ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Мерси, Пешеходке! И ти да си жива и здрава!  bouquet
И моята декемврийска девойка много студенолюбива излезе. Заключихме с нея, че който е роден през зимата обича студеното, а който е през лятото - обича топлото.  Laughing
По зъбния въпрос - яви се един брой долен клатещ се зъб на име Клатушко  hahaha
+ един постоянен кътник.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 17:43 от tini-mini

# 601
  • Vaudreuil Canada
Ние май първи откриваме учебната година - от днес сме ученици   umnikuu  smile3529

Аз още не мога да го асимилирам кога бяхме бебета кога тръгнахме на училище ама това е положението  newsm09

# 602
Шеметче, ами честит ти ученик! Любознателен да бъде, много успехив учението да има и много полезни знания да натрупа!
Зори се сдоби с два клатещи се горни резци. Явно зъбната феичка пак ще ни посещава скоро. Но пък от постояните няма и следа.
Ние бяхме на моренце за 10-тина дни, представете си с влак. направо се чудя на собствения си акъл дето се навих. ама се оказа, че и двамата се държаха отлично по време на пътя. Беше много приятно. Чак сега ми се става тъжно като си помисля, че лятото си отива бавно и полека.

# 603
Шеметче, честито учениче! Много успехи му пожелаваме!  Hug
Наистина, кога бяха бебета и ги кърмехме по пейките в парка!
А за лятото, което си отива, и почти приключилата ваканция на учениците изобщо не ми се говори  Tired.

# 604
  • Vaudreuil Canada
Звездичкова, Бети  Heart Eyes Hug

# 605
Мами, в кое училище ще записвате дечицата си догодина?
Ние сме се спрели за сега на 119 СОУ, най-близо ще ни е.
Дайте отзиви за него ако имате и споделете къде ще бъдете първи клас:)

Поздрави!

# 606
Здравейте, отдавна не съм ви "виждала" - а то какво станало - ученици и паднали зъби Laughing!
Успех на ученика! Здрави зъби на Венетка!
И аз ровя за училища - от догодина. Ориентирам се към 18- то, 45 - то, 17 -то и още две сравнително - квартални!

# 607
Феята на зъбите и нас ни посети вчера.  Grinning
Шемет, честито учениче! Много успехи!   bouquet

# 608
Охххх, проблемът с училищата и мен ме гложди. Кварталните ни не са с хубави отзиви, а пък в т. нар. елитни се влиза трудно, да не говорим, че трябва и да се мисли кой ще я води и прибира.  newsm78
Иначе феята на зъбките се кани пак да ни посещава, а същевременно пробиха долните пети зъби и от двете страни, като прибавим и Коко в картинката сме в процес на голямо озъбване у нас.  Laughing
Амели, нещо за 17-то много лоши отзиви чувам, а то ни е най-удобното. Ти да нямаш някаква по-добра информация?

# 609
  • сто акровата гора
Здравейте и от нас, завърнали се от село и море  bouquet
Шеметче честито ти учениче! Много здраве и успехи!
При нас лятото беше изпълнено с морета - Каварна, с разходки към Шабла (Пешеходке и аз се влюбих в севера, невероятен простор и спокойствие) и в края на лятото за 3 дни в любимата Горица, Кара Дере, и пътуване по села и приятели, Сонка  доволна, игри и приключения Simple Smile
Котката, Лили, с нас, утрои се животното - какво правят чистият въздух и уискас  Mr. Green
Зъби още не се клатят, ама то и тези като избиваха се бавиха. На зъболекар ходихме пролетта за проверка, кариеси няма, дано така продължи, трябва пак да отидем на преглед.
iv4ok  Hug много хубави снимки, много пораснало момчето.

# 610
 wavey
Честит първолак!   bouquet Много успехи и желание за уроците  Peace
Ние сме догодина с песен, но не мога да го асимилирам още. Ще се настройвам цяла година, пък дано успея  Mr. Green
Със зъби раздяла все още нямаме, но пък с третата сливица се разделихме успешно и , надявам се, завинаги след 3 гнойни ангини за 2 месеца и едно огнено червено гърло следващият месец. Сега сладоледът ни е пръв приятел.

# 611
Zvezdichkova, информацията ми за 17- то е оскъдна, основно - че е добро.
За 45- то се чуват добри неща, а на мен ми е по-удобно, така че за училище от квартала се ориентирам повече към него.
За да не отегчаваме другите, ако искаш по повод училищата да си пишен на ЛС.

# 612
Здравейте на всички!  Simple Smile

Отдавна не бях влизала в БГ-Мамма! Нашите мъници порастнаха. Крис е на 5 г. и 9 м., Яни на 3 г. и 9 м.
Лятото изкарахме добре.  Heart Eyes Крис тръгна на детска градина на 17-ти септември, а Яни ще тръгва  на 24-ти септември (понеделник). Малката няма търпение да почне детската градина, да ходи с батко на градинка заедно.  Hug

Някои са вече ученици! Успех и късмет! Крис догодина ще е първолак!

# 613
Аз в опит да посъживя темичката да ви питам какво четете на декемврийчетата. Венета много обича вечер да четем преди лягане, но има предпочитания. Не иска и не дава да й чета дълги книжки - предпочита си от детските, тъничките, дето се четат на 1-2 пъти. Ако искам да четем Доктор Дулитъл, примерно, или Пипи, или нещо от сорта, ми казва, че било много дълго и трябвало да го четем дълго време  Rolling Eyes.
Иначе падна още един зъб - сега сме с два паднали отдолу, един пораснал вече, но за втория май няма място и като гледам вероятно на втора редица ще расте.... Явно ще се носят шини, ама здраве да има. От 6-тите са изкарали три броя вече.

# 614
Бети, Зори няма претенции колко да е дълга приказката. Най-често четем някоя от книжките за Франклин, имаме една книжка с най-добрите приказки на Андесен, които са от по 3-4 странички текст и една с 52 приказки с поука, които са от по една страничка текст и тя си избира 2-3-4 за четене. За по-дълги често ние с татко й нямаме сили.  Embarassed
Ние сме с два вече порастнали долни резци, двата горни се клатят от доста време, но няма развитие, но пък порастнаха двата долни 6-ти зъба и са почти пробили горните два. За съжаление имаме и една пломба.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт