ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 126
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
мдааааа туй стрелеца много своенравно животно  Mr. Green
аз като един виден козирог изпадам в потрес когато пропуска командите ми покрай глухото ухо  #Cussing out и то точно когато бързаме за някъде....и като ревне защо съм светнала лампата преди нея, и да тръгне да ме бие през ръцете и да ми крещи АЗ АЗ АЗ АЗ!!!! Twisted Evil

Бети, аз разбрах че е задължителна за деца които не са посещавали ДГ или ОДЗ  newsm78

шаменет, щях да ти казвам за напикаването, хубаво че ме подсети! едно наборче, ноемврийче, също като вас ,се изпуска от време на време и я водиха къде ли не, и накрая се оказа че имало там нещо между 3 и 4 прешлен,дето не било срастнало ли...какво точно не разбрах, но се наблюдавало при 5% от децата, заради това нещо, децата не можели да се стискат осъзнато до към 2г възраст...явно при някои отнема повече време да се затвори....израствало се ,слава богу, но ако можеш потърси мнение на специалист  Thinking

# 91
[...едно наборче, ноемврийче, също като вас ,се изпуска от време на време и я водиха къде ли не, и накрая се оказа че имало там нещо между 3 и 4 прешлен,дето не било срастнало ли...какво точно не разбрах, но се наблюдавало при 5% от децата, заради това нещо, децата не можели да се стискат осъзнато до към 2г възраст...явно при някои отнема повече време да се затвори....израствало се ,слава богу, но ако можеш потърси мнение на специалист  Thinking

Да, мислех да я водя, ако не спре до лятото... newsm78, защото и аз съм чувала това за това нещо между някакви прешлени Simple Smile в момента все пак е студено, дори и с парно, за да я допускам да спи напишкана..., не че през лятото ще е по-здравословно...ама и нали съм зле с кръста...не ми се занимава да я вдигам спейки да се изпишква през нощта...

Има ли други декемврийчета с този проблем?
Един нагледен пример защо не искам да влизам в отбора на многоде … чко на нейн гръб!

# 92
  • Варна
Цитат
Един нагледен пример защо не искам да влизам в отбора на многодетните майки..!

Laughing абе тежичко си е, ако няма кой да ти помага , да те отменя поне за 1ч както се казва... вярно голяма радост са децата, но е и изтощително да ги гледаш сама...

# 93
Вярно е, права е Вержи, че без помощ е трудно, но радостта ни с двамата бебоци вкъщи е двойна Heart Eyes Heart Eyes
Решили сме се за трето след година-две, само да сме живи и здрави Praynig

# 94
Здравейте, момичета!  Hug
Радвам се да ви "видя"! Ние сме добре, работим, ходим на градина....обичайните неща! Падаме, трошим глави  Shocked, както казвам....обичайните неща....
Пу пу, не боледува може да се каже.....в смисъл, докарва го до сополи и кашлица от сополите, но се оправяме с билки. Сега и двете кашляме. Party
Имахме голям проблем с хапане, и то до преди половин година, добре, че го израстна, голяма драма ми беше.... ooooh!
Също така продължава да се напишква, през ден през два и то не само докато спи, заблява се и аааайдееее.......ама какво да правя. Преобличам, не коментирам и продължаваме....
Среща се тук там някой да я засрами по повода....ама какво да се прави, детето обръгва да се оправя във всякакви ситуации. Twisted Evil
мдааааа туй стрелеца много своенравно животно  Mr. Green
аз като един виден козирог изпадам в потрес когато пропуска командите ми покрай глухото ухо  #Cussing out и то точно когато бързаме за някъде....и като ревне защо съм светнала лампата преди нея, и да тръгне да ме бие през ръцете и да ми крещи АЗ АЗ АЗ АЗ!!!! Twisted Evil
Ами все едно описваш нашата ситуация, но пък в нашия случай аз съм Стрелеца, а Нора Козирога...... hahaha

# 95
  • Варна
муун  Mr. Green все властни характери , голяма борба за надмощие пада  Twisted Evil

# 96
И ние се лекуваме без антибиотици, с хомеопатия вирусите са мъртви за 2-3 дни.
Да ви кажа, от няколко дни купих на Елито една книжка със CD (запис на жена, която разказва, със музика...като театър) и сега всяка вечер преди лягане я прослушваме по два пъти...голям ефект има! Ляга си без протести, към 9 ч е заспала. Иначе аз й четях, но все искаше още и още приказки, а сега на мода е този вариант. Хем и аз понаучвам по нещо  на френски Simple Smile Ще взема да търся вече такива книжки, много ми харесват, а и това е чудесен вариант за развиване на втория език. Освен това, е научила  и къде текстът е прочетен и обръща страницата все едно, че чете Simple Smile
И сега е много на вълна конструктури, пъзели, игри с карти...и с рисуването. Така хубаво оцветява,  много, много се кефя. Постоянно ме удивлява колко е прекрасно, как расте само и учим нови неща, заедно Simple Smile)) малкото ми бебче, голямото ми дете.

# 97
Момичета, не влизам често, но все не остава време да му се невиди Embarassed
Бих искала да ви поканя да прочетете това и да се възползвате от възможността да помогнете! Благодаря ви много! Ако има желаещи можете да се свържете с мен или с другите момичета за записване.

# 98
  bouquet Здравейте момичета,
не съм писала много отдавна, извинявам се за което, но то освен проблеми друго около нас нямаше.

Исках да питам, дали все още има ревящи, крещящи и инатящи се 4 годишни дечица, но както прочетох и други са на нашия хал  Hug  Значи да се въоръжавам с още търпение и добра реч и да се моля да отминат нещата  Joy Миналата седмица така ми се тръшна в магазина, и то рев, то сълзи  и викане ... хората сигурно си мислеха че го коля, добре че не дойде и полиция  #Crazy  И най-хубавото беше, че незнаеше и защо плаче  ooooh!

Шемет Невероятен, аз в този ред на  мисли, как си няма никой Криско тук, съм си направила застраховка живот  Blush Пак ми е някакво успокоение.  Outta Joint

Толкова са пораснали всички  Heart Eyes невероятни са  Hug

# 99
  • Варна
офф Тани какво разправяш...последния панаир беше преди няколко часа в Пикадили ....вече съм на ръба на нервна криза, или карам тиха такава  Crazy
купих ѝ шоколадче, купих руло(там на щанда имахме тръшканици че искала торта а не руло), и на касата наща да гепа едно шоколадово яйце и ми го цопва на лентата Close
викам ти май леко нахална взе да ставаш  #Cussing out
мрън мрън, искам и яйце, стисна го и застана посредата между касите и не мърда
трябваше да и го изтръгна от ръцете и да я влача за якето до изхода ooooh! а хората ме гледат като някъв терорист ooooh!

отделно от тази мила родна картинка, бях с двамата - Калоян в количката и крещи ААААММ АААААААММ Mr. Green

# 100
  • Vaudreuil Canada
Шемет Невероятен, аз в този ред на  мисли, как си няма никой Криско тук, съм си направила застраховка живот  Blush Пак ми е някакво успокоение.  Outta Joint

Тани не знам как е при вас - нас ни посъветваха да направим и официално завещание всеки от нас, защото в случай че нещо стане дори само с единия родител, детето е наследник и без съгласието на попечителя (който се определя служебно ако няма завещание) не можеш да се разпореждаш с имущество, не можеш да извеждаш детето от страната и става мноооого сложно всичко.

Аз напоследък съм нахитряла и пазарувам без мъжете - много по-приятно занимание е и си излизам с каквото ми трябва, а не с каквото те искат Simple Smile

# 101
Моите в това отношение са много сговорчиви. Разбираме се, че ще купим едно или две неща - сладичко - и това е. Ако искат още нещо, то трябва да се откажат от предишния си избор. Нямаме проблеми с правилата, съгласяват се, няма тръшканици. Също така като почнат да искат разни списания или играчки - просто казвам, че сега няма да го купим сега и това е. Наистина чак се учудвам, че така бързо се съгласяват.

# 102
Моите в това отношение са много сговорчиви. Разбираме се, че ще купим едно или две неща - сладичко - и това е. Ако искат още нещо, то трябва да се откажат от предишния си избор. Нямаме проблеми с правилата, съгласяват се, няма тръшканици. Също така като почнат да искат разни списания или играчки - просто казвам, че сега няма да го купим сега и това е. Наистина чак се учудвам, че така бързо се съгласяват.

И ние сме така Peace Това не пречи да правим панаири по улиците - вчера например: Като отивах да я взема от детската и купих едно пръстенче. Взимам малкия батко от буса и тръгваме да я прибираме. Тя много се зарадва сложи си го веднага (пръстена) обаче беше зверски студено и я накарах да сложи ръкавиците, което разбира се предполага махането на пръстена, обаче тя ще си го държи. Та, озоваваме се на бул България на спирката на трамвая. Баткото мрънка колко му се ходи до тоалетната. Тя ме убеждава да си махне ръкавицата и да си сложи пръстена. А е зверски студено, пък и бяха болни до края на миналата седмица. Ако се върнем да търсим тоалетан, ще изпуснем тролея - още 20 минути студ. Най накрая виждам тролея, и ги подканям да се качват - баткото танцува по спирката с театрално измъчена физиономия набутвам го във врата и се обръщам за Дивна, която си изпуска пръстена по стълбите на подлеза и хуква след него. Тя пищи, онзи също пищи, а на мен ми иде да ревна от безсилие. Е, изпуснахме го тоя трамвай, и добре че някакъв човек го свали малоумния ми син - застанал на вратата, аз му крещя да слезе, а той ми вика - айде по бързо че ще тръгне! Абе слез бе дете, той пак - айде идвайте, АБЕ СЛЕЗ БЕ МАЛОУМНИКО...А Дивна съответно вие като на умряло, щото нали - безценното и го няма.... Имала съм случаи и с тримата, ама за това не ми се говори - предпочитам да забравя възможно най скоро.

# 103

Тани не знам как е при вас - нас ни посъветваха да направим и официално завещание всеки от нас, защото в случай че нещо стане дори само с единия родител, детето е наследник и без съгласието на попечителя (който се определя служебно ако няма завещание) не можеш да се разпореждаш с имущество, не можеш да извеждаш детето от страната и става мноооого сложно всичко.
Шеметче, това е само когато си гражданин на съответната страна. Ние все още сме само Зеленокартовци  Grinning

Бети, какво ги правиш тия деца   #Crazy моля ти се дай рецепта  Praynig

Пешеходке, мойта майка ми беше на гости. Тръгваме да се прибираме след игра в парка, но по пътя решавам да мина да свърша за пет минути работа в банката. Питам Криско Искаш ли да дойдеш с мен? Отговорът е: Не мамо, ще си хапваме понички с баба тук  Mr. Green  Отивам спокойна и доволна в банката, че ще свърша работа на спокойствие  Joy Подочува ми се  рев на Криско, ама решавам, че вече дори ми се причува непрекъснато че крещи и реве  Whistling усмихнах си се, свърших си работа в банката и излизам. Ами страшна картинка... Криско реве и се тръшка колкото му глас държи, майка се вкопчила в него да не го пусне да избяга  #Crazy Отивам на бегом, прегръщам го и почвам да го успокоявам. А майчето милата, като се разплака, и като вика: НЕ това вече не е за мен  Joy  той искаше да тръгне да те търси сам, защото вече бил голям!  Shocked Това и беше последното излизане с нас, реши че и идва в повече стреса тук и си тръгна  Grinning

# 104
И аз вече започвам да се въоръжавам със силния глас и некъсащите се нерви, когато излизам сама с двамата ooooh!
То хубаво, че всеки си има занимание и интереси, ама то пък и двамата да решат, че всеки ще си ходи където иска.....излизаме, Елена тръгва наляво, Константин на дясно ooooh!...и се започва, Ели ела тук, не искам на там, Коко ела тук бе, Нееее там!, е няма такова животно да тръгнат в една посока....и аз както се очаква, грабвам ги и двамата и тръгваме в моята посока разбира се Laughing. После следва не искам да се прибирам като стане време, Коко вече и той гледа от Ели , че не иска и той става солидарен и мен.....Пенкеле ми пее, кой ли ми те слуша.....та така, докато бяха в количките и не ходещи, трудно, все искат да слязат да ходят, сега като търчат и то в две посоки, още по-трудно. По някой път ми се иска да мога да се разтягам, ама все още не го мога.... Laughing
Но пък като се приберем и кажат еййй мамо много хубава разходка, направо ми се приисква пак да ги изведа, мазохизъм а Laughing Grinning Laughing Grinning Grinning
Абе прекрасно е да ги има, да са ни живи и здрави Hug

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 13:56 от dideto

Общи условия

Активация на акаунт