Математически турнири - 7

• 64 001
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря!
Прекалено лесно ми изглеждаше за олимпиада.
Нямаше да пиша, ако някъде бях намерила отговорите, за което се извинявам. Embarassed
Приветствам идеята да се отвори отделна тема за задачи.

# 391

Готино! Благодаря!
 Само бегло хвърлих око и ми хареса. Дали може индивидуално да се участва или трябва включване и на училището?

Мисля, че за записване на училището е вече късно. По-скоро може да се участва индивидуално. Може да направите запитване до Юлиян Ковачев на следния email: admin@107ou.com

Благодаря много!   bouquet

# 392
  • София
Ако някое дете иска да участва в част Б на състезанието Genius Logicus може до 28 февруари да се регистрира за участие. Повече информация може да получите на сайта на 107 ОУ http://www.107ou.com/ Задачите са основно логически и графични.
Хвърлих и аз поглед, но не можах да открия информация от кой клас започва. Пише, че има "най-малки", но колко са малки те?

# 393
Ако някое дете иска да участва в част Б на състезанието Genius Logicus може до 28 февруари да се регистрира за участие. Повече информация може да получите на сайта на 107 ОУ http://www.107ou.com/ Задачите са основно логически и графични.
Хвърлих и аз поглед, но не можах да открия информация от кой клас започва. Пише, че има "най-малки", но колко са малки те?

Аз отворих някакви екселски таблици с резултати и имаше деца от 4-5 клас (и май дори от 3 клас).

# 394
  • София

На сайта на състезанието в раздел участници http://geniuslogicus.eu/bg/sps/0820/ пише, че  в група "Най-малки ученици -05 " могат да участват всички, които към 1 септември не са навършили 10 години. В случай на проявен интерес в тази категория могат да се включат и 7 годишни / след съгласуване с координатора/.

# 395
  • София
На сайта на състезанието в раздел участници http://geniuslogicus.eu/bg/sps/0820/ пише, че  в група "Най-малки ученици -05 " могат да участват всички, които към 1 септември не са навършили 10 години. В случай на проявен интерес в тази категория могат да се включат и 7 годишни / след съгласуване с координатора/.
Точно това ме интересуваше.   bouquet
А за 7-годишните дори имат и категория 06.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 09:44 от *Ирина*

# 396
Аз снощи стигнах до половината и доста се "изпотих". Явно трябва серизна тренировка преди да се включи човек да участва. Задачките са съвсем различни от всичко позбнто досега.

# 397
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
И аз се пробвах малко в офиса. Наистина не са елементарни и аз се затрудних на места, но мисля да го покажа на сина ми, защото той все недоволства, че преподаването, изпитването и състезанията са морално остарели. Нека се попоти над новите технологии малко  Laughing

# 398
  • София
И аз се пробвах малко в офиса. Наистина не са елементарни и аз се затрудних на места, но мисля да го покажа на сина ми, защото той все недоволства, че преподаването, изпитването и състезанията са морално остарели. Нека се попоти над новите технологии малко  Laughing
Наистина не са лесни. Освен това, моят на датата ще е още на 7 години, а според регламента ще трябва да участва в категорията до 10 години. Ако беше роден след 01.09. и можеше да е с категорията до 8 години, щях да го пратя. Но сега няма смисъл.

# 399
Успех на всички деца утре на олимпиадата, дано са въодушевени и удовлетворени от работата си.

# 400
Успех на всички математици утре! Най- важното е да са спокойни. Моята все още се мотае и не ляга.

# 401
ОТ КОЛКО ЧАСА Е ОЛИМПИАДАТА УТРЕ? Моят каза 9.30 ?!! В ззаповедта на МОН пише - 4 часа, започват в 9? !!!

# 402
почва в 9,00, а децата ги искат в 8,30

# 403
 Благодаря! Ще идем в 8.30. 

# 404
  • Не съм от тук и съм за малко
Добро утро, момичета, успех на децата ни днес.  Peace

Не знам дали някой вeче е писал, но да кажа за ЗМС, на сайта на нашето училище има тази информация:

"Зимните математически състезания в гр. Бургас ще се проведат на 4-5 март 2011г."

Успяха да ги вместят в зимата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт