Поздрави на всички!
. Сега се учим да пишем, че според тукашните наредби е хубаво да могат да си пишат имената и да рецитират личните си данни + родителските телефони и пр. Скоро ще ходим на моренце, че тук времето ми докарва трайни психически отклонения-вали, та се къса. Обещавам скоро да пиша пак, че моят почти пенсиониран мъж дудне да го извеждам на разходка.

. Семейни радости...едно време ме плашеше, че на 40 ще ме смени за 2 по на 20. Сега е мой ред 

То не бяха сделки, то не бяха сълзи. Вечерта си представях чак че ще сънува зъболекарския кабинет. Но нищо подобно. Спа си блеженно. Май само аз бях с главоболие от притесенние как ще мине. 
И Венета при първото си посещение на зъболекар, за кариеси, голям рев му хвърли, изобщо не успяхме да свършим нищо. Даже по-лошо, зъболекарката успя да ги отвори и си останаха на дупки. Девойката дори ухапа лекарката, срааааам! Поне успяхме да ги затворим дупките с розов цимент някакъв. Няколко месеца по-късно, след доста говорене от моя страна и след като вече беше станала на 5!, успяхме да направим зъбите без никакъв проблем. Както каза самата Венета "просто си седнах и си отворих устата"! 
, реших да надникна, в последствие и да се обадя
Отчетох се.
Усмихнато , ама и тъжно . Мда.
. Невероятна красота, просто трябва да се види.