много мами днес имаха годишнина  Simple Smile помня поне още Дез и Вили-ст, освен Слънцето, честито на всички!  Hug  bouquet Както и на влюбените и пийващите!  Grinning
Мирамар, аз също бях много притеснена, че Рая също отказа да яде докато беше болна. Ама после си рекох, че така тя по-лесно ще се справи с вируса, защото организма не полага усилия да разгражда храната, а хвърля всички сили за борба с болестта...
точно така е  Peace

# 723
  • Стара Загора

Слънце, с риск да предизвикам дискусия ще кажа, че за мен воденето на дете с вирусна инфекция в яслата или детската градина е доста безотговорно поведение.

Знам, абсолютно си права но от вчера слетобеда повече Т не сме вдигали. Снощи говорих с личната лекарка по тел. и нейните думи бяха ако през нощта не ми вдигне Т да я водя щом няма други симптоми. Е заведохме се днес слава Богу нищо й няма и се надявам повече да няма.
Но за да си опровергая думите ще кажа само, че ако ми кашляше нямаше да я заведа, а така само на 1 температура - тя от всичко може да е. Може й от кътнииците да ми я е вдигнала.
 Hug Hug Hug

# 724
Здравейте и честит празник!

Слънце- честита годишнина!

Аз съм на работа  Cry Тъпо ми е, скучно искам да си легна.

Елия от 21 е на ясла.

# 725
Здравейте!

Честит Празник на Любовта и на виното!Нека има много любов в сърцата ни и много светлина в душите ни!

# 726
Сутринта се "отбих" набързо в темата, че имах да правя блатове за тортата за РД на Ники, та сега да попиша малко и аз Simple Smile

Да се похваля с първия посетен театър на Ники от вчера! Ходихме на премиерата на Макс и Мориц в Театър Възраждане и постановката много ни хареса и на четиримата. Ники специално се държа страхотно, танцува през повечето време, много пляска, изобщо много му светеха очичките. Баткото също я хареса, но той е вече голям. Аз имах известни (но не големи) притеснения, защото Гого като го водихме за първи път на театър (беше на навършени 3) и си излязохме на 5-тата минута, че се разрева от шума, хората и силната музика. Но Ники не прилича на него в това отношение и бях почти убедена, че ще му хареса. А като видя сцената, искаше да се качи Simple Smile Абе, той ще е на сцена, ама не знам на каква още - засега музиката и танците са фаворит сред изкуствата  Laughing

Аз се нагърбих да пратя торта за РД на Ники (за денят у нас де, за клубчето няма да рискувам да се излагам и съм поръчала). Аз по принцип не съм правила много торти в живота си (Тони, затова и не смея да препоръчвам), затова за мен това е голямо предизвикателство. Дори си правих сама захарния фондан в събота, днес пекох блатовете и оцветих фондана, а утре смятам да я сглобявам и украсявам, за да е на линия за сряда сутрин.

Ние решихме да вземем тротинетката на Пуки за РД на Ники, тъй като играчки има всякакви, а тротинетката на батко му е за по-големи деца. Казали сме му и той само повтаря, че щял да има рожден ден и ще пее "Хепи бъ... ту ю" и ще има подарък тротинетка Simple Smile

В събота беше и на първия си фризьор - баща им ги води и двамата да ги подстригва фризьора на Гого, Ники се е държал добре и има добър резултат от посещението Simple Smile (не помня оплаках ли се, но баба му така му беше офъкала бретона, че ми идеше да я убия - криво и късо, сега щетите са горе-долу заличени).

# 727
Здравейте, честит празник на всички, които празнуват днес - нека любовта винаги сгрява сърцата ви и да ви носи много щастие newsm76.
Елвинг благодаря ти, че си се сетила, за нас с мъжлето тази дата е изпълнена с много сантимент, тъй като преди три години точно на нея той се реши да ми предложи и аз да приема да стана негова съпруга Heart Eyes
Слънце и на теб честита ви годишнина, нищо, че мъжлето ти го няма, сигурна съм, че като се прибере ще отпразнувате всички празници подобаващо Hug. Честита ти и ученичка Rolling Eyes
Честито на порасналите дечица - Симонка, Лора, Яна. Гледах снимки във фейса - толкова са големи вече, кога мина това време Rolling Eyes

Днес Алек напук на празника реши сутринта да ми вдигне кръвното на макс. Ей няма такова чудо - само целенасочено търсеше каква беля да направи ooooh! Много се ядосах, тъй като свекър ми реши да се намеси и да го утрешаваточно когато му се карах и това вече ме извади от равновесие....Тия хора не разбират колко много не ми помагат в това отношение. Вече имам чувството, че отвсякъде съм го изпуснала това дете, толкова е разглезен, знае че ако при някой номерът му не мине, то при другия ще успее...И съм решила с риск много да се скараме с родата да проведа един много сериозен разговор с всички....Просто това е нашето дете, ние трябва да го възпитаваме....ох, оплаках ви се. Иначе той от известно време се е кротнал, но като има такива дни направо откачам....

Иначе аз вече се организирам за нашето парти. Намерих една мама тук, която направо прави страхотни торти и ще имаме така желаното жабешко парти Sunglasses

Хайде хубава вечер на всички Hug

# 728
Здравейте на всички. Аз отдавна не съм се включвала но имам малко здравословни проблеми които се надявам да са по отшумели. Честит ви празник. Аз си го празнувам сама. Моето мило пак забавлява хората..... Ама в тая криза хич не съм сърдита.
 Мога да се похваля че вече почти не акаме в памперса. Да кажем 4 от 5 пъти са на гърнето. Предпочита голямото с умалител. Много е смешен като каже "Мамо акане" и хукне към банята  hahaha С пишкането обаче сме до никаде. Ама и на това ще му дойде времето.
 Рождения ден ще бъде в широк семеен кръг  Rolling Eyes Ама какво да се прави най-близките ни хора са доста.
vily_st нямаш си на идея колко добре те разбирам. Веднъж баткото се затръшка пред блока защото не му се прибираше след 3 часова разходка....Дядо слезе от четвъртия етаж за да го успокои от лошите му родители дето само се карат и забраняват  #Cussing out Един съвет. Никога за нищо на света не им премълчавай. Иначе ти се качват на главата.  Като на мен. И сега дълго време няма да мога да се оправя, а на тях им е все едно. Даже и не се трогнаха.

Извинявайте залях ви с негативизъм  Embarassed

# 729
Рождения ден на Яна мина и Митко още е впечатлен. Днес гледахме снимки и си преразказвахме, а малкия разбойник все повтаряше - Икам Яна! (пак му се ходи на рожден ден на Яна!). Ето малко снимки за тези, които не ползват фейсбук : http://www.facebook.com/album.php?aid=33097&id=1721899711&l=4cf707f537
За съжаление, батерията на фотоапарата се оказа изтощена, та нямам повече снимки, но тези които видях качени от другите мами са прекрасни!

# 730
  • София
 Привет и от нас. Аз все не намирам време да пиш. Онзи ден тъкм осе наканих и като прочетох за fever ми стана много кофти  Cry и зарязах всичко. Слънце, знаеш ли какво е положението сега?

Честито на празнувалите последните. veselina, slancetoo, vily_st всичко най-хубаво ви пожелавам, само положителни емоции от тук насетне и мнооого любов.

Честито и на днешната ни рожденичка Тони  Hug Миличка, пожелавам ти цялото щастие на земята, късметът винаги да ви съпътства, от здраве да не се отървете и усмивката вечно да грее на лицето ти. Весел и незабравим празник (ситурна съм, че любимите ти хора, ще го направят такъв  Peace)

Ето и от мен снимки от РД на Яна http://www.facebook.com/album.php?aid=32360&id=1746417778&l=51f55b36a8 (нещо пак са пипали по ФБ и не съм очарована от начина по който се виждат снимките  Crossing Arms)

SZA, нямам търпение да видя тортата на Ники. Сигурна съм, че ще е нещо запомнящо се. Браво за смелостта да заведете Ники н атеатър. Ние ходихме предишната събота, но само с баткото. То и постановката не беше подходяща за малчовци, но съм намислила скоро да ги водим двамата, пък да видим Тео как ще се държи.

dyMa, и теб те чакам със снимки на торта, cvetka също. Не се скатавайте, а показвайте, че да крадем идеи.

Тони, за мен най-лесната и бърза торта са вариациите н ашоколадовата торта с рула. Можеш да я направиш с кисело мляко и плодове п оизбор, а вместо руло да сложиш бишкоти и става подходяща и з адеца. Освен това можеш да я направиш в каквато си искаш форма. Ако Рая си пада по принцеси можеш да направиш тортата в купа (за да стане полукръг като я обърнеш), дакупиш някакво Барби и да го забодеш по следата. Тортата щ епредставлява роклята на куклата и можеш да я украсиш по избор със сметана или със захарно покритие. Ако не схващаш за какво говоря, ще сложа и снимки довечера.

Бухте, ти оздравя ли най-накрая?

Имаше и други неща, които исках да пиша, но напоследък нещо съм си загубила ума и мноооого забравям. Вчера сложих да си препека филийка и се сетих за нея, чак когато кухнята се изпълни с дим  ooooh! . Ако не ми идваше редовно щях да помисля, че съм бременна. Само тогава съм била толкова слабоумна и вечно уморена  Embarassed

# 731
Честит рожден ден на Тони! Всичко най-прекрасно ти желая!

Снимките от РД са станали страхотни! Самият РД беше много хубав! Шу, благодаря още веднъж за приятната компания! Децата много играха и се забавляваха, тортата беше много вкусна!
Марти се помръщи на розовата сметана, но като я опита осъзна, че е все пак сметана!

И аз съм много отпаднала напоследък и не ми се пише! Много стискам палци на fever, въпреки че не я познавам

# 732
vily_st нямаш си на идея колко добре те разбирам. Веднъж баткото се затръшка пред блока защото не му се прибираше след 3 часова разходка....Дядо слезе от четвъртия етаж за да го успокои от лошите му родители дето само се карат и забраняват  #Cussing out Един съвет. Никога за нищо на света не им премълчавай. Иначе ти се качват на главата.  Като на мен. И сега дълго време няма да мога да се оправя, а на тях им е все едно. Даже и не се трогнаха.
Ама все едно за моите свекъри си писала. Вчера като се опитах да поговоря със свеки и тя само ми вика - ми ние по цял ден сме на работа, вие си го възпитавате...едва ли не само ние сме си виновни, те нямат нищо общо.Ама наистина съм решила да спра да бъда добра - като видя нещо, което не ми харесва на момента ще им го казвам и показвам, пък ако искат да се сърдят, да се тръшкат...в крайна сметка тук и за мен най-важното е детето ми и ако те не го оценяват прав им път Naughty
Бурзо да се оправяш Hug

Тони ЧРД - пожелавам ти здраве и много щастие  bdbaloni

# 733
  • Стара Загора
За fever нищо не знам все още, ако науча нещо ще ви кажа!!!  Hug

# 734
Благодаря ви, дами за хубавите пожелания!  bouquet

Ето и нещо дребно за почерпка... по случая:

Вероник, тя Окич ми прати един страхотен сайт, ама е малко сложно за мен...но ще направя опит - да видим. Вече купих някои от съставките, дето си мислих, че няма да намеря тук. Ако ми покажеш и снимка на твоето предложение....може да пробвам и него. Сещам се за какво иде реч, но би било хубаво да видя повече. Благодаря ти! Hug

И аз гледах снимките във фейса, ама и на мен днес не ми харесва как се визуализират - много е натрупано и снимкит еса по-малки сякаш... Sad

Общи условия

Активация на акаунт