ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 489
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Бети, Роси е точно обратното! Боят е приказката да е колкото се може по-дълга.
Като гледам какво сте писали за зъбите, оставам с впечатление, че май само на Роси не са и падали зъби. Нещо повече, сега й никнат долни кътници. Отдавам го на факта, че доста късно й поникнаха млечните зъби (първи-на 1г.).Бети, няма страшно, и ние сме с шини, почти е сигурно...

# 616
  • Vaudreuil Canada
Ние нямаме още кътници и нито един зъб не ни е паднал пък зъбите си ни никнаха на време.

# 617
 Hug
Бети, и при нас като падната второто долно зъбче, нямаше място за него на предната редица.
Почти си бях избрала ортодонт, за да ни даде препоръка какво да правим. Но то зъбчето след месец, само си се намести на предната редичка  Peace Mr. Green

А ние книжки, доста рядко четем. Предпочита сам да си измисля истории. Доста са му смислени.
Така че не му прекъсвам вдъхновението  Laughing И песничките са ни така, сам си ги измисля. Най му идва вдъхновение, когато е в банята. А после ме изпитва дали съм го слушала и дали ми е харесал концерта  Mr. Green

# 618
Така се радвам, че се появихте! Hug
Амели Пулен, тези кътници, които сега растат - точно сега си им е времето. Те и така се казват - шестгодишници. Peace
Тани, дано и при нас така се подредят!
Звездичкова, и Венета има две плобми - симетрично от двете страни долу по една. Sad
Вчера май я убедих да почнем да четем нещо по-дълго, ама пък ме мързеше да стана да взема друга книжка  Embarassed.

# 619
  • сто акровата гора
 Hug
Здравейте и от нас, Соня няма паднали зъби, нито пробили кътници. Ходим на преглед на зъболекар, няма пломби и е доволна, че не й правят нищо а само с огледалцето и водичката 

За четенето, лятото прочетохме Мечо Пух и Емил от Льонеберя. Големи вълнения, помнеше до коя глава е, а няколко пъти имахме и повторение, защото заспива преди да свършим главата и трябваше да се връщам  Laughing Тук в София имам повече работа и ми се спи повече, та по-кратко четем. Обича много книжките за котарака Финдус и фермера Петсон, страхотно са нарисувани и историите са интересни. Приказки обича всякакви, лятото силно се впечатли от на Ръдиърд Киплинг за Рики-Тики-Тави.

# 620
Момичета, ще споделя с вас, защото знам че ще ме разберете и няма да ми се смеете.

По ред причини, днес Криско започна предучилищна в началното училище.
Толкова изгубен и объркан беше милото, че на мен ми се плаче. Blush

А от друга страна, като го видях в това голямо училище ... Като истински ученик вече. Толкова пораснал ми се стори. Няма нищо бебешко вече  Hug

Хубав ден на всички   bouquet

# 621
Момичета, влизам с молба за помощ. Това е детето на най-добрата ми приятелка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=683190.0

И нашите зъбки са си по местата. Но пък (да се похваля малко Rolling Eyes) - рисунката на Дивна за денят на света София спечели от всички детски градини първо място и сега е в кабинета на зам. министъра на културата. На входното ниво имаме 40 точки bowuu

# 622
Тани, честит ти ученик, така да се каже! Растат си децата, няма връщане назад! Hug
Пешеходке, няма ли снимки на тази творба? Laughing Браво на Дивнето!

# 623
Снимах, обаче ... не помня с кой апарат Rolling Eyes ще търся тези дни

# 624
 Peace Браво на момичето! Рисунка за пред министър ...
За похвала си е детето. Hug

Като знам Криско как рисува ... Simple Smile

Пешеходке и аз чакам за снимката.  Mr. Green

# 625
Здравейте, сладурки!
Велизара вече се раздели с две зъбчета. За съжаление се наложи зъболекар да ги вади, защото новото зъбче пробиваше изцяло, а млечно си стоеше  Confused Развалени зъбки няма  Party
В момента четем "Приключенията на Лукчо" на Джани Родари  Heart Eyes
Целувки на всички мами и пораснали дечица Hug

# 626
Здравейте! Помните ли ни? Simple Smile
Наистина много отдавна не съм влизала!
На Нора също не са й паднали зъбчета, нито са поникнали кътници. Има 2 кариеса, тя изпада в ужас като спомена зъболекар и за сега не успявам да я заведа. Единия е на горните резци, така че може и да паднат докато се наканим, но пък другия е долу по-назад...
Тази година е предучилищна в музикалното училище с пиано. Много е музикална, но милата много я мързи да свири. Blush Ще видим нататък какво ще прави.
Имаме си проблеми с напишкване, но не му се вживявам много, то се разреди много, израства го.
Четем приказки. Тя предпочита да си прави книжки. Хваща няколко листа с телбод, илюстрира и после ми диктува история. После я четем всяка вечер. Heart Eyes Още лягам до нея докато заспи. Понякога и аз отнасям.
Времето лети....като я погледна не мога да повярвам. Сякаш вчера проходи и щъкаше около мен, а вече е малка дамичка. Heart Eyes

# 627
Здравейте момичета, малко късно но все пак сколасах да се отбия в темичката. Да ви почерпя макар и виртуално, че преди 3 дни Коколинчо стана на 1 годинка.
 newsm38 cheers Wine Glass Popcorn
Кога мина тази година не разбрах, хем се радвам, че пораства, хем ми е малко мъчно, че повече няма да мога да гушкам малко бебенце.  Rolling Eyes
soceress, много добра идея даваш за Емил от Льонаберя, много я харесвам тази книжка.  Grinning
Браво на Дивна за рисунката.  Grinning
moonlady, малки пианистка си имаш значи, дано да спре да я помръзва да се упражнява.  Grinning

# 628
  • Vaudreuil Canada
Звездичкова да ви е жив и здрав Коколинчо и много да ви радва.
Много бързо лети времето напоследък  Rolling Eyes

# 629
Звездичкова, да са ти живи и здрави дечицата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт