Едже.Една нахална,арогантна лъжкиня.Една натрапница,която знае,че не е обичана и въпреки това се опитва да се докопа до Харун с нечестни средства използвайки обичта на едно малко невинно дете.Също като Мелда тя си мисли,че има права над Харун и Ямур заради тези четери години прекарани в Лондон.
Харун.Всички се водим от красотата на Серхан но ако се абстрахираме от това и погледнем героя,той е слаб,нерешителен,неуравновесен дори наивен.В първия сезон той беше по активния,а Еда нерешителната и наивната жертваща любовта им заради Мелда, майка си,баща си и накрая заради безопасността на Ямур.Тя е по силния,смелия и жертвоготовния образ.Най-много изстрада и най много загуби от тази любов.Да не забравяме,че 4 години Харун се е радвал на обичта на Ямур /с Едже до себе си/А през какво премина Еда тогава.
Може би затова сега в новия сезон тя е по-решителната,помъдряла.Жена която знае какво е загубила и какво иска и се бори да го постигне.Сега тя е разочарована от ХаРУН.Веднъж му прости,защото казваше,че бил пиян и не помнел нищо.Пък и тя сама го подтикваше тогава към това.Сега е различно.Това са четери години тя е страдала/лежа в клиника/ лишена от дъщеря си ,а той излиза,че си е живуркал с Едже и дъщеря им.Аз ако бях на Еда не бих простила.Съжалявам за дългия пост.Но след този фрагмент много ми се насъбра яда към Харун.