Тема: Тема Незабравима (Unutulmaz) 141

• 29 303
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Да изкяажа и свойто мнение относно Едже,Харун и Еда.
Едже.Една нахална,арогантна лъжкиня.Една натрапница,която знае,че не е обичана и въпреки това се опитва да се докопа до Харун с нечестни средства използвайки обичта на едно малко невинно дете.Също като Мелда тя си мисли,че има права над Харун и Ямур заради тези четери години прекарани в Лондон.
Харун.Всички се водим от красотата на Серхан но ако се абстрахираме от това и погледнем героя,той е  слаб,нерешителен,неуравновесен дори наивен.В първия сезон той беше по активния,а Еда нерешителната и наивната жертваща любовта им заради Мелда, майка си,баща си и накрая заради  безопасността на Ямур.Тя е по силния,смелия и жертвоготовния образ.Най-много изстрада и най много загуби от тази любов.Да не забравяме,че 4 години Харун се е радвал на обичта на Ямур /с Едже до себе си/А през какво премина Еда тогава.
Може би затова сега в новия сезон тя е по-решителната,помъдряла.Жена която знае какво е загубила и  какво иска и се бори да го постигне.Сега тя е разочарована от ХаРУН.Веднъж му прости,защото казваше,че бил пиян и не помнел нищо.Пък и тя сама го подтикваше тогава към това.Сега е различно.Това са четери години тя е страдала/лежа в клиника/ лишена от дъщеря си ,а той излиза,че си е живуркал с Едже и дъщеря им.Аз ако бях на Еда не бих простила.Съжалявам за дългия пост.Но след този фрагмент много ми се насъбра яда към Харун.

# 616
  • Варна
Е, днес на Харун- жална му майка! newsm62 Видяхме му сметката! smile3521 Ама той си го заслужи! smile3516
Момичета, аз  newsm49 да видя малко реалния живот, че с тоя сериал  #Crazy smile3517 smile3537 и изобщо не знам на кой свят съм! perko До по късно! wavey

# 617
  • София
Момичета,на мен един кадър от филма ми направи впечатление-когато Бату и Бурак си говореха в двора на къщата на Арсланлъ,дадоха кадър все едно някой ги наблюдава,ето тук в 09.00 мин
http://www.youtube.com/watch?v=v3eZpM2tYvg
А и на гробищата Джамил много странно гледаше когато Арас,Бату и Бурак си говореха  #Crazy #Crazy #Crazy
Дали няма да тръгне някое разкритие оттук  newsm78 newsm78 newsm78

# 618
  • София
Ако Харун продължава да е така нерешителен  ooooh! ooooh! ooooh! ще има още доста да я гони

# 619
Момичета,на мен един кадър от филма ми направи впечатление-когато Бату и Бурак си говореха в двора на къщата на Арсланлъ,дадоха кадър все едно някой ги наблюдава,ето тук в 09.00 мин
А и на гробищата Джамил много странно гледаше когато Арас,Бату и Бурак си говореха  #Crazy #Crazy #Crazy
Рекси и аз бях забелязала,че някой наблюдава Бату и Бурак на за Джемил не ми направи впечатление.Може би Тарък е този който ги наблюдава или пък Арас е поръчал на някой дедектив.Незнам ще разберем в сряда може би. newsm78

# 620
Момичета оставям ви за сега.Надявам се да мога да се включа малко по-късно пак.

# 621
Рекси и аз бях забелязала,че някой наблюдава Бату и Бурак на за Джемил не ми направи впечатление.Може би Тарък е този който ги наблюдава или пък Арас е поръчал на някой дедектив.Незнам ще разберем в сряда може би. newsm78

Ееее и аз точно щях да напиша, че може и Тарък да е или някой да е наел някой да ги следи Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 622
  • Русе
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=552041.msg17322201#msg17322201

Компания, пускам ви линк за Нова тема, че имам гости! Може да ви изпусна , както препускате! Grinning

# 623
# 624
  • София
Момичета,каква е тази тишина  newsm78 newsm78 newsm78

Шепот бял

Колко мъжки клетви, мила,
са си тръгвали в нощта...
Как намери още сила,
...за да вярваш в любовта?

Колко сенки под очите
са от хорските злини...
Как успяваш, пак те питам,
да отвръщаш с добрини?

Колко пъти те разплаквам
до полуда без вина...
Как все още мен очакваш,
всеотдайна и добра?

А ти с усмивка ме целуна
и дочух аз шепот бял:
"Не боли от лоша дума,
ако нещичко си дал..."

# 625
Момичета,каква е тази тишина  newsm78 newsm78 newsm78

Шепот бял

Колко мъжки клетви, мила,
са си тръгвали в нощта...
Как намери още сила,
...за да вярваш в любовта?

Колко сенки под очите
са от хорските злини...
Как успяваш, пак те питам,
да отвръщаш с добрини?

Колко пъти те разплаквам
до полуда без вина...
Как все още мен очакваш,
всеотдайна и добра?

А ти с усмивка ме целуна
и дочух аз шепот бял:
"Не боли от лоша дума,
ако нещичко си дал..."
smile3501 smile3501
Рекси благодаря за прекрасното стихче и снимката на Серхан  Яваш

# 626
  • София
Красавица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 627
# 628
Страхотни снимки! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 629
Ех,добре че е Серхан,щото и аз така съм му насъбрала на Харун...
Обаче знае ли човек нещата може да не са толкова зле колкото изглеждат на фрагмента,дано просто са ни спестили хубавото.

Общи условия

Активация на акаунт