Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 358
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Momi`eta, някой да има тези? http://www.asos.com/Blowfish/Blowfish-Liv-Sandal/Prod/pgeproduct … =3&clr=Yellow
Нося 37, 37,5 и с ечудя кой номер да поръчам?

# 571
  • Sofia
Momi`eta, някой да има тези? http://www.asos.com/Blowfish/Blowfish-Liv-Sandal/Prod/pgeproduct … =3&clr=Yellow
Нося 37, 37,5 и с ечудя кой номер да поръчам?

Тези не ми дава да ги купя от БГ  Confused Аз отдавна ги гледам ...

# 572
  • Sofia
Аааа вярно, жалко

# 573
  • Sofia

Само за UK са. В ebay има Blowfish, но точно на тези не съм попадала. Не съм и търсила скоро де, преди време ги гледах и някои модели бяха по-евтини отколкото в ASOS

# 574
  • София
Здравейте, аз получих чантата , която поръчах. Хубва е , но е ужасно голяма.. ooooh! Дали ще мога да я върна ( за моя сметка разбира се) ? Има ли някаква форма ,която се попълва?  Praynig

# 575
Формата е пристигнала в пакета заедно с чантата ти.

# 576
  • Варна
Courage,може ли линк към чантата  Crazy
...аз съм на мнение, че чанта никога не може да бъде "ужасно" голяма освен ако не е за официален повод, разбира се   Flutter

# 577
  • Варна
Courage,може ли линк към чантата  Crazy
...аз съм на мнение, че чанта никога не може да бъде "ужасно" голяма освен ако не е за официален повод, разбира се   Flutter
и аз... и аз Grinning

# 578
И аз искам да я видя! Mr. Green
Обожавам големи чанти! Heart Eyes

# 579
  • София
Хе хе, не истина колко любителки на големи чанти..За моите ретро разбирания е подходяща единствено за път...напр. за ръчен багаж. Страшно ми е сладурска, но ако (досега съм я пробвала само с пълнежа, пазя я да не я изцапам) сложа малко грим, парфюм ,телефон и портмоне..в останалото пространство спокойно мога да си сложа пижама и спален чувал и да преспя на пода у приятелка, ако се наложи.  Mr. Green
Ето я: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1288333
А тук и реални снимки: отпред , отзад и едно списание за да добиете представа за размера.   Crazy Ако я поставя във вертикално положение, покрива идеално горната част на тялото ми.  Whistling

Kristinda, благодаря, скрила се беше на дъното на торбата!  bouquet

# 580
  • Sofia
Courage, още като постна, че си я купила, на мен ми се видя бая голяма. Мадамата на снимката е височка, но направо си е пътна чанта, иначе за малко и аз да се наредя на опашката за нея.
Те писали хората размери, ама като много искаме нещо, хич не гледаме  Mr. Green

# 581
  • Варна
Чантата е супер...ако беше чисто черна или чисто бяла веднага бих я взела... Heart Eyes

# 582
  • София
Courage, още като постна, че си я купила, на мен ми се видя бая голяма. Мадамата на снимката е височка, но направо си е пътна чанта, иначе за малко и аз да се наредя на опашката за нея.
Те писали хората размери, ама като много искаме нещо, хич не гледаме  Mr. Green

Ахам, направо ми причерня пред очите като я видях, грам не помислих.. Crazy После ,чак на другия ден (като преспах, защото я купих в 1-2 през ноща ) погледнах размерите и се появи подозрението, че може и да е големичка.Когато в пощтата ми подадоха пакета, разбрах, че размерите и надминават очакванията ми.. Mr. Green

Не  знам, може и да я здържа, харесва ми ,че е всела, за пътна чанта ще супер (цапаща се) открояваща се и приятна за носене.  Grinning

# 583
  • Варна
В една дамска чанта освен за всичко необходимо от червило до лаптоп, трябва да има място и за един хляб, пиле и кисело мляко Laughing

# 584
страхотна е чантата   Peace

и сега е едно кодче от мен 0215SWSLD - 10 %   bowuu

Общи условия

Активация на акаунт