Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 621
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Гуди и Шерлок, Честити рождени дни!  bouquet Бъдете любящи и желаещи,обичани и желани! И Гуди, поспри се малко, че от да ти гледаме красотите, не можем да шием  Wink

# 301
За много години.Живи и здрави.

Започвам с новата година с този завършен гоблен.

# 302
Честита Нова Година на всички Вас!Много здраве и успехи и време за любимото хоби! Честито на патерица и на рожденичките, пожелавам Ви да ушиете всички гоблени, които Ви харесват!
Sissak, новият гоблен е много красив! Поздравления!

# 303
Здравейтве момичета  Hug . Видях невероятни красоти в темата- възхищавам ви се.
Случайно попаднах на тази тема, (търсейки един гоблен с черна пума - Луна), но ще се радвам ако ме приемете във вашата група.
Та за този гоблен - Луна- ще го получа за подарък след десетина дни, много го харесвам, но предполагам че ще ми е нужна помощ, защото до сега не съм шила на неразграфена  панама. Оавен това на места се шият хиксове, а има и шиене с единичен и с двоен конец  #Crazy   newsm78 , нядавам се да ми помагате ако се наложи.
Пускам и аз два  ушити  гоблена вместо запис:
ангел:

Вярност:

# 304
За много години и много бодове мили момичета! Да сте живи и здрави и вие и вашите семейства. Бъдете обичани, красиви и щастливи! Не спирайте да се трудите и да ни радвате с тези красоти!
На рожденичките и имениците честито на 2 патерици Wink, но така е като се сменя маса след маса, после само главоболие и стомашни проблеми  doh Tada cheers smile3550 Toilet

Благодаря за хубавите предложения, наистина има много красиви делфинчета ( хе хе почти колкото мен ), но просто не ми идва вдъхновение да ушия нещо за мен, по-скоро бих изненадала някой близък, приятел отколкото да го ушия за себе си!

iucka добре дошла в "отбора"  welcome и няма да се плашиш нищо страшно няма в тия неразграфени, "сложни" гоблени с кръстчета с 2-3 нишки ... нали затова сме тук!

Лека и успешна седмица на всички! Спорна година! smile3525

# 305
Честита нова година на всички!
Желая ви много здраве, радост, щастие и мнооого ушити красоти   love001

# 306
  • Ловеч
нека новата година е по-ползотворна от старата.

и нека за всички е най-незабравима.

на рожденничките и именничките честито на патерица.

# 307
  • София
Имам въпрос към софиянки. Знаете ли дали по софийските гобленарски магазинчета се продават готови бебешки комплетовки от тези дето ги има в синьо и розово и се бродира и името и датата на раждане, метрики май им казват в руските сайтове? Ще съм благодарна ако ме ориентирате откъде да купя, за да ушия за моята племенница   Йоана Kissing Heart

# 308
Здравейте!
За много години, да сте живи и здрави и все така сръчни!

И аз да попитам, мернах някъде назад черна панама, разграфена с бяло(не фабрично). Може ли да ми кажете с какво е разграфена и дали ще се изпере, ако не целия гоблен се покрие с шев?!

# 309
Да се похваля,че днес ми подариха една класика-Пътят към църквата-1:1 с Ариадна,и сега него ще шия. Grinning След това мисля Японска пролет.
iucka ,много ми харесва гоблена с ангела.Готова комплектовка ли е? Grinning

# 310
Да се похваля,че днес ми подариха една класика-Пътят към църквата-1:1 с Ариадна,и сега него ще шия. Grinning След това мисля Японска пролет.
Пътят към църквата е страхотен, на мен мама / свекърва ми/ ми го подари преди 3 години готов ушит/ да не се тормозя да го шия аз/. Grinning

# 311

Изрових схемата от едно списание и си направих комплектовката. Това е с Анхора, с дмц ставаше малко по-кафяво, а аз го исках графит Simple Smile

# 312
  • Ловеч

нещо току що завършено и от мен.

извинявам се за лошата снимка, но е направена с телефон.

http://picasaweb.google.com/105151836672099002304/Gobleni#5558052280994725410

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 11:07 от darinaia

# 313
Здравейте!
За много години, да сте живи и здрави и все така сръчни!

И аз да попитам, мернах някъде назад черна панама, разграфена с бяло(не фабрично). Може ли да ми кажете с какво е разграфена и дали ще се изпере, ако не целия гоблен се покрие с шев?!
Предполагам разграфичен с специален флумалстер (аз имам такива - бял для черна панама, а син для бяла) след свършене на работа просто переш гоблен в МАЛкО студена вода без прах или нищо, докато цвят  на флумастер не замине, а после вече переш като винаги.

# 314
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте, тъкмо се чудех къде да се сдобия с бял маркар за черна панама, имам син, но бял до сега не можах да видя никъде.

Общи условия

Активация на акаунт