ОСЕМгодишни ДЕКЕМВРИйчета!

• 74 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Не се притеснявайте още за връзките. Баткото ни едва това лято се научи. Много от децата от неговия набор все още не се справят, та какво остава за мъниците-декемврийчета. Само дето хлапетата вече носят 37-8-9 номер обувки и много трудно се намират такива с лепки. Laughing
Диде, честит 6-ти рожден ден на Ели! Да е жива и здрава! Здраве и щастие за цялото семейство!
Честит рожден ден на всички декемврийчета, които вече са празнували!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 15:56 от Betty L.

# 646
Честито на всички рожденици! Да са ни живи и здрави и ... палави!
Не се бях замисляла за връзките - то май и не съм попадала на обувки без цип или лепки - ще пробваме. Поне в ръцете е много сръчна. Ниже мъниста, прави картички с квилинг, плете си сама плитките....
За подаръците - не проявява особен интерес към Барбитата, нещо не я влекат. Мре за животно, което пък мен не ме влече. Иска едно кученце от Комсед, което изпълнява команди. За рождения си ден пък - поредното стадо понита. Rolling Eyes
Ние сме наели клоун за детската.

# 647
  • София
Честит Рожден Ден на всички сладки декемврийчета, които вече празнуваха!!! Да са живи и здрави!!!

За подаръците - Алекси иска телескоп Simple Smile

Иначе детето е на училище тази година, подготвителен клас и засега се справя чудесно, чете, пише, спортува, много му харесва. Аз все се притеснявам, че много се уморява, но явно няма пълно щастие Simple Smile Харесва му шахът много, квилинг и математиката. Но най-много футболът Simple Smile

Връзки на обувки не връзваме, всичко е с лепки Simple Smile

# 648
  • Под Сините камъни
Вчера не ми остана време да ви почерпя за нашия 6 ти рожден ден, затова днес   newsm38 beerнещо не ми се получава с картинките  ooooh!
Честит празник и на всички които празнуваха до сега.

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 12:51 от Пеца

# 649
Да почерпя за Вики, която днес е рожденичка.
Честито и на Дивнето!

# 650
Честит рожден ден на всички порастнали мъници! Много да са здрави и щастливи, и много радост да носят на мама и тате!

# 651
  • Варна
 newsm43  за много години! bowuu да се обадя и аз от коневръза Laughing
минавам да честитя на всички рожденици   bouquet

# 652
  • Бургас
И от мен едно голямо Честито на всички рожденици  newsm59
Да са ни живи и здрави дечицата!  newsm51

Тази година за рождения ден на Петър съм запазила едно много хубаво клубче в Бургас /Хотел, му вика Петър  Mr. Green/

Той милия няколко години подред истински РД не е имал, че все му се случваше нещо ...., та от как миналата година сцепихме каръка, съм решила каквото и да ми струва, но да направя всичко възможно да има незабравим РД. Надявам се и тази година да се получи. Поканите вече ги показах във фейса, но все пак:

Желанията за подаръци са толкова много и различни, че не знам на кое да се спра. Не знам дали съм споменавала /то и кога като не съм влизала от 100 години тук/, но Петър ужасно много се вълнува от планети, вселена и тем подобни. Та май телескопа в това отношение е добър избор. Но иска още някакъв си камион от Метро, който бил видял; едно куче дакел от рекламите по Cartoon Network; една писта динозавър на Hot Weels.... Аз пък много искам да му вземем някакви семейни игри от рода на "Не се сърди човече", мисля му е време за тях....

Връзки Петър не може да връзва, да не говорим, че нямам идея как ще го научим. Всичко, което може да прави е постигнато с много инат, рев, упорство, тръшкане и пак рев.....

С четенето ни няма изобщо, с писането долу-горе се справя, но ето на - писмото до Дядо Коледа се пише вече трети ден и е запецнал на най-важната част: Искам да ми донес    - толкоз!  Mr. Green
Ми толкова си може детето  Rolling Eyes

В момента е болен и доста крив, но днес ми се струва по-добре. Дано сме преборили гадния вирус най-накрая!

Хубав ден на всички! И хубави рождени дни!
Целувки!

# 653
Честит празник на вече навършилите 6-годинки! Специални поздрави за майчетата! Hug
И Венета иска де що види по рекламите  Mr. Green. Най-много иска къща за кукли, пиано със столче и микрофон - такова нещо подарявахме преди 2 години и се счупи доста бързо, иначе е хубаво. Но пък имаме истинско пиано, баткото свири вече 6-та година, Венета ще я почваме от догодина. Laughing
Иска и китара. Не знам защо са ми толкова музикални децата, ние с таткото не сме.
На тази възраст вече могат да играят на много настолни игри. Вече две зими, сега трета, вкъщи много е на почит играта Уно и разни други подобни. Познай кой, Не се сърди човече, Черен петър, Спини и т.н. Аз мисля да купувам нещо такова за под елхата, както и Скрабъл - любимата ми игра, дойде й времето мисля.
Ние разпечатахме покани за рождения ден и Венета ги изрязва и оцветява, разни цветенца има по тях. Днес занесе първите на приятелки в детската, утре ще раздадем останалите.

# 654
Привет и от мен, минавам само набързичко за да ви почертя виртуално за здравето на порастналата кака Зори.  Mr. Green
  party023 beer2 Wine Glass Popcorn cook
ЧРД и навсички останали порастнали мъници и на техните мами!

# 655
Да е жива и здрава Зори!   bouquet
Ив4ок, честит празник и на вас!  Hug
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Купихме микрофон за подарък. Тортите са поръчани. Поканите са раздадени, остава само още ден. Венета много се вълнува!

# 656
Честит Рожден Декември на всички   bouquet. Ей, Тини, още помня как тръгна за курса да слушаш за дишането и щеше да докладваш как точно се диша, а взе че роди някъде по пътя  Joy Hug
Миналата година взехме телескоп, че и микроскоп  Grinning. Първия е изваждан два пъти оттогава. Втория се оказа абсолютно фалшив, а беше скъпичък. Мисля, че ще заложим на строителите тази година, като гледам и двамата обичат един супер стар, който имат, постоянно правят нещо с него. Чудя се тези растящи кристали дали ще го заинтересуват  newsm78

# 657
  • Vaudreuil Canada
Честито на порастналите Декемврийчета!
Аз само се надявам бебо да е достатъчно здрав че да отпразнуваме рождения ден на баткото че е подкарал една серия 1 седмица здрав после 2 болен.

# 658
Ей, Тини, още помня как тръгна за курса да слушаш за дишането и щеше да докладваш как точно се диша, а взе че роди някъде по пътя  Joy Hug
Joy Ех, Детелини, и аз няма да забравя какви планове имах за 5-ти декември 2006 - освен за лекцията за дишането, където бях организирала 3-4 девойки, за вечерта имах посещение на театър с 14 броя познати.  hahaha

Честити рождени дни на декемврийчетата и от мен!    bouquet

# 659
Честит празник и от мен! На всички вече празнували (мерси Тини - на вас също) и на очакващите, и на днешните рожденици пожелавам много здраве, много усмивки и бели!

Общи условия

Активация на акаунт