Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 630
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
ЧЕСТИТА КОЛЕДА.МНОГО ЛЮБОВ,УСМИВКИ И НАДЕЖДА В ДОМА ВИ!

# 136
Честито Рождество Христово!
Честита Коледа!
Весели празници. santa2

# 137
 Simple SmileВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!! Simple Smile

# 138
                                                                                 Честита Коледа!
                                                                 Честит имен ден на всички именници днес!
Много здраве, любов, късмет, щастие, топлина, уют да съпътстват дните ви и достатъчно свободно време за любимото хоби!

# 139
# 140
# 141
Честита Коледа!

Малко късно, но все пак - много коледни мотивчета

# 142
http://club.osinka.ru/topic-4586?p=5472610&#5472610 tyka pi6a kak tqbwa da prawq knigorazdelitel, imate wuprosi - pitajte)

# 143
  • Стара Загора
Мили момичета, (нещо се позагубиха малкото момчета, които се обаждаха от време на време в темата Laughing) Весела Коледа на всички Hug Нека се сбъднат съкровените ви желания, които сте пожелали в Святата нощ!

Аз най-накрая успявам да се запиша, след маратонното шиене, което спретнах, за да приключа навреме с коледните чорапчета. Доста безсънни нощи ми костваха, успях с моето буквално в последния момент, но на 24.12. бяха окачени едно до друго, както си мечтаех, още докато шиех първото - на дъщеричката ми, юни месец Crazy Това на мъжа ми беше абсолютна изненада, той изобщо не подозираше за него, каквато беше и целта, ших го тайно само на работа, на нощни смени. А ето ги и тях:

Имам още едно за показване, но го подарихме, преди да съм го снимала. Като го снимам, ще го покажа и тук.

Весели празници на всички!

# 144
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
астераParty страхотни са. и елемента изненада ми хареса  Mr. Green

vishenka, спасибо!  Hug

антония_бг, а таз хубава топка от нета ли е, или ти си я ушила?  Blush схемичка?  Blush

слънчогледка, по-добре късно, отколкото никога.  Heart Eyes аз си харесах едно-две  Joy за следващата Коледа  Hug

# 145
vishenka, много ти благодаря.

# 146
Goody тази топка ми е бъдещ проект. Заповядай схемичката, ти си чевръста булка и сигурно ще ме изпревариш в ушиването!

# 147
  • София
Астера, разкошни чорапчета!!! Представям си колко са били изненадани   bouquet

Момичета, аз друго се зачудих. Какво правите с гоблените, които още известно време няма да бъдат рамкирани? Къде (или в какво) ги държите, за да не им стане нещо?  newsm78

# 148
Чорапчетата са супер!  bouquet Аз преди малко довърших най-сетне Момичето с книга,после ще сложа снимки. Peace

# 149
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Момичета, аз друго се зачудих. Какво правите с гоблените, които още известно време няма да бъдат рамкирани? Къде (или в какво) ги държите, за да не им стане нещо?  newsm78

Blush в кутии, пликове, в шкафове... не са навити на руло и не полагам някакви кой знае какви грижи  Blush даже понякога забравям къде съм ги съхранила  Blush
повече ме радва процеса на шиене  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт