Математически турнири - 7

• 64 137
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • София
ИРИНА, и моята малка е в 1 клас, ама не смея да я пусна в дълбоките води на Кенгуруто - да не се разочарова. Браво на вас за смелостта.
Аз сега разгледах подробно задачите. Някои определено не стават за него наистина, например тези с умножение и деление. Със сигурност и част от другите са си трудни. Но пък колкото - толкова. Една част не са чак толкова трудни и си заслужават. Няма да се целим в класиране за следващия етап. Той ще знае, че няма как да реши много от задачите и съответно няма да има от какво да е разчарован.
Бързо оздравяване на децата на теб и Дидева.  Hug
Дидева, не е ли от 11.00 часа Кенгурото на 19.03? Поне така пише в math-bg.

# 736
Дидева, не е ли от 11.00 часа Кенгурото на 19.03? Поне така пише в math-bg.
Преди да обявят 19-ти за работен ден беше така. В момента ситуацията е 14:00 часа официално, а за София - в което училище, когато може.  Joy Joy Joy
" Състезанието се провежда във всяко училище, в което има повече от 12 ученици, изявили желание за участие. Директорите на училищата следва да създадат условия за провеждането му между двете учебни смени, като определят начален час от 12:00 до 12:30 ч. Състезанието е с продължителност 75 минути. "
Цитат по Ванчето Кастрева
Ние ще чакаме да изнесете задачите, бързо ще ги решим, ще дадем отговорите на децата и сме на национален кръг!  Mr. Green

# 737
.А след нея е и лингвистично Кенгуру,ако ходите разбира се.

Кога и къде  newsm78

На 13.03.2011 в Пловдив,но мисля че е в календарния план на МОМН.
http://mladabg.org/index.php?MenuID=1

# 738
  • София
Дидева, добре че стана дума за часа. Мерси за инфото.   bouquet

Цитат по Ванчето Кастрева
Ние ще чакаме да изнесете задачите, бързо ще ги решим, ще дадем отговорите на децата и сме на национален кръг!  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 739
Дидева, много бързо оздравяване на Макси. Явно се е преуморил, миличкият. Дано бързо събере сили...

# 740
П.П. А ние все още си чакаме резултатите от състезанието за 40 години ПМГ Бургас. Поне да бяха написали кога ще качат резултататите ...
Възможно е вече да сте си научили резултата, но все пак да отбележа, че класирането  е качено на страницата на  ПМГ - Бургас.
http://www.pmgbs.com/index.php?viewres

# 741
  • Пловдив
slon, в Пловдив къде се провежда Областния кърг на олимпиадата? Защото нашата класна вчера не знаеше, че в събота ще се провежда.

# 742
# 743
Момичета, още веднъж ви моля - някъде знаете ли да има задачи от "Румен Грозданов"?
Ама защо никой не ще да ми отговаря? #2gunfire
 Laughing

# 744
  • Пловдив
maggypan,  аз съм съвсем нова при математическите маминки. За кой клас ти трябват задачи? Защото за четвърти клас ги има в сборника на ОМГ Пловдив. За другите класове не знам. Ние имаме и теста от тази година за 4 клас.
slon, мерси.   bouquet Може да пием кафе докато чакаме поколението да излезе от олимпиадата.  Hug

# 745
иланг - иланг, благодаря. Трябват ми задачи за 3-ти клас.
Успех на НОМ в събота!  bouquet

# 746
Момичета, още веднъж ви моля - някъде знаете ли да има задачи от "Румен Грозданов"?
Ама защо никой не ще да ми отговаря? #2gunfire
 Laughing

Имам само за 5 кл.Мога да ти ги пратя на лични ако искаш.Моят син за първи път от толкова години,като се върна в къщи каза,че задачите били трудни и не му стигнало времето за последната.Но явно и на другите деца е било така щом с толкова малко точки е напред в класирането.

# 747
Ние имаме и теста от тази година за 4 клас.
Някак може ли и други участнички в темата да се сдобием с него?  Mr. Green

Както и с тези? Laughing

# 748
Ние имаме и теста от тази година за 4 клас.
Някак може ли и други участнички в темата да се сдобием с него?  Mr. Green

Както и с тези? Laughing
Ха-ха-ха... Joy Никой не отговаря, ама като се ядосах и я вижте какво става! Аааа-ма-ха!

# 749
http://dox.bg/files/dw?a=b8d28e122e
Ето ти едни за трети клас от 2009. Повече нямам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт