ШемЕнет, при нас всичко е по собствено желание също като при Дидето. Никой не е принуждаван за нищо, но всеки "бута камъка за да върви колелото". Например моя мъж ненавижда миенето на чинии - е, купихме миялна, но аз се занимавам с нея, той по изключение. Аз пък, мразя гладенето - това си е негов приоритет - не че не го правя чат-пат, но по изключение, а той всеки ден ходи с костюм и риза, просто си предвижда 10-15 мин. за гладене сутрин. Особено сутрин - приоритет е да тръгнем навреме, т.е. докато той е в банята може да му изгладя ризата или пък той да направи прическата на Дивна, докато аз съм там - нямаме мъжки и женски работи... Вечер - аз отговарям за храната, той за салатата (у нас е задължителна - всеки божи ден). Той с момчетата носи дърва и пали камината, аз я поддържам понеже си лягам последна....
Пешеходке, ева ла ти! Направо ти се възхищавам, откъде намираш сили бе човек!

И на мен ми се гушка малко бебенце!

Танче, няма да ми повярваш, но всяко следващо се гледа по леко! Чак с Дивото момиче осъзнах прелестта на родителството, свободата да се наслаждаваш на всеки миг прекаран с детето. Гордостта от всяко ново умение и радостта от всяка нова дума. Нямах притесненията на неопитните мами - защо плаче, защо не плаче, защо спи или не, като има температура да извикам цяла колегия професори, освен това двете ми по малки деца са с алергии (имат нужда от повече обгрижване) - просто ги приемам, каквито са и безкрайно се наслаждавам на всеки миг с тях

И... Сара, детето не е "дрънчаща тенекия" когато пребориш АЗ-а, дано не ми се обидиш!