Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 641
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Goody, и мен така ме радва повече процеса на шиене Simple Smile Повечето от нещата, които съм си набелязала за шиене, никога не бих сложила в рамка Joy Просто ще се радвам да ги ушия и да си ги гледам от време на време. Аз нямам кой знае колко готови неща, но също не полагам особени грижи за тях - в една кутия са прибрани, заедно с другите ми дреболии, свързани с хобито.

antoniabg, много красива топка! И аз ще си съхраня схемата Blush Благодаря!

# 151
Ето и снимки от мен-това са първите ми два гоблена в живота.Първият е конете,завърших го още май месец,но не го бях снимала готов,а момичето го довърших днес.
http://bokemono.multiply.com/photos/album/1#photo=3
http://bokemono.multiply.com/photos/album/1#photo=4
Снимките не са супер добри,за което се извинявам. Peace

# 152
  • София
Blush в кутии, пликове, в шкафове... не са навити на руло и не полагам някакви кой знае какви грижи  Blush даже понякога забравям къде съм ги съхранила  Blush
повече ме радва процеса на шиене  Heart Eyes

Мерси  Hug Благодаря и на Астера   bouquet

Явно и аз съм същата - с мерак си рамкирах само първите два, останалите кротко се трупат в една кутия  Mr. Green "Момичето" на Ланарте обаче исках да го рамкирам, ама точно сега нямам излишни пари и време  Sad

Stardust*, супер са ти станали!   bouquet Аз това момиче много го харесвам, подариха ми го преди мнооого години и от тогава ми виси на стената в стаята 

# 153
# 154
Здравейте! Отминаха празниците и гобленът ми е отново на първа линия( отпуска съм). Шиенето ме успокоява и  си почивам с него. Имам един въпрос. Свалям си схеми от интернет. На тези, които пише схемата е в РМ излиза само едно празно листче и не се вижда схема . Какво трябва да направя?  newsm78 Прочетох всичко, което пише на 1 стр. и си изтеглих програмата, но нещо явно не схващам Embarassed Може ли да ми обясните по- простичко какво да правя с такива схеми?

# 155
За да виждаш такива схеми, ти трябва програмата Pattern Maker.

Аз стигнах до тук:

# 156
  • в една мансарда точно под звездите ..........
sissak, много е нежно. По твоя схема ли е отново?

Момичета, днес е Стефанов ден. Да са живи и здрави всички, които празнуват на днешния ден!
  bouquet

# 157
Благодаря, по моя.
Да са живи и здрави празнуващите днес.

# 158
  • Враца
Здравейте..и честит празник на именниците!
Приемате ли нов член на братството на гобленарките  Wink.Аз досега действах дистанционно ,но ми остана време сега дасе включа и в форума.честно казано нищо не разбирам от  гоблени..запалих се от гоблените на една наша съфорумка ,качила ги в нета..красота.Четох ..четох и накрай отдох в магазина и си купих готов комплект ето го ОРИГИНАЛА пишеше 1/4 е да ама аз и това не зная..звъннах на приятелка и тя ми обясни ,че трябва в едно квадратче от схемата да направя четири бода полегнали..не кръстче..започнах ..но като видях ..нямаше да го довърша така и до пенсия и го промених..май е сега 1/2 в едно квадратче от схемата правя два легнали бода..така ли е не зная ..ама се получава ето дотук съм стигнала.. ПЪРВИ ОПИТИ...Занапред ще казвате ..иска ми се и едно към едно ..но на тази българската панама..нещо много е трудно.А забелязах,че някои гоблени се пошиват и на кръстче  newsm78..Ще питам и ще казвате..разгледах готовите гоблени...такива красоти сте създали..Аз за един месец това можах да направя..ходя и на смени ..и в къщи и от дечкото не мога..но намирам по малко време ..Ще пошивам когато остане време ..то се е видяло!

# 159
Марги добре дошла  Hug
Аз този гоблен съм го шила точно 1:1

# 160
Браво Марги, за първи опит и за 1 месец доста работа си отхвърлила!  smile3501 smile3501Продължавай все така!  bouquet
И добре дошла естествено!

# 161
Здравейте!
  Gift Честита Коледа на всички!

Шия и разшивам всеки ден моите орхидеи! Имам чувството, че е като в онзи танц - 2 напред, 1 назад Mr. Green

# 162
  • Sofia
 Antoniabg,не се притеснявай,този гоблен не ми е спешен,но много ми хареса,така че ако някой го има ще много добре.Искам да ти благодаря  за отзивчивостта!

Цитат
И на двата проверих имам ключа, че с един предложен от мен гоблен се получи много кофти ситуация и в тази връзка имам една молба - показвам снимката и ако някой случайно има ключа ще помоля да го даде. Преди няколко поста го предложих, но тогава не можах да подлъжа Тули, но пък друга съфорумка прояви желание. Да, ама въобще не съм видяла, че ключа нещо се губи и се получи много конфузно и много ме е  Embarassed Embarassed Embarassed и за създалата се ситуация й се извинявам още веднъж най-искрено! Рових, търсих откъде съм го свалила, но не можах да го намеря. Моля, ако някой го има или го мерне някъде да свирка, че то и аз бях решила да го шия за новата къща в някой момент, а сега .... подлъгах и момичето! Ето за какво става въпрос

[/quote] 

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 18:03 от yohaved

# 163
И аз да разведря темата.Идва свекито за Коледа и аз щасстлива и показвам ушитото бебе на черна панама.Женицата само докато го мерна и възкликна-Яяя,муцунка некаква... Sick #Crazy #2gunfire

# 164
  • Плевен
И аз да разведря темата.Идва свекито за Коледа и аз щасстлива и показвам ушитото бебе на черна панама.Женицата само докато го мерна и възкликна-Яяя,муцунка некаква... Sick #Crazy #2gunfire

JoyСледващия път и покажи от гоблените на Гуди/ушит от тебе обаче/ -на черна панама една мацка, голичка, в профил,а може и мъж да ти открием да и ушиеш! PeaceА свекито/мъж или жена е/ на колко години е !? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт