ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 75 127
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
За да не добиете напълно грешна представа за моите гарджета  Mr. Green, трябва да ви призная, че вкъщи нещата са повече от ужасни. Непрекъснато са в конфликт - дали ще е крещене, гонене, игра на бой или истинска битка, рев, сополи, юмруци и т.н. Почти не помня случаи да са се заиграли заедно. Единствено ако им пусна телевизора има шанс да се кротнат и боя се, че често се възползвам. Иначе няма спасение. Все нещо не могат да разделят или този ударил онзи. И съответно все другият виновен!
Да се похваля - записахме Венета на балет. Това - по нейно желание. Голям мерак, голямо чудо! Като ушием пачката  Laughing ще пусна снимки!

# 106
  • сто акровата гора
Здравейте момичета, не съм влизала отдавна, все не остава време нещо, но сега имам прециален повод
СТАНАХ ЛЕЛЯЯЯЯ Party
освен племенник си имам вече и племенница  Heart Eyes Роди се вчера, 18.02 в 9.03ч и е с идеалните мерки 3,700 кг, 51 см Blush

# 107
Да ти е жива и здрава! Hug

# 108
Сорс, честито! Страхотна новина! Откога чакам да стана леля и на воля да гушкам сладки, малки бебчета, но уви - нашия чиче си прави оглушки Sad. Много ми се гушка бебенце!

За всички мами с повече от едно дете - в клуба на Многодетните мами имаме една прикзака, която с времето се доказа като истина: "И това ще мине!" Вервайте ми - наистина минава.

# 109
  • Vaudreuil Canada
soceress честито!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 110
Честито на лелята и пожелания за много лельосване още тук... Simple Smile))) Гушкането като си леля вероятно е още по-прекрасно, като я няма иначе онази денонощна тенекия, която ти дрънчи, вързана за теб иначе, като си мама...
Ние изкарахме един грип набързо, малката три дни с 39, а аз два дни с 37.5, ама като се тръшнах, та и детето самО се гледаше, горкото. За куцус и парното ни запецна в целия блок баш като се разболяхме. Днес цял ден лежа и карах мъжа ми да се оправя сам с всичко - от закуската до вечерята, с което той никога не се занимава, аз бях с книжка в леглото...
Абе, вашите мъже включват ли се в съботно-неделните занимания с детето, помагат ли с нощното гледане на болното човече, чистенето, прането и готвенето, което с увеличаването на броя гърла се умножава прогресивно!? Щото аз явно трябва да се разболея, за да ми се случи нещо такова...!?!!!???

# 111

Кво, бе - колкото повче ... толкова повече! С апетита идва яденето!

ШамЕнет, откакто почнах работа предимно моя мъж гледа децата събота и неделя - моето работно време е 4:2 - т.е. пада ми се горе- долу една събота и неделя на 2 месеца у дома.

# 112
  • Vaudreuil Canada

Аз наскоро гушках едно на 1 месец - докато ревна - после го дадох на родителите му да се оправят с него...
С две думи начешах си крастата  Mr. Green

# 113
soceress  Честито ви! Да ви е живо и здраво!

Пешеходке, ева ла ти! Направо ти се възхищавам, откъде намираш сили бе човек!  Hug

И на мен ми се гушка малко бебенце!  Joy Спомням си като се роди Криско, колко бяхме уплашени, че ще плаче нон стоп, пък то милото едва мяукаше като коте и си викахме, че то това ли е, та то въобще не е страшно  Joy Можем да имаме още 3  Grinning Но сега, както  говори Криско, абсолютно съм на друго мнение  #Crazy

шамЕнет Нашият татко се включва, когато има време. Той няма работно време, работи 24/7.  Затова рядко ни се случва. Но се опитва някак да балансира.

# 114
Ама пешеходке, то ако мен ме няма и той ще се заеме, но въпросът е, че като съм тук не си мърда пръста, все трябва да се разправям с него да се включва... и като ми писва, аз свършвам всичко и накрая охкам и ахкам гроги и ни за секс ставам, ни за друг кеф.
Отделно, не мога да понасям прахоляци вкъщи, но уви никога не прахосмучва той, винаги аз......

# 115
Ааа, недей така да го учиш, да е като при мама едно време, примък-отмък Crossing Arms Naughty
Няма такива работи, при нас, всичко свързано с употреба на ел. уреди се върши от мъжа ми (прахосмучене, правене на сок със сокоизтисквачката;), ремонти и т.н.) нищо, че и аз съм с техническо образование:), все пак той е мъжа в къщата я;)
За готвенето не го закачам изообщо, че през това време той се занимава с децата и аз успявам да сготвя на спокойствие и за нас и за тях и успяваме да излезем навън или до някой мол да се разходим:)
Общо взето поделяме си ангажиментите вкъщи. И двамат бачкаме и вечер сме гроги, та като знаеш какво ти пребито на теб, съчувстваш и на другия, понякога аз го отменям като е имал тежък ден, понякога той грабва децата и ги извежда аз да отдъхна и така много добре вървят нещата Peace Hug
С всеки ден се убеждавам, че не само любовта, а и уважението към труда и личното пространсто на другия ни кара да държим още по-силно един на друг и да си помагаме Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Лелеее егати и поезията ама.....Wink

# 116
Браво на вас. Все така да сте.
При мен аз трябва постоянно да поддържам темпото, да напомням непрекъснато, като някой постоянен началник съм само да нареждам направи това, моля те, направи онова моля те, а така ми се иска да видя нещата сами да се нареждат...писва ми да съм началник!... Иска ми се да съм глезена любовница и да ходим по кафета и концерти!!!
Ох, извинете, че ви "занимах" с глупости, както казва Елито: мъжка мама, женски тати.

# 117
  • сто акровата гора
Благодаря ви момичета  Hug
Много съм щастлива, хубаво е да си леля! Аз още първия път много се радвах, сега още повече.
Чакам с нетърпение да ги изпишат и да я нагушкам  Heart Eyes
Соня се е надула, че е кака и не е най-малка та не се говори с нея  Mr. Green
Гледам обсъждате тръшкането, Соня не се сърди за купуване на разни неща, обикновенно се тръшка като си тръгваме от някъде обаче, то не е рев, сополи молби за още 5 минути ... да ти се отще да идеш на гости направо.  Уговаряме се, че не е хубаво така, натъжава и нас и домакините, та напоследък, пу п,у се разминава с няколко мъченически проляти сълзи и сърдито довиждане измърморено под нос  Crazy

# 118
  • София
Здравейте сладури,

Чета ви за поведението на малчуганите и да споделя, че и Евка си има нейните "моменти".
Обикновено след ДГ се засичат със съседски приятелчета, с които много обичат да си ходят на гости, но не може всяка вечер и това се превръща в развалена плоча. - Мамо искам да те питам нещо на ушенце? - Питай! (вече знам какво) -Може ли на гости на Симо, Габи (който е наличен) и се започват обяснения... сега не може, защото те са ангажирани, или ние....или ако е имало карантина, сега не може ...като мине карантината, или пък ако просто ми се иска да сме си в нас и да сме си заедно, тогава се почва лъжене и мажене, че имам работа, или че искам да ми помогне с готвенето, ама страшни"лисички" са  Joy
Ева напоследък е започнала да говори на висок тон (то от мен може да го е научила), баща и е цар на спокойствието и няма как да е от него  Embarassed
Освен това страшно много обича да ни прекъсва като говорим, аха да се опитам да завържа разговор с баща и и се започва - Мамоооо, знаеш ли? -Мамммооооо имам идея?- Мамммооооо ОБЪРНИ МИ ВНИМАНИЕ....все едно не е за нея на 99.9 %  Laughing
Но май и това като другите неща ще е преходно, растат си децата  Hug
Да ви питам, дечицата които ходят на английски после докладват ли ви дали им харесва и какво са научили?
Ева вече 3 пъти ни казва да я отпишем, май не и харесва...а и като я питаме да каже нещо , знае 2-3 думички на кръст и една песничка. Имам усещането, че са малко строги към тях, няколко пъти спомена , че са наказвали момчетата , че са били шумни, а нея са я дали за пример ,че седи правилно ...ами някак само заради едното седене не ми се ще да продължава да ходи, идеята е да и е забавно и да научава нещичко  newsm78
За разлика от английския, плуването и латиното много и харесват и си личи, показва разни хореографии и как плували под вода и просто е различно , та затова искам да разкажете как е при вас.
Доста дълго писах , но пък скоро не съм се включвала  Heart Eyes

# 119
  • Vaudreuil Canada
Ето ви нещо свежо за малко повече усмиви понеделнишки http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3519

Общи условия

Активация на акаунт